Strumfi de iulie-august 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Vazut, raspuns!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

greieras, si eu tot ufo i-am luat, 38 de lei parca, din magaziul titan, arata ca alea puse de tine, michy. mi se par ok, am mai avut unele anul trecut, aproape la fel, dupa purtare intensa arata ca atunci cand le-am cumparat. eu sunt multumita de ele si par sa fie si confortabile.
am mai vazut pe la obor, dar cred ca sunt multe magazine mai de cartier care au marfa similara. bineinteles, daca o sa intri doar in magazine de firma, n-o sa gasesti prea ieftine (proaste, da, dar ieftine, nu).

alina, stiu cum te simti. imi pare rau ca te afecteaza si pe tine sistemul.

Vio, esti mortala, fata! m-ai convins cu pledoaria ta, trebuie sa pun in aplicare .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Nu stiu Vivela, ca ori nu am intrat eu unde trebuie ori nu am vazut. Ca stiu ca s-a mai discutat despre incaltaminte de la ufo ca e si buna si ieftina. O sa fiu mai cu ochii in patru de-acum ca deh strangem cureaua..

Nu prea am inteles cu moneda aceea...daca trebuie sa fac economii sau stocuri, o sa aprofundez in weekend...

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Buna fetelor, imi pare rau ca n-am mai scris.
Lis e tot bolnava, peste o faringita s-a suprapus o viroza si e vai de capul ei. Am fost de doua ori la pediatru si ultima data am asteptat 1h juma ca sa intram, a avut copilul o rabdare ingereasca.

In rest sunt cu capsa pusa pentru ca am deschis un cont de economii pentru copil ca vin vremuri grele se pare si cand am ajuns sa verific conturile online am descoperit ca se facusera doua erori majore, suna-i, cauta pe dna respectiva, in fine, mi-a promis ca se rezolva, e greseala ei.

Si-n alta ordine de idei o sa incerc sa recitesc ce s-a scris fiindca nu prea mai sunt la curent cu ultimele zile.

Sanatate la toata lumea doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cygni,sanatate alisei!!
noi am fost pe afara,ceva insuportabil,cald rau..e grea trecerea asta,dintr-o data 26 grade..nu-mi face bine la psihicul rablagid.
peste asta m-am reapucat de regim,nu mi-e foame dar e greu cu tentatiile astea zaharoase.acum ma racoresc cu apa si lamaie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greierash

Nu prea am inteles cu moneda aceea...daca trebuie sa fac economii sau stocuri, o sa aprofundez in weekend...

- "Traieste clipa" -

asa, asa, aprofundeaza, vorba lui Vio, daca nu acum, atunci cand .

cygni, sanatate multa lui Lis .

georgi la 26 de grd e racoare. acum vreo 3-4 zile aici au fost cam 33, cel putin asa arata termometrul de la masina. cald, monser, deja nadusim. pt tentatiile zaharoase, noroc ca s-a "inventat" cromul picolinat.

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

vivela,la noi aseara erau 15 grade,eram cu vesta pe mine.ce subtila esti cu cromul,multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vivelo, ce e aia crom picolinat? Serios intreb.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

eu stiam de crom ca limiteaza pofta de dulce,celalalt cuvant nu l-am mai bagat in seama ca nici nu pot sa-l pronunt bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

eu stiam de crom ca limiteaza pofta de dulce,celalalt cuvant nu l-am mai bagat in seama ca nici nu pot sa-l pronunt bine

georgiana,mamica de mihnea

pe bune ca n-am vrut sa fiu deloc subtila, ci chiar directa, ca tu ai zis ca te-ai apucat de regim. scuze daca a parut aiurea ideea.
eu ma stiu extremista - adica daca ma loveste pofta de dulce (noroc ca nu foarte des), apoi nu mai ai trai langa mine daca nu mi-o satisfac. am perioade cand dureaza cateva zile, asa ca iau cate o pastiluta pe zi de crom si se diminueaza considerabil pofta de dulce.
ce e aia picolinat, habar n-am exact (probabil e o forma chimica sub care se afla cromul, daca e cineva bazat in chimie ar putea sa ne lamureasca mai mult), am vazut insa ca asta e mai eficient decat cel care se afla sub alta forma (crom simplu).

_

Mergi la inceput