Viitoare mamici de septembrie-octombrie (48)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

eu sunt la program de 8 ore.intr-o singura casierie, avem schimb de tura,unde lucram schimbul 1 si 2.celelalte casierii, au program de la 9-18.si de luni tre sa ma duc acolo.sa ma astepte mult si bine.....am vb cu o prietena si m-a speriat putin.eu cand i-am anuntat ca sunt gravida (instiintare+adeverinta medicala), nu mi-au dat numar de inregistrare. eu lucrez la firma X cu punct de lucru in ploiesti dar sunt angajata pe firma Y din bucuresti care nu are punct de lucru aici.e o mare zapaceala si incurcatura. cand am cerut nr, mi-au zis ca ei nu au caiet cu nr de inreg si ca totul se face la buc.nu stiu cum sa procedez...sa sun la ITM, sa ma interesez?chiar nu stiu.voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui didadi

eu sunt la program de 8 ore.intr-o singura casierie, avem schimb de tura,unde lucram schimbul 1 si 2.celelalte casierii, au program de la 9-18.si de luni tre sa ma duc acolo.sa ma astepte mult si bine.....am vb cu o prietena si m-a speriat putin.eu cand i-am anuntat ca sunt gravida (instiintare+adeverinta medicala), nu mi-au dat numar de inregistrare. eu lucrez la firma X cu punct de lucru in ploiesti dar sunt angajata pe firma Y din bucuresti care nu are punct de lucru aici.e o mare zapaceala si incurcatura. cand am cerut nr, mi-au zis ca ei nu au caiet cu nr de inreg si ca totul se face la buc.nu stiu cum sa procedez...sa sun la ITM, sa ma interesez?chiar nu stiu.voi ce parere aveti?

Eu zic sa nu te lasi dusa de nas ca nu au caiet de nr de inregistrare. Suna si la ITM, si la voi la Bucuresti pentr a daca acea instiintare nu are numar nu are nici o valoare. Intreaba si tu orice avocat.

Ai grija de tine si sa ne spui ce-ai facut.

19+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Zozela,Buburuza felicitari pentru fetite.

Lara felicitari pentru rezultatul bun al amniocentezei.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Uff acu venii! Ce ne fac astia fratilor?? Noi suntem amandoi bugetari! Ne-am scos! Ai mei pensionari! Exceptional! Nu-i de mirare ca toate sunteti catranite aici!

Cristina cu tenta bleu 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

In sfarsit sunt acasa!!!

Didadi sper ca totul e ok cu burtica ta!!!

Vai ce veste proasta cu alocatiile alea!!!
Ce sa facem, le-om duce pe toate cumva de e pace de-i razboi...
Si eu ma bucur ca la indemnizatii inca nu s-a umblat dar oricum ce o sa ne astepte pe viitor nu e tocmai ceva placut pe plan financiar...

Klarisse imi pare rau ca e naspa la serici la tine... ia un medical... cate zile de concediu ai mai avea? Si daca esti singura pe-acolo oricum la un mom dat o sa pleci......... Sper sa prmesti o solutie buna de la medici!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

18+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput