Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *262*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ema, eu nu am fost la homeopat, dar ii imunizez toamna cu Imunoroyal, toata iarna, propolis si multa miere tot timpul anului. Rezultatele se vad. Racesc de 1-2 ori /iarna si raceala e minima (1 zi de febra si 2-3 zile de muci). In restul anului nu racesc deloc.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

imunoroyalul asta trebuie dat numai toamna?? i-as da si eu evei ca pregatire ptr gradi ..

propolis de care le dai? ca am vazut la plafar mai multe sortimente .. unele imbogatite cu tot felul de vitamine ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stoisor sanatate multa si sa treaca repede. s-o pupacesti pe paracioasa mica din partea mea.

roli ce bine ca ati profitat de vremea frumoasa si ati stat la aer curat .. e atat de bine sa aiba copiii unde sa zburde ..

eliza ce mai face frumoasa mica? e ok cu tusea acum?

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa!

jelimoni, la multi ani cu sanatate si iubita de cavalerii tai viteji! scuze ca n-am reactionat la timp, dar m-am redresat:)

ema, sunt pt homeopatie desi uneori e mai simplu sa bagi un panadol in fund... curaj, mai bine cu bona decat cu mama. cand ma gandesc ca a mea vine maine in vizita...

elle, muuuuuah pt printelese mele preferate!

alinush de plush... eu t eintreb altceva... car emai e atmosfera acasa? nici o boala nu apare din senin si numai intr-un anumit "loc". pupam gongutsa si sa speram ca trece febra fara urmari "reci":)

raceli, tranteli pe jos, "mami mami" - toate sunt absolut normale!!! dupa cum bine spunea ceska, sunt treibilii doi ani, care la uniis e manifesta mai repede, la altii mai tarziu:) dar toate sunt absolut normale si o sa treaca, si dam peste altele si mai si...

aurel, condoleante pentru soacra ta. jos palaria ca ai asa suflet pt ea. eu una... sa ma rushinez sau nu... dar pana la urma... oricat am icnercat s-o "rasfat" pe a mea, numai suturi in fund am primit...

nemary, ce lux mama, sa dormi 6 ore legat:))) la nois elinisteste refluxul si se mananca la 3 ore. uneori greu, dar nah... evident ca de cand am fost la medic mananca muuuuuuuult mai putin si nici in greutate nu mai ia. revine pe curba medie. si daca totusi se lacomeste, jap totul afara...

ioanact... dormi! de cate ori ai ocazia! eu nu fac asta dar nici departe n-am sa ajung cu 5 ore dormite pe noapte.

gatta, manca-o-ar mirica pe ea de saratel istet:)

roli, ce fain! macar ca aveti vreme buna, ca la cele 7 grade ale noastre... sa-ti tai venele nu alta in mijloc de mai.

ieri fu ziua lu' mama si zi de "transfer" de lucruri din casa veche. am aruncat 10m3 de saci plini cu chestii care nu ne mai trebuiau, si tot ne-au mai ramas insa n-am avut timp fizic sa ne ocupam. biroul (partea de acte, documente, carti) e tot dincolo. concluzie, am muncit ca negrii pe plantatie si.. nu se vede:)

dar am gasit o gaselnita, d efapt am cumparat-o de la tv, cutii in vid, in care s epot depozita lenjeriid e pat, haine... aspiri aerul cu aspiratorul si devin compacte. am bagat 5 perne intr-o cutie de 30X50X20! buna smekerie:)

maine sunt inchise toate aici, si vineri la fel, sambata... se deschid, dar vine mama si tre sa am ceva prin frigider. urasc sa merg la cumparaturi la fiecare 2 zile, ca merg singura si mi-e lehamite sa car.

gata, va pup ca m-am latit

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Jelimoni ! La multi ani plini de fericire!

fetelor, ieri am avut discutia in 3 cu directoarea si diriginta fetei...am ramas siderata: a negat totul...mai oameni buni, mintea cu seninatate...mai mult, mi-a zis ca i s-a spus sa se fereasca de mine (de ce nu a facut-o???), ca-s patimasa, nervoasa, ii rapesc copilaria fetei, ca o fac sa creada ca e cea mai buna...mi s-a aratat un caiet de observatii unde copilul aparea ca nu-si facuse temele in zile in care fusese plecata din tara sau la olimpiada (deci verificabile) - intentia era sa-mi demonstreze ca minte...ieri au huiduit-o in clasa in timpul orei de muzica (verificabil deci)...diriginta a afirmat ca au avut teza grea la mate din cauza mea si ca nu toti vor sa performeze la disciplina asta - ozi a terminat lucrarea in 20 minute - a zis ca a fost simpla tare...a trebuit sa-mi pastrez calmul si sa apelez la toata diplomatia mea pt a nu da ocazia sa se lege de temperamentul meu.... Alinush, ma iei si pe mine in Canada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Va salut si eu!

Desi citesc tot ce se scrie, nu prea am timp sa scriu. La serviciu am destul de mult de lucru iar acasa nu prea mai deschid computerul, fiind plecati in fiecare week/end, se aduna si aici multe de facut.

Elle, Ramo, eliza, multumim ca ne-ati vizionat. Da, vorbeste bine Alexia, o face dintt-o mare dorinta de a comunica. o vad cum se straduieste sa pronunte cat mai corect, sa isi aminteasca unele cuvinte. Nu o data s-a intamplat sa imi dea o definitie a unui cuvand pe care nu si-l amintea, ca s-o ajut sa-si aminteasca. (mami, cum ii spune la masina aia care sapa gropi mari, ca nu-mi aduc aminte.....ascavatoi?(escavator))

Citeam aici despre clopotei si episoade de incapatanare, si voiam sa spun ca Alexia e tare cuminte, nu se tranteste, nu urla, e destul de intelegatoare, etc...dar am vazut ca zicea Miri ca etapa asta nu o sare nimeni, asa ca nu ma laud... ma informez sa stiu cum sa reactionez si astept

Jelimoni, cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII!

Cristina, condoleante!

Ramo, zici ca ati taiat chetii? Astept pozici cu chetii mai mici!

Gatta, e simpatica Sara cu citatele din reclame. Un filmulet cu Sara povestind nu ne pui? Is mari figuri astia mici cand ii vezi de-o schioapa si asa sfatosi!

Ceska, imi pare rau de povestea asta a voastra cu chiriasa neserioasa. Totusi, poate reusesti sa vii in tara. Eu va tin pumnii sa le rezolvati pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

va multumesc de urari!!!!
stoisor multa sanatate iti doresc!! vreau sa vad poze cu voi!!
gatta e mortala Sara ta! intradevar cred ca foarte mult conteaza si starea noastra a parintilor, daca sunt singura cu el si am rabdareatunci face pana la urma ce-i cer si fara crize,ii spun hai se te incalt si zice ca nu vrea il mai las 2 min apoi il intreb te incalti?si imi zice da mami! :)
crize mai face daca ma apuc de ex sa-l incalt singura sau daca il ajut la imbracat,se enerveaza ca de ce il ajut ca el vrea SINGUR!
mama mea in schimb cand sta cu el n-are deloc rabdare, la leagan de ex sta 5 -10 min si ii zice deja hai sa mergem, pa normal ca Robi nu vrea, si mama il trage de mana ca s=o asculte si atunci incepe circul. sau de ex. ieri o vrut sa calce pe flori , si mama lo tras si io zis nu-i voie asa rastit. la care el s-a uitat in ochii ei si de=al dracului a calcat iar, moment in care mama s-a enervat si l-a luat pe sus in casa si sa vezi acolo urlete
. eu i=-as fi spus ca ii face buba la floare si plange, o doare etc la care el i=-ar fi spus la floare sa nu planga(cdupa cum il cunosc)siar fi inteles ca nu trebuie calcat pe acolo
offf e greu ce sa mai zic...e drept ca nici eu n-am mereu puterea sa ma port ca la carte dar...
toti din fam. spun ca trebe sa stie ca nu e voie, dar eu mereu am vazut ca da rezultate faptul ca-i explic...sunt nebuna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

va multumesc de urari!!!!
stoisor multa sanatate iti doresc!! vreau sa vad poze cu voi!!
gatta e mortala Sara ta! intradevar cred ca foarte mult conteaza si starea noastra a parintilor, daca sunt singura cu el si am rabdareatunci face pana la urma ce-i cer si fara crize,ii spun hai se te incalt si zice ca nu vrea il mai las 2 min apoi il intreb te incalti?si imi zice da mami! :)
crize mai face daca ma apuc de ex sa-l incalt singura sau daca il ajut la imbracat,se enerveaza ca de ce il ajut ca el vrea SINGUR!
mama mea in schimb cand sta cu el n-are deloc rabdare, la leagan de ex sta 5 -10 min si ii zice deja hai sa mergem, pa normal ca Robi nu vrea, si mama il trage de mana ca s=o asculte si atunci incepe circul. sau de ex. ieri o vrut sa calce pe flori , si mama lo tras si io zis nu-i voie asa rastit. la care el s-a uitat in ochii ei si de=al dracului a calcat iar, moment in care mama s-a enervat si l-a luat pe sus in casa si sa vezi acolo urlete
. eu i=-as fi spus ca ii face buba la floare si plange, o doare etc la care el i=-ar fi spus la floare sa nu planga(cdupa cum il cunosc)siar fi inteles ca nu trebuie calcat pe acolo
offf e greu ce sa mai zic...e drept ca nici eu n-am mereu puterea sa ma port ca la carte dar...
toti din fam. spun ca trebe sa stie ca nu e voie, dar eu mereu am vazut ca da rezultate faptul ca-i explic...sunt nebuna?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

Nu , esti absolut normala! Parerea mea! Si eu am constatat ca merge foarte bine rabdarea, distragerea atentiei, tonul calm, chiar daca uneori e mai ferm, privitul fix in ochii copilului, explicatii date pe intelesul lor, etc. dar, cum am mai spus, nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi, noi nu ne-am confruntat(inca)cu crize mari. Daca Alexia plange, de ex. fara motiv si eu ma asez la nivelul ei si ii spun calm ca nu inteleg ce spune din cauza ca plange si , deci, nu o pot ajuta, ea se calmeaza imediat. La fel, evit sa ii interzic ceva in mod direct, prefer sa ii ofer o alternativa si renunta singura. Totusi, cred ca depinde si de personalitatea copilului.

Mergi la inceput

jelimoni si codrutaa, scrieti mai des ca sa-mi amintesc ca trebuie sa am rabdare. ca ma recunosc des in mama lui jelimoni si in aia care zic nue voie fara explicatii... de ce n-are ziua 35 de ore? sa apuc sa si explic sa si fac, sa si zambesc, sa si termin totul sis a fiu si fresh?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

grati... no comment. ma intreb numai, cum indrazneste un adult responsabil, cadru didactic sa iti vorbeasca asa? si daca ar gandi-o ar trebui sa-si tina gura! dupa cum ma stiu, i-as fi dat o mostra din cat sunt de a dreaq. s-apoi cu teza la mate, nicicum nu oti gasi un subiect care sa fie pe plac intregiii clase. mai ales cand ozi face parte din elita... mi-aduc aminte de materiile mele din liceu... cele care imi placeau (rom, eng, bio) terminam mereu prima spre ciuda colegilor. mi le incasam si eu. in plus, stiu ca la istorie nu invatam nimic, citeam o data, dar exprimam frumos si luam note bune. degeaba le explicam ca nu ce zici conteaza ci cum o faci, dadeau cu oua dupa mine:( culmea e ca olimpica la nationala la romana, am copiat la teza!!! si profa m-a vazut si m-a scos afara. dar lucrarea mea era finalizata insa ma saturasem de oprobiul colectiv... doamne, ce elev dificil eram... sclipicios dar puturos:))))

concluzia: bine faci c-o muti! iar daca directoarea n-a intervenit... ar putea s amai puna mana pe o carte de pedagogie si pe una de medierea conflictelor, sa mai faca si ea un cornet de semintse, ceva...

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ema, eu nu am fost la homeopat, dar ii imunizez toamna cu Imunoroyal, toata iarna, propolis si multa miere tot timpul anului. Rezultatele se vad. Racesc de 1-2 ori /iarna si raceala e minima (1 zi de febra si 2-3 zile de muci). In restul anului nu racesc deloc.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

imunoroyalul asta trebuie dat numai toamna?? i-as da si eu evei ca pregatire ptr gradi ..

propolis de care le dai? ca am vazut la plafar mai multe sortimente .. unele imbogatite cu tot felul de vitamine ..

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Imunizarea poti s-o faci oricand, dar e recomandat s-o faci in special toamna pt. sezonul rece. Avand in vedere gradi care incepe in sept. eu o sa-i dau lui Andrei in august.
Le dau propolis glicolic (de la plafar)...e tinctura fara alcool. Picur 10 pic pe o lingurita cu miere.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput