Strumfi de iulie-august 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

stefania super tare faza cu cosul de gunoi! e clar... sunt cam la fel.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hehe.mda, confirm cele povestite de Lachi . intr-adevar doi copii deodata e o incercare pt o mama!!!
eu am un verishor care nu vorbeste cu mine de vreo 8 ani.prostia n-are limite, dar nu dezvolt subiectul. are o fetitza de 4 ani, si-au mai dorit unul si.....mai vin 2! dupa ce m-am intors de la Lachi, si am vazut cum e cu gemene, mi-a inflorit asa un zambat rautacios in coltzul gurii, gandindu-ma la ce-l asteapta!!!!

nu stiu daca al meu e mai potolit de felul lui, dar inca n-are manifestari de astea de care povestiti voi.

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola mamici frumoase si calme
eu am incercat mereu sa o ajut pe eli sa se descopere.am senzatia ca se calmeaza cel mai bine cand o trimit intr-un loc retras sa se gandeasca (daca pot zice asa ) la ceea ce face/spune.de fff multe ori vine din camera (dupa ce mi-a facut in prealabil circoteca) zambind "mami gata mi-au trecut crizele,nu mai fac".oricum cateva minute bune tranteste tot ce prinde in camera sau da cu pumnii in usa dar nu cedez.dupa ce o vad ca s-a calmat,si-a cerut scuze vine la mine si incerc sa abordam altfel problema.de ce nu e voie sa....cam asa decurg cele mai multe scandaluri daca pot scrie asa.
si eu mi-am muscat-o de multe oricu copiatul.eu sunt fff agresiva verbal la volan,cred ca acolo refulez nu stiu ce sa zic.adica vorbesc ca un birjar.mama si ce se mai intorc impotriva mea
conduc linistita si aud din spate "hai mai boule da-te la o parte"."esti culmea idiotule"...asa din senin.

problema gradinita se rezolva incet si sigur,am un copil extraordinar si scuzati-mi lipsa de modestie dar zau ca m-a surprins tare placut.ieri toata dupa-amiaza ne-am petrecut-o impreuna toti 3 facand cele mai mari prosti:mancat in aceeasi zi pitza,cartofi prajiti si inghetata....poate a sunat ca recompensa(f proasta de altfel) dar am hoinarit prin diverse locuri impreuna si ea s-a simtit tare bine.aseara am povestit mult despre gradi mi-a pus multe intrebari ,se vedea ca nu a inteles defapt cum sta treaba cu gradi asta si ce-i cu oamenii de pe acolo.ne-am culcat cu gandul ca abia asteptam a doua zi sa vina gradi .am ajuns acolo si s-a dus la doamna sa-i spuna ca ea nu mai plange pentru ca nu o lasa mama acolo vine sa o ia cand termina lucrul"doamna mami si tati au mult de lucru dar vin apoi dupa mine".buuuun se duce si o ia pe una din doamne de mana si-mi spune "ciau mami".plecam iar terminati ca avea ochii aia de miel sacrificat.
nu a plans deloc pana a venit momentul gustarii de acasa,cand a vazut pachetul a izbucnit"eu nu pap aici eu pap de la mami a mea..." la fix am aterizat dupa 10 minute eu sa o iau,parca ma mana ceva de la lucru sa o iau.mi-a sarit in brate inebunita si i-a spus educatoarei ca uite a avut dreptate a venit mami.maine cica mananca cu doamna....
cei de la gradi se declara fff multumiti de cum evolueaza si garanteaza ca intr-o saptamana va fi totul perfect....

stefania eu una mi-am reprosat tare mult anul trecut ca am patit ce am patit cu sarcina deoarece nu eram pregatita...defapt si acum imi reprosez...am avut asa senzatia ca nu eram pregatita,ma ingrozea tot ce urma,doi copi,in fine cand ma uit in urma realizez ce idioata am fost...ce a fost in capul meu nu stiu ....
michy bucura-te de vatra....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

stefania eu una mi-am reprosat tare mult anul trecut ca am patit ce am patit cu sarcina deoarece nu eram pregatita...defapt si acum imi reprosez...am avut asa senzatia ca nu eram pregatita,ma ingrozea tot ce urma,doi copi,in fine cand ma uit in urma realizez ce idioata am fost...ce a fost in capul meu nu stiu ....
michy bucura-te de vatra....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

E greu cand pierzi o sarcina. Si eu am pierdut inainte de sarcin asta una de 6 saptamani numai ca eu am dat vina pe sot. Ca el spunea sa mai asteptam si eu nu si nu ca eu vreau bebe acum si acum trebuie sa fie. Asa ca mult timp l-am invinovatit pe el ca a vrut sa astepte si pe mine ca m-am grabit e ciudat cum functioneaza mintile noastre.

Intr-un final am acceptat ca daca nu e sa fie nu e. Si sincer nici nu m-am asteptat sa raman gravida asa de repede dupa pierderea suferita. Dar uite ca s-a intamplat si dupa ce am ramas mereu cu gandul ca daca se va intampla ceva rau va fi din cauza mea ca nu am luat pilula si nu am asteptat .

Gata de invinovatit cu Dumnezeu inainte si ce o fi o fi. La fle si cu tine cand va fi timpul va veni si bebe. Nu putem controla totul cum ne-am dori din pacate.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si30+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

alina.a, !!! bafta cu adaptarea la gradinita!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hola girls!

Eu va citesc din umbra dar n-am timp sa scriu, muncesc ca sclava. Vroiam sa va zic ca si noi facem parte din grupul celor ce au fost descrisi pe ultimile pagini. Cand foarte dulce cand tipa si urla. Iar fetita prietenei mele e smirna, imi dau seama ce or vorbi ei in privat despre fie-mea ca e asa nabadaioasa. Mai nou sare de pe masa, de le canapea (spatar) chiar si de pe pervaz. Exact ce facea Cosmin acum vreun an daca va amintiti. El s-a potolit, dar acum vine din urma nabadaioasa.

Ca vesti bune am aplicat deja pt cateva joburi, unele chiar le vreau mult (bani mai multi si mai challanging) unele le-as ocoli.

Tot veste buna e ca sambata ne-am cumparat masinuta de familie in sfarsit, o vinde sotul pe a lui si ne-am luat una estate. Abia astept sa o luam sambata (am platit-o dar o ridicam sambata ce vine).

Cam asta pe frontul de vest.

Va pup pe toate.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

lachi,asa e cu nervii dar eu imi aduc aminte de tata care mi-a oferit o copilarie super,cu mers la teatrul de papusi,la piscina,plaja,etc..insa cand faceam ceva rau parca ii si vad ochii de sub gene,sigur ca nu stiam daca e sau nu apogeul nervilor dar realizam ca e momentul sa ma opresc...eu nu o sa fiu asa subtila cu mihnea dar o sa vreau sa stie ca m-am enervat,suparat si sa-mi lase cele cateva minute sa ma calmez...trebuie sa stie ca oamenii au limite si trebuie sa le respecte.
stefania, mi se pare sanatos sa -ti ceri iertare de la copil daca ai gresit caci are o personalitate si s-ar simti nedreptatit ca el cand greseste sa fie pedepsit,certat si pus in situtia sa-si ceara scuze iar tu ca parinte sa treci senin peste o greseala de'a ta..cu sotul am de lucrat caci a fost crescut pe sistemul "ei sunt mai in varsta" de parca varsta e o virtute.
luna,sa stapaniti sanatosi si fericiti masinuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ia sa schimb eu pampersii p-aici, sa-mi reintru in mana .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

poftiti la CAPITOL NOU

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput