Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
Eleysa spune:
Buna dimineata, fetele mele dragi !!!!
Ne-am trezit ca de obicei la 7.30 si pana acum ba o tzitzi, ba un schimbat, ba un ras, ba un cantat ...apropo de cantat am mai descoperit (nu eu ci prietenul surorii mele, el e responsabil cu asta) o www.youtube.com/watch?v=Djj7jW6ny2M" target="_blank">melodie care o linisteste (cred ca fii-mea are o "problema"/ a fost rockerita intr-o viata anterioara), iar acum stam in centrul de activitati
So ...din ce am mai citit...
Larisel ... sa treaca sperietura si ca Natalia sa nu aiba nimic ...si eu am o spaima cu impiedicatul si zburatul copilului din brate ...brrrr
Dastefa ...offff... sincer nici nu prea stiu ce sa zic ...Doamne ajuta ca Miruna sa nu aiba nimic cu auzul (noua ne-a facut testul la iesirea din maternitate)
Xela sa-ti fie de bine tunsoarea !!!
Cristies abia astept sa o vad si eu pe gandacica mea in cada ...nu i-ai facut poze gargaritzului??? vrem si noi sa vedem cum s-a distrat el in cada ca oamenii mari
Cris.d ce mult ma bucur ca ema a fost mai bine ieri ...de altfel si eu raportez pe ziua de ieri numai zambete si voie buna ...nu m-am laudat ieri de frica
Pana la urma cum ramane cu marea "ieseala" ...eu din pacate nu pot veni daca va hotarati pentru sambata ...dar ata ete ... o sa o scot pe miremia la o plimbare cand o fi soare sa intru in posesia colacelului ca abia astept ...mi-am luat si igenol (din car4 cu 10 lei) ...desi tare as vrea sa va vad "pi tate" sambata nu am cu cine veni pana in tineretului ca sor'mea e plecata la peste si deci si masina odata cu ea ...
Am inceput mesajul la 10 ...intre timp ...maraita mea a dormit putin si a papat ... trimit asa cum e ...si poate ma lasa sa mai revin
aaa...si LML sarbatoritilor de azi !!!!!!!
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
dulcineea_cj spune:
numai 3 trepte am la carucior deci pot folosi treapta intermediara ? super ! o sa incerc azi Va multumesc fetelor
cea mai fericita mamica :)
cristies spune:
Cris.mario, mi-am adus aminte cat de tanara esti (ieri cu manerele colacului).... Offfff, offff, mai, mai! Ce de mai stii (si vrei si-ti place) sa faci la 22 de ani!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Mersi de informatii. Mergi azi in parc? O sa am drum pe acolo pe la 1-2 si iti aduc si colacelul daca vrei. Mirela fericita de Mara Ioana |
hai ca as veni la 1-2....cum facem? telefon pe PM? Micky iese acum ca am vb cu ea...e cam devreme ptr noi , Yannis inca doarme dus de la 7 dimineata ca a avut o noapte colicoasa si cum el nu a avut colici pana acum se pare ca l-a enervat f tare ca jumate a fost plans de dureri si apoi inca pe atata plans d-ala ..urla, tzipa aca atunci cand vorbeste da' cu mutra plangacioasa deci clar era suparat si certa ceva/pe cineva/colicii?? si s-a consumat a dormit lemn dupa criza pan la 24:00 apoi de la 1 la 6 apoi din nou acuma de la 7 doarme inca
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Neata fetelor ! nu mi-ati raspuns niciuna Pot sa-i ridic la 45 de grade spatarul caruciorului ? bb meu are doar 3 luni si 10 zile dar se plicti teribil la 180 de grade Asta cred eu ca e motivul pt care plange in carucior ieri am luat si noi scutece de la D M Tot asa face kk pana in spate inca nu a iesit din astea afara Sa vedem zilele astea cea mai fericita mamica :) |
da poti ridica la 45 de grade eu il ridic de la 2 luni jumate si nu numai eu, mai multe fete de la aprox 3 luni il tin asa
de Yannis
mandruta spune:
Buna ziua, va citesc de mult timp, chiar de cand eram graviduta, insa m-am trezit tarziu si n-am indraznit sa ma mai inscriu pt. ca gasca era deja formata. Desi citesc rar si sar capitole, am invatat multe de la voi. Am o fetita de 3 luni si mi-ati fost de mare ajutor, atat cu sfaturi cat si cu moralul.
Pentru miremia,daca mai un colacel in plus, as dori sa-l cumpar.
A! Am fost colega de clasa cu evyme in liceu (oana). La intalnirea de 7 ani aveam burtica amandoua. O pup dulce si sa-i fie microbistul sanatos!
Sanatate multa tuturor si va multumesc ca existati!
miremia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
hai ca as veni la 1-2....cum facem? telefon pe PM? Micky iese acum ca am vb cu ea...e cam devreme ptr noi , Yannis inca doarme dus de la 7 dimineata ca a avut o noapte colicoasa si cum el nu a avut colici pana acum se pare ca l-a enervat f tare ca jumate a fost plans de dureri si apoi inca pe atata plans d-ala ..urla, tzipa aca atunci cand vorbeste da' cu mutra plangacioasa deci clar era suparat si certa ceva/pe cineva/colicii?? si s-a consumat a dormit lemn dupa criza pan la 24:00 apoi de la 1 la 6 apoi din nou acuma de la 7 doarme inca de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Am vb si eu cu micki, nici a mea nu s-a trezit inca. Ai PM.
Mirela fericita de Mara Ioana
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cristies Cris.mario, mi-am adus aminte cat de tanara esti (ieri cu manerele colacului).... Offfff, offff, mai, mai! Ce de mai stii (si vrei si-ti place) sa faci la 22 de ani! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
subscriu, si io am avut parte de un moment de soc si "reset" cand am vazut cei 22 de anisori in mesaj, stiam de dinainte dar la cate ce si cum face uitasem cu desavarsire ca e asa micutza mi-a stat un pic mintea in loc la mesaju ala
de Yannis
cristies spune:
citat din mesajul lui mandruta Buna ziua, va citesc de mult timp, chiar de cand eram graviduta, insa m-am trezit tarziu si n-am indraznit sa ma mai inscriu pt. ca gasca era deja formata. Desi citesc rar si sar capitole, am invatat multe de la voi. Am o fetita de 3 luni si mi-ati fost de mare ajutor, atat cu sfaturi cat si cu moralul. Pentru miremia,daca mai un colacel in plus, as dori sa-l cumpar. A! Am fost colega de clasa cu evyme in liceu (oana). La intalnirea de 7 ani aveam burtica amandoua. O pup dulce si sa-i fie microbistul sanatos! Sanatate multa tuturor si va multumesc ca existati! |
Bine ai venit in gasca!!!!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
alexutzzza spune:
Miremia ti-am raspuns prin SMS, sorry dar l-am uitat pe "neatza" si pe semnatura
de Yannis