Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna ziua, va citesc de mult timp, chiar de cand eram graviduta, insa m-am trezit tarziu si n-am indraznit sa ma mai inscriu pt. ca gasca era deja formata. Desi citesc rar si sar capitole, am invatat multe de la voi. Am o fetita de 3 luni si mi-ati fost de mare ajutor, atat cu sfaturi cat si cu moralul.
Pentru miremia,daca mai un colacel in plus, as dori sa-l cumpar.
A! Am fost colega de clasa cu evyme in liceu (oana). La intalnirea de 7 ani aveam burtica amandoua. O pup dulce si sa-i fie microbistul sanatos!
Sanatate multa tuturor si va multumesc ca existati!

Bine ai venit!

Niciodata nu e prea tarziu ..sau mai bine zis ...mai bine mai tarziu decat niciodata ....asa ca de ce nu ne dai datale tale sa apari si tu pe prima pagina si nu ne spui mai multe despre tine si puiutul tau ....

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Cristies ...am vazut pe urma pozele ...un scump gargaritzul si ne- facut asa o pohta de balaceala

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cristies multumim pt recuperarea mesajului madrutei. Vazut poze cu gargaritz la apa, o minunatie. Bag de seama ca aveti colac rotund, nu stiu cum si de ce ca le-am comandat pe toate in forma de inima (sper sa nu ma injure nimeni).

Mandruta bine ai venit. Da-ne datele tale sa te trecem pe prima pagina, iar pt colacel da-mi un PM pls.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Nu stiu cum e la voi dar la mine se misca forumul ca melcul.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna ziua, va citesc de mult timp, chiar de cand eram graviduta, insa m-am trezit tarziu si n-am indraznit sa ma mai inscriu pt. ca gasca era deja formata. Desi citesc rar si sar capitole, am invatat multe de la voi. Am o fetita de 3 luni si mi-ati fost de mare ajutor, atat cu sfaturi cat si cu moralul.
Pentru miremia,daca mai un colacel in plus, as dori sa-l cumpar.
A! Am fost colega de clasa cu evyme in liceu (oana). La intalnirea de 7 ani aveam burtica amandoua. O pup dulce si sa-i fie microbistul sanatos!
Sanatate multa tuturor si va multumesc ca existati!

indrazneste acum! hai,curaj!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

io mai vreau sa ma laud cu ce am mai facut eu ieri cu fiica-mea http://picasaweb.google.com/lh/photo/Bl_M1D0eYo8F7tq7YNySUw?feat=directlink
am zis s-o facem mai des, ca ne intelegem de minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

io mai vreau sa ma laud cu ce am mai facut eu ieri cu fiica-mea http://picasaweb.google.com/lh/photo/Bl_M1D0eYo8F7tq7YNySUw?feat=directlink

Super!!!!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Vaaai, ce simpatice sunteti....
...uite asa o sa fac si io cu fii-mea peste tz-spe ani...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Am nevoie de ceva ca sa zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

vazut pozele gargaritului...abia astept colacelul

alexutzzza ,cum,bre,numa' azi vezi cat scriu io?!? ... je de vreo 2 luni e in plina si aici,ca in viata reala is demult

cristies pacat ca nu i-am filmat... radu era cu caietul in fata si ii zicea lui alex: spune dupa mine ,cum se spune in germ la casa? das Haus...bravo! ai spus bine! mai departe...cum se spune in germ la mama? die Mutter...bravo! ai spus bine! si tot asa...timp in care alex ii dadea cu ghi,brrrr,ghiji,aaa,eee si cand s-a plictisit,a venit radu sa-mi zica :mami,e gata ora,alex stie bine germ pt varsta lui!...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Cristies, gargaritul e delicioooooooooos.......doamne, ce faine-s pozele.....abia astept colacelul, mor de nerabdare....uite ca n-am gasit nici o iconita care sa se potriveasca nerabdarii mele, inafara de asta ...hi hi hi

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Am nevoie de ceva ca sa zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund!

Mergi la inceput