Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *262*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Miri, imi pare rau ca s-a confirmat refluxul la mikutu. l-a si consultat moasa sau doar din ce i-ai povestit tu i-a pus diagnosticul?
si mai vroiam sa te intreb daca suge dormind. Mika mea am obs ca regurgiteaza mai mult si mai des atunci cand papa atipita.
si scoate niste sunete atunci cand se intinde parca e om mare.
multa sanatate sotului si nul mai certa, pupa-l ca merita chiar daca mai uita una-alta.

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

am fost si noi la tara azi, la gratarel si aer curat. ce fericita e eva acolo .. alearga peste tot si are si jucarele frumoase de curte .. la vara, ne mutam resedinta acolo ..

miriku multa sanatate la sot. nu fii suparata pe el .. e si el coplesit de toate schimbarile ..

grati tin pumnii lui ozi! foarte bine ca ai decis s-o muti daca e chiar asa urata situatia .. eu ma gandeam ca poate isi face o gasca de prietene si infrunta colegii rai .. nu pot sa cred cata rautate pe niste copii asa mici .. ozi e o fetita tare desteata si frumoasa si nu merita sa i se spuna cuvinte asa grele .. cred ca si tie ti-e greu sa auzi/vezi prin ce trece ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

fetelor, vreau sa-mi merg la concert la Aerosmith pe 18 iunie. mai merge cineva?

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa:)

aici e ziua mamei, deci la multi ani mamicilor!
nu sarbatorim nicicum. flori n-am primit, mi-am cumparat eu:d niste trandafiri care sa tina macar doua zile ca stiti voi cum e cu trandafirii... am vrut un parfum, pe cand m-am hotarat, in magazinul in care am intrat in ultima instanta;.. habar n-aveau de existenta lui... ma rog;;; chestii triviale:)

ginette... medicamente ca sa faci fata unui cretin si gastii lui? daca tot zbori, ia sa faci bine sa-i spui parerea proprie si personala. arzi neuroni degeaba, si pe ia nu ti-i mai da nimeni inapoi... si fii convinsa ca nici n-o sa-i pese daca tu esti doamna si pleci ca o doamna... cu porcii trebuie vorbita aceeasi limba!

ceska... orishicat m-as stradui, tot nu ma pot abtine sa nu zic ceva printre dinti. hai, curaj, cumva se linistesc apele, nu te grabi sa anumezi vizita in ro. eventual scurteaz-o, dar nu o anula o sa-ti faca bine sa mai iesi din apele teritoriale nemtesti!

ema... daca t eintelege cineva, apoi aia sunt eu. cam cum e fara ajutor/. am fost un pic rasfatata si eu ca ama vut bbsitter inainte sa se nasca jeremy si saptamana X, dar se pare ca am ramas fara. asa ca daca vreùm sa iesim undeva, iesim in trib.... toate se organizeaza in functie de cum dorm micii, de cum mananca. sincer... cu mana pe inima, m-am acrit. e frumos dar e greu si uneori imi pierd total si iremediabil rabdarile...si evident ca pê urma imi pare rau si-mi vine sa-i bat pe toti cei care asista la o scena de imblnzire a lui bruno si in ochii carora citesc... la ce ti-ai facut 3 daca nu stii sa-i strunesti...

mary, moasa nu e in be. e in franta la un stagiu, se intoarce pe 19. daca ai rabdare pana atunci cu un rspuns... asa, si jeremy face zgomote d-alea:) mor de ras cand il aud:) si da, daca bea in somn (desi daca doarme, pa) diagnosticul l-a pus pediatra, nu moasa. cu ea n-am mai apucat sa vb. si e mai bine de cand suge mai rar; se trezeste de doua ori noaptea sa suga. pb e sa-l fac sa ragaie dupa. ca daca doarme prea adanc... si noaptea nu-i dau gaviscon ca face oricum ca trenu dupa el:)

grati, foarte inteleapta decizie! cat despre profa... grrrr, iar despre pucntaj, indiferent cat o fi, daca fata e la nationala, nu e acolo degeaba!!!!!!!! stiu pt ca m fost si eu, in vremuri si mai grele:) ptiu pe ea s an-o deochi cat e de superba copila asta a ta!

elle, inca un pic si faceti anul:) e invidiez si nu prea:)))) cand o sa am timp am s apun poze cu mika vedeta regurgitanta la 4 saptamani:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ziua buna si la multi ani mamici!

Intru pe rapid si citesc apoi, ca ma arde tare! Am o mare ingrijorare vav de Ana. Am adus-o ieri de la tara si azi noapte s-a trezit iar plangand ca de durere si spunandu-mi ca o doare piciorusul. Mi-a mai spus asta si inainte de a o duce la tara (stiti ca ii spuneam eu lui Laurici D) insa am crezut ca s-a lovit la el. Am sunat-o pe mama si cica si la tara i-a spus ca o doare.
Azi imi spunea ca nu o mai doare piciorul dar o doare o manuta. Si imi arata muschiul antebratului.
Ce poate fi????? Sunt ingijoarata de mor!! Va rog eu, dati-mi un hint ca nu mai am aer de grija!
Am citit pe net, dar nu prea adanc, ca sa nu fac un atac de panica!
Mi-am propus sa merg saptamana asta sa-i fac analize la sange. Dar pana atunci...

Pup si merg sa citesc...

PS. Azi am avut curs de dans cu Ioana Macarie...Mmmmmmm...Fantastic!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Miriku dragu, imi pare rau ca aveti si voi probleme. Cu Miku mic stiu cum e...daca-ti amintesti si eu i-am dat Anei Gaviscon. Sa stii ca a avut efecte miraculoase la noi. Daca-mi amintesc bine nu a fost nevoie sa-i dau decat vreo doua luni.
Cat despre tati...fuguta la doctor, control si analize! Foarte posibil sa nu fie decat oboseala acumulata, dar oricum e bine sa-l vada un medic.
Multa sanatate! E greu...imi inchipui, dar va trece si perioada asta dificila si lucrurile vor intra pe un fagas mai linistit!

Ceskule...off...imi dau seama cat esti de stresata! Dar cum a zis si Miri, nu renunta la vizita in Romania! Iti va da putere, va incarca bateriile si per total, chiar daca vei cheltui mai mult, vei iesi sigur pe plus. Curaj...trebuie sa se aranjeze lucrurile!

Roxanici ce dobitoci! Da ignor cat poti, iar cand nu mai rezisti zi-le de mama lor! Mai ales ca esti pe picior de plecare...de ce sa-i lasi linistiti si tu sa te consumi atat?

Grati incredibil cata rautate au unii copii in ei! Imi pare rau ca Ozi trece prin asta si te rog mult, incurajeaz-o si arata-i ce comoara de copilas este! Faci foarte bine ca o muti! Dar nu o lasa cu impresia ca au dreptate copiii aceia rai!

Stoisor stiu cum e cu desenele hipnotizante...am si eu un Luca la fel de atras de ele. Singurul remediu este sa-i gasesti activitati alternative care sa-l atraga. Asta inseamna mai putin timp pt noi, dar e important.

Danybv, ma bucur sa mai aflam despre voi! Felicitari pentru scapatul de pampersi si pentru angajare! Sper sa se fi asezat lucrurile pentru voi!

Si fetelor, multumesc mult pentru sustinere! Iata ca odata cu problema asta cu Ana, chestiile macro, gen situatie financiara, economie si altele de gen, au ramas mult in urma. Sincer le-as prefera le ultimele. Sper sa ma linistesc totusi cu Ana, ca am o greutate enorma pe suflet!

Pup si duminica placuta in continuare. Merg sa fac papica...si mai citesc pe aici, poate aveti totusi vreuna din voi vreo idee ce e cu durerile astea!

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor va multumesc pentru sprijin! Ozi a luat mentiune la nationala cu 112,5p. Era trista dar am calmat-o! E minunat ca a venit acasa cu un premiu, pentru ca si mentiunea tot o recunoastere este.

Alina, pot fi dureri de crestere...fa-i hemoleucograma doar pt linistea ta.

Mergi la inceput

buna fetele

azi am stat acasa caci nu ne-a lasat ploaia in pace. noroc ca vremea asta a tras-o la somn pe anna care doarme de la ora 13 .. ea care fura cate 30' de somn a cate 2 reprize pe zi .. s-o scuip sa n-o deochi ..

alinus nu stiu de la ce pot fi durerile anei. parca roli spunea asa ceva de marc, ca se mai plangea .. stiu ca parca dr ii spusese atunci ca pot fi dureri de crestere. oricum, du-o s=o vada doctorul sa te linistesti. tin pumnii sa fie totul bine.

miriku frumos trib ai!! te cred ca-ti e greu si ca-ti vine sa fugi uneori .. si mie imi vine sa fac la fel, dar din pacate nu am cum, nu pot face asta .. lasa ca se fac ei mari, cel putin scapam de grija cu pampersul, datul de mancare si altele .. pupici!!

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetelor va multumesc pentru sprijin! Ozi a luat mentiune la nationala cu 112,5p. Era trista dar am calmat-o! E minunat ca a venit acasa cu un premiu, pentru ca si mentiunea tot o recunoastere este.

Alina, pot fi dureri de crestere...fa-i hemoleucograma doar pt linistea ta.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

bravo, ozi!!! e foarte bine, e un rezultat foarte bun!!

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Grati, felicitari pentru Ozi!!! Bravo! Si sac profesoarei care nu stie sa aprecieze un copil deosebit!
Bravo Ozi!

Fetelor, am auzit si eu despre durerile de crestere, dar stiam ca apar in perioada adolescentei, nu in prima copilarie. Sper sa fie asta! O sa ii fac ceva investigatii, ca am tot amanat momentul din cauza groazei cu recoltarea de sange! Dar...trebuie!

PS. Cred ca am sa impaiez papagalul....ori il bag la oala! Ciripeste incontinuu si mi-e sa nu o trezeasca pe Ana. Moamaaaa ...si sa vedeti ce se da la mine cand il cert! Mare cocota!

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput