Aspirante optimiste > 20 ani (493)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

sa va mai scriu vreo cateva???:D]

angi

Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neatza, gagici!

foarte tari bancurile!

aditza, poate totusi nu vine uratul. prietena mea a avut exact simptome de ciclu cand a ramas gravi. a propos de creme. eu am folosit mustela. m-am dat pe tot corpul, dar am facut vergeturi pe fund si pe sani. prietena mea a folosit ulei de migdale, il gasea in bucuresti intr-o farmacie pe langa Romana parca. a zis ca e foarte bun, insa si ea a facut vergeturi pe sani. venise de la spital cu bb si stateam cu ea acasa si a facut furia laptelui in seara aia. ma uitam la ea cum ii cresc sanii vazand cu ochii si cum i se crapa pielea.

angi, imi pare rau de fratiorul tau. banuiesc ca nu ai niciun raspuns pentru faptul ca s-a sinucis. sa-l odihneasca d-zeu in pace!
cat depsre povestea voastra, pot spune ca sunteti doi curajosi. si chiar aveti ce sa povestiti la nepoti. si eu as pleca cu familia undeva, departe de aici.

anaxena, foarte frumoase pozele. sa-ti traiasca micutza printesa. si sa-ti mai dea doamne doamne repejor inca una. sau un print sa faci pereche.

ama, mi-e asa mila de tine ca stai in incertitudinea asta. eu sper mult mult de tot sa apara bobitza la tine in burtica.

aditza, stiu ca tu esti fata rabdatoare. dar noi nu. hai, fa un testuletz, please please please.

cum va spuneam ca sunt o mare cautatoare de simptome, poate ma puteti ajuta. ma doare un ovar in fiecare zi in cateva reprize, pret de cateva minute maxim. am fost la ovulatie, conform testelor, pe 30 aprilie, 1 mai. in ziua de 30 m-a durut tarishor acelasi ovar.
si mai am ceva ciudat la sani. nu ma dor daca ii ating, daca merg. dar simt in interior ca niste mici junghiuletze, intepaturi, arsuri. nici nu stiu sa le descriu. oricum, ceva se petrece in sanii, dar nu la suprafata. si parca au crescut un pic de tot. eu oricum nu prea imi dau seama de crestere, ca am doua sosete. si pana se umplu ele
daca ati avut vreuna astfel de simtiri in sani, poate ma lamuriti si pe mine. pana acum eu nu simteam decat clasica durere la palpare si la mers sau somn pe burta. si asta cu maxim 7 zile inainte de cm. eu il astept sau nu, pe 17 mai. si sanii au aceasta senzatie de vreo 4 zile deja.

mie mi-a calculat o tipa lunile in care pot face fetita. nu stiu metoda, i-am datele prin telefon. si am la dispozitie luna asta, care a trecut ca si perioada de fertilitate, august si decembrie. iar pe calendarul chinezesc, doar luna trecuta si luna iunie. in rest fac baieti. si eu tare vreau o motzata.

toate fetele.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

super sherbi

angi

Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

sherbi ...ciudate simptome ai si tu , nu stiu ce sa iti zic cu sanii ... asa e uneori simptomele de cm sunt asociate si cu sarcina , am auzit si eu chestii de-astea

didi ...nu zic dar sunt convinsa

va promit ca daca nu vine pana dum fac test , dar facem un pariu daca vreti ....daca sunt ...va scot la un suculet ...daca nu ma scoateti voi

o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Sherbi nu stiu ce sa zic de sani. Eu am sanii destul de mari (cupa C-D) si la mine s-au format ca niste noduli mari, foarte durerosi la palpare, pe care ii simteam initial doar la palpare de jos in sus. Daca apasam pe ei nu simteam mare lucru. Mai tarziu au inceput sfarcurile sa devina sensibile si sa am mereu "farurile" aprinse (motiv de misto continuu).
De asemenea eu am confundat primele semne de sarcina cu ciclul. Dar citind despre simptome si gandindu-ma in urma imi amintesc de un simptom care l-am ignorat la momentul respectiv: m-au mancat sanii ingrozitor! In cursul zilei fugeam la toaleta, ma dezbracam si ma scarpinam.
Mi-am dezinfectat toate sutienele, am crezut ca am adunat ceva la care sunt alergica

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

didi ce faci?? cum de ai intrat asa devreme? ca de obicei te vedeam dupa 5.
cosmy tu ce faci, unde umblii?? treci aici la raport.
ang_21 super tari bancurile, am ras de numa
paula, madutza, bebelu, camcris

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Roxy, depinde de zile, de multe ori dimineata nu sunt la birou si d-aia. Tu ce faci? Tot pe baricade?
Auziti, apropo de simptome, mie mi se pun carcei de vreo 2 zile , e singura chestie care nu mi s-a mai intamplat inainte de ciclu...

in devenire

Mergi la inceput

camcris, ang21 nu mai pot de ras, daca ma vede cineva cu nasu-n monitor si gura pana la urechi zice sigur ca am luat-o razna
super tari bancurile

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ama asa a fost si la mine de prin z20 o mancarime de imi venea sa rup pielea de pe mine.

super bancurile

bai nene. pleaca omu pana la bucatarie sa puna supa de pui si pilafu lafoc si voi deja trancaniti de numa numa.
abia am reusit sa va citesc

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput

fetelor numa ' eu n-am nimic? nici un simptom , nici o reactie.....
la mine singurul simptom cand am ramas gravi au fost durerile de sani, atat.

Viitoare mamica

Mergi la inceput