LMA: SOFIA***DOMINIC**RAZVAN!!! Mai-Iunie 2009(75)
Raspunsuri - Pagina 15
laurraa spune:
yioanna, ma bucur ca ai scris si ce mare e printesa si codite avem, a mea e tot fara par
lucky, weelcome back
anda, caut si eu pe youtube
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strunfita Hello, fetele! Sunt intr-o dilema, am primit o oferta de la cei de la lucru sa ma intorc pe un job echivalent cu cel dinainte de-a intra in maternitate, pe un proiect pe care-l stiu foarte bine, doar ca ar trebui sa incep lucrul din iulie. Planuisem sa ma intorc doar din toamna, ma trage inima si-acum sa ma intorc, trebuie sa vorbesc cu soacra-mea sa vad daca ar putea sta din iulie cu fata. Va pup si, in caz ca nu ne mai auzim, va doresc un weekend minunat! |
ma bucur ca printesa este bine; eu zic sa te intorci daca se merita si postul si partea materiala mai ales ca ai soacra care sa stea cu cei doi copii
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
alynta27 spune:
Beca ca bine mai zici!
Azi mi-am scos igredientele necesare de pe retete, am mai facut invitatii telefonice pentru mot! Sunt in pregatiri de luni, as putea spune! Urmeaza o saptamana plina: curatenie, cumparaturi si gatit! Mi-am mai incarcat bateriile, asa ca numai buna de munca!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Lauraa ne-a priit, cu mici exceptii! S-au si batut, mai exact de la jucarii, David il imbrancea pe varusau! Si-o lua dar degeaba.. Era placerea lui! Iar celalalt o cauta cu lumanarea si nu-l lasa in pace! Uneori era un adevarat camp de lupta!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Serialbastre spune:
Lauraa, multumesc de intentie, avem si noi muuulte desene animatre, dar Cezara nu se uita la niciunele. Cred ca nu are rabdare.
Si Cezara tot cu gura larg deschisa da pup.
Beca, ai dreptate! Nu parasim scena asa usor.
Ma intrebai ieri de trezitul Cezarei, mereu e asa matinala.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Beca ca bine mai zici! Azi mi-am scos igredientele necesare de pe retete, am mai facut invitatii telefonice pentru mot! Sunt in pregatiri de luni, as putea spune! Urmeaza o saptamana plina: curatenie, cumparaturi si gatit! Mi-am mai incarcat bateriile, asa ca numai buna de munca! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009) POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
subscriu si eu la cele zise, tot sambata facem si noi
cosminica spune:
buna fetele!
ne-am intors aseara de la munte, unde am avut petrecerea de mot!
...venisem cu chef sa va povestesc, dar am ramas...FARA CUVINTE!!
mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
alic spune:
Serialbastre, Alynta, incet-incet o sa se revina la sentimente mai bune! stati pe-aproape!
LauraOana, ce bine doarme somnoriciul tau , cred si eu ca ai timp de "dezmat"...auzi la ea: bowling si discoteca? n-am mai fost de aniiii de zile
"de atunci am tot melodia asta in cap "tineretea mi sa dus cu anii...primavara dulce a vieti mele..."
...cam asa imi vine sa fac ...
ps: ce fel de tricicleta ai luat?
Badriana, pai de ce sa nu mai intri? uite ca mai sunt si optimiste ca mine ; nu zic ca nu-mi pasa, dar sunt mai numeroase motivele care ma trag sa scriu
Beca, tu singura ai zis vorba aia cu nemultumitul
eu fierb cartofi ca pt piure si acolo pun si o mana de spanac...si i le servesc lui Naty cu un vb de cutit de unt si putin iaurt + galbenusul aferent zilei de ou sau ficatel in ziua de carne; mai este varinta de spanac cu orez, dar nu stiu cum iesa daca nu calesti ceapa; eu am sa incerc
Coraly, vad ca tu ii dai baiatului 5 mese; oare la mine 3 sunt insuficiente?
painea prajita cum i-o dai?
Lauraa, e o dulcica Maya ; si Naty a inceput sa care dupa ea cei 2 bebei, ca avem o fetita si un baietel
ref la Odc, ai desene dublate in romana? pot sa intru sa iau si eu? cum te gasesc?
ps: n-ai mai pus poze cu tricicleta..
Alynta, spor la treaba!
eu am o mare dilema in ce priveste carutul Nataliei; e foarte comod, dar din cauza ca e mare si ocupa loc am fi vrut sa luam unul tip umbrela, mai ales pt concediu (daca o sa mai avem cu ce merge, in conditiile actuale ); numai ca nu stiu daca mai merita investitia sau ar fi mai bine sa trecem dirct la tricicleta ; ce-ati face in locul meu?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
alic spune:
Laurra, spr si tie la pregatiri! va asteptam cu rezumatul, ok?
Cosminica, la fel si pe tine!
Clody, pe tine nu te-am mai intrebat demult de Razvanel...ce mai face? si cum merge jobul?
pentru cele 11 lunite!
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
dani3lla spune:
Buna ziua feteleeee
In primul rand La multe lunite inainte pentru Alexia Gabriela,Alexandru si Razvanel,sa fiti sanatosi,fericiti si iubiti
clody multumim de tratatie...ceva fripturici si apa minerala arunci si spre mine ca sunt la dieta?
alynta nu sunt la curent si nu stiu unde ai fost plecata dar bine ati revenit acasa si baietii sa stapaneasca sanatosi jucarelele
laurraa felicitari pentru programul de somn al lui Sebisor,la cat mai multe nopti la fel.Si noi ne-am schimbat programul de cateva zile.Ne trezim la 8:30 in loc de 6:30-7,si nu mai dormim de la 10 la 13 si de la 16 la 17...dormim doar de la 13:30 la 16:30.Mie imi convine asa ca vine vara si nu aveam cum sa ies cu el afara exact in mijlocul zilei cand statea el treazPai sa stii ca ne caracterizeaza melodia aia din moment ce noi nu mai suportam muzica "BUM,BUM,BUM" micutul in locul unde a intrat cel mai mult nisip(la fimiu de obicei intra in pampers)
ioana se poate sa ai dreptate dar mie imi place mai mult la tigaie decat la oalaMultumim de aprecieri si imediat ce termin cu recuperatul ma bag la vizionat pozici de la oata lumea ca Denis doarme,eu am terminat mancarea asa ca nu am alta treaba si chiar mi-e dor sa mai vad cum au crecut albinutele si bondareii care ne-au dat multa bataie de cap pana acum...sa vezi de acum incoloDieta este asta.Eu am tinut doar prima etapa timp de 3 saptamani doar de luni pana vineri.Daca ai nelamuriri te astept cu intrebariSa stii ca nici eu nu sunt fan diete si chiar e singura pe care am putut sa o tin,sunt tare multumita de ea si chiar am slabit bine.M-am gandit si eu ca isi ia vitC din fructe dar cica asa se da ca sa se fixeze mai bine fierul
LauraOana sa stii ca eu am cam uitat cat de grea a fost perioada de sarcina(bine la mine chiar a fost usoara) chiar si nasterea dar sunt unii care conduc tarisoara noastra draga si care mie una imi aduc aminte de cate ori ii vad ca ,deocamdata imi ajunge un copilSar'na de aprecieri...deh Denisel se antreneaza ca in iulie avem intalnire cu Mirunel si trebuie sa fie versat pustiu ca altfel il paraseste teroriciul
ioana eu ii fac lui Denis spanacul asa : pun apa la fiert in care pun un praf mic de sare,cand incepe sa fiarba pun spanacul si il las cam 20 de minute la foc mic dupa care il scot,il scurg si il toc marunt(blenduit)Apoi toc ceapa si o innabus in putin unt topit cu apa,pun spanacul peste si il las sa fiarba.cand e aproape gata pun putin lapte,putin usturoi pisat si....pofta buna...baga Denis de sparge
laurraa CA BINE LE ZICI FATOUite aici dieta
alynta spor la treaba si ai grija sa iasa cea mai frumoasa petrecere din cate s-au vazut
cosminica ete bine ca acu ma lasasi pe mine fara cuvinte si curioasa la maxim....baga-ti mintile in cap si baga aici in detaliu tot ce stii despre petrecerea pe care tocmai ai savurat-o....REPEDE AM ZIS!
alic eu am sa-i iau tricicleta ca e la fel ca si carutul numai ca in tricicleta nu poate face nani.Daca tu stii ca nu doarme cand iesiti afara eu zic sa optezi pentru tricicleta