si eu imi pun aceeasi problema de cateva zile, ce va zice chiriasa mea cand va vedea costurile intretinerii marite? binenteles ca n-o pot obliga sa ramana daca nu-i va convine, dar incep sa ma gandesc cu groaza la schimbat, cautat plus tot tacamul de chiriasi noi
legat de negociat chiria: eu am mers pe "sub minimul pe zona" dar am inchiriat unui cunoscut. Am colega care a negociat cu proprietarul de data asta plata anticipat pe 6 luni dar la minimul din zona. Ea spune ca e si interesul ei sa aiba o locuinta stabila.
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefiuta si eu imi pun aceeasi problema de cateva zile, ce va zice chiriasa mea cand va vedea costurile intretinerii marite? binenteles ca n-o pot obliga sa ramana daca nu-i va convine, dar incep sa ma gandesc cu groaza la schimbat, cautat plus tot tacamul de chiriasi noi ![]() arra |
Cred ca multi se vor restrange in apartamente mai mici sau se vor muta cu parintii. Apartamentul meu este de 4 camere si cred ca astea vor fi primele care se vor elibera.
Intre timp chiriasii mei au si platit deci s-au calmat spiritele. Eu sincer sper sa nu plece ca nu vreau bataie de cap.
| Citat: |
| citat din mesajul lui paulina85 Intre timp chiriasii mei au si platit deci s-au calmat spiritele. Eu sincer sper sa nu plece ca nu vreau bataie de cap. |