LMA: SOFIA***DOMINIC**RAZVAN!!! Mai-Iunie 2009(75)
Raspunsuri - Pagina 18
SoriLea spune:
Desi nu-mi mai vad capul de treaba, am vrut sa fiu prima care ureaza puiutilor nascuti la aceesi data cu noi
SOFIA-IOANAsiDOMINIC-ANTONIU
LA MULTI MULTI ANI FERICITI multa sanatate si tot cei mai bun si frumos pe aceasta lume , iar pt mamicile lor, multe multe
Am cam chiulit in ultimul timp, sper ca de acum inainte sa intru mai des, am hoinarit destul. Acum am revenit acasa pt petrecerea de un anisor a lui Razvanel.
la tot stupul
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"
ana_micu83 spune:
La multe lunite iubitei albinute Sofia si bondareilor Dominic si Razvan!
Fie ca Doamne Doamne sa va fie alaturi in fiecare zi a vietii voastre si sa va indrepte pasii spre lucuri mininate si reusite depline!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
laurraa spune:
fetele in seara aceasta faceam exercitii de mers cu Maya pe hol si i-am dat drumul sa vad daca sta mult timp singura in picioare si a facut SINGURAAAAAAAAAAAAAA 5 pasi, dar am strigat repede la radu ca nebuna sa vina si ea mititca s-a speriat, deci adio pasi singura; si eu care credeam ca la 2 ani o sa mearga la cat e de lenesa si fricoasa; si cand se aseaza din pozitia "in picioruse" pipaie parca si aerul din jurul ei cu manuta sa vada daca e sigur si se poate aseza; deci nu cred ca mai pupam noi mers singura dar important e ca am vazut-o ca poate lenesa
alynta, pup piscaturile lui Mati, cred ca l-a piscat tantzarul,nu? ce bine e ca sta cu mascuta de aerosoli, Maya nu o suporta, plange mult ca si cum ar frige-o
philip, foarte frumoase pozele si am obs ca voi aveti mocheta batuta dintr-un colt in altul; nu e greu de intretinut cu baietii nazdravanei?
beca, Maya e si ea ffff lenesa la mers; lasa ca o sa crestem noi mari
in seara aceasta a facut temperatura38,8 fara nicio motivatie; sa fie de la dinti? dar si maseluta nr 2 e iesita bine, nu stiu ce sa zic acum e 38....mai asteptam
pupici,mai citim la cafea
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
ana_micu83 spune:
Ps, sper sa nu ma injurati ca am "taiat" "albinute" din titlul topicului..da, zau ca nu incapeau toti sarbatoritii!
Sunt varza, mi-e somn de crap dar trebuie sa ma laud ca:
-am pus zilele trecute un bibi la racit intr-un vas cu apa calda si nu-mi explicam de ce nu se raceste
-Razvan a facut ieri primii 2 pasi
-fluiera tot mai des fetele atunci cand le vede...
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
maria_bunica spune:
"La multi ani Sofia,Dominic si Razvan,multa sanatate,bucurii si realizari!
Mamici,tatici,surioare si fratiori sa va bucurati de minunile mici!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
alynta27 spune:
La multi ani SOFIA-IOANA si DOMINIC-ANTONIU! Sa cresteti sanatosi sa sa-i bucurati pe parinti!
Lauraa piscaturile de tantari au fost de la prima promotie de insecte! De asta nu ne-am dat seama ca trebuie sa bag aparatul in priza! Multumim de aprecieri! Felicitari fetei pentru pasi! Vrea sa fie vedeta de ziua ei si sa patruleze! Vezi ca febra peste 38 nu e de la dinti! Fuguta la medic sa nu se agraveze! Daca a debutat cu asa febra va mai face!
Alic multumim! Sa inteleg ca ati facut in aer liber!
Ana-Micu felicitari pentru pasi!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
clodyac spune:
buna fetele
"La multi ani!!!" Sofia , Dominic si Razvan sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si norocosi si sa aduceti numai bucurii parintilor
sa aveti o zi frumoasa
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
alynta27 spune:
Alic eu stiam de parjoale in mac sau susan, dar si cu seminte e o noutate pentru mine! Sunt bune?!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
clodyac spune:
uitasem
felicitari philip si laura pentru pasii micutilor
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
Serialbastre spune:
LA MULTI ANI, Sofia, Dominic, Razvan! Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)