Material lenjerie pat copil

Material lenjerie pat copil | Autor: cllaudia

Link direct la acest mesaj

Unde pot gasi asa ceva. Mai exact vreau sa cumpar un balot de material, din bumbac, pt a-i face baietelului meu lenjerii de pat. De priceput ma pricep, am tot ce-mi trebuie, mai putin ce e mai important, materialul. Vreau ceva cu Cars, Spider Man, etc. Am cautat in Europa, Niro, Dragon dar nu am gasit ceea ce caut, adica imprimate cum am zis mai sus. Nu vreau materiale cu ursuleti, stelute, din astea i-am tot facut. Erau acum ceva vreme pe mica publicitate niste anunturi ale unei membre care confectiona asa ceva. Si avea si modelele pe care le vreau eu. Acum anunturile au disparut, sau nu le-am mai gasit eu. Ma poate ajuta cineva cu o informatie?

Nu vreau sa cumpar de la magazine mari gen Ikea, Praktiker, acolo metrul de material este ff scump. Vreau ceva de la vreun depozit, mai ieftin, avand in vedere ca nu intentionez sa cumpar doar 1-2 metrii.

Edit: cred ca mesajul trebuia sa-l postez la " Casa noastra , dulce casa" . Nu stiu cum sa-l mut acolo.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Eu am vazut in Niro material la balot,cu Spiderman,Tom&jerry,alba ca zapada si erau mai multe.Cars stiu ca nu aveau atunci ca si noi suntem fani.Dar acum daca s-a desfiintat Niro,nu atiu unde or mai fi,astea erau sub pod.Ai incercat in Dragoanele din spate,unde scrie Textile,lenjeri,etc?

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

daca vrei lenjerie cu Cars,sunt in dragoane stranduri unde au.CAm la 65-80 ron setul.Si am gasit mai ieftine,cu tot felul de personaje,de la Disney,dar nu dau decat en gross,daca te intereseaza vreo 2-3 lenjerii punem impreuna de un shoping

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

As cumpara eu si 10 lenjerii daca as avea ce face cu ele. Problema e ca noi i-am facut baiatului camera cu pat de adult, de 120/200cm iar lenjeriile pe care eu le-am vazut erau ori de patut de bebelus, ori de pat de copil de 90/200cm . Iar lenjerie de pat dublu nu am gasit pana acum cu Cars, sau daaa cu Tom & Jerry (preferatii mei). Vad ca esti din Voluntari, daca cumva ai drumuri prin Europa sau Dragoane si daca vezi cumva asa ceva sa-mi dai si mie de veste, eventual intr-un PM . Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moise_carmen spune:

daca te ajuta cu ceva, am o matusa din Calarasi care imi mai aducea materiale, daca te pot ajuta cu ceva da-mi un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Cauta in Bazarul Despre.Copii, era un user care vindea asternuturi gata facute si facea si pe alte dimensiuni, poate iti vinde si materialul, daca iei angro. Si am mai vazut pe O k a z i i . r o la sectiunea "camera bebelusului" sau Diverse, nu mai tin minte.

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput