lectia de ...romengleza)))
Raspunsuri - Pagina 11
cge spune:
Ha, ha, si Victor al nostru ia dusul in fiecare seara, si a ascultat stirile si ne-a spus ca pretul la case o sa "beseasca".
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
lai spune:
Te sun eu inapoi.
Casa asta are x futzi patratzi.
Ei si spune, v-ati hookupat pana la urma?
S-au dateuit ei ce s-au dateuit, da' pan' la urma s-au breakupat.
Ai terminat de lucrat la silabus?
Poti sa mi-l recomanzi si mie pe realtorul vostru?
Kaka se intampla.
Lai
Ramona J spune:
Am zis ca trebuie sa spal rufele si Ana ma intreaba "why do you want to wash the roof"?
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oana_B Am auzit o data pe strada un chinez care vorbea pe limba lui amestecat cu engleza. Oare cum o suna? |
Asa cum suna si limba maghiara amestecata cu unele cuvinte romanesti, daca ai avut ocazia sa auzi vreun maghiar vorbind.....
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Amina_Marina spune:
citat din mesajul lui elizaj mai imi plac exprimarile noastre cateodata de genul:hai come on,sau man ce am facut(chiar daca vorbesti cu o femeie)))))))) |
Exact acelasi lucru a spus si colegul meu de clasa care este american, majoritatea europenilor sunt pasionati de engleza, de zi cu zi decit corect gramatical, accent perfect sau nivel inalt.
Dupa ce termin orele de japoneza ne ducem in cafenea si conversam mult, ma corecteaza la accent, gramatica si sa vorbesc politicos. E absolevent universitar, extraordinar de manierat,inteligent si cind vorbeste nu te mai saturi sa-l asculti.
La un moment dat i-am raspuns asa;" Sorry, I didn`t catch that"
Mi-a spus; ar fi bine sa nu -l mai folosesti, nu e politicos si daca raspunzi asa mereu , te vei obisnui , si-ti va scapa fara sa vrei.
El este profesor de engleza pentru studenti sau cei care se pregatesc pentru masterat.
Baiatul meu a inceput si el engleza la o Academie care au profesori numa` vorbitori nativi( absolventi univeristari), si mare coincidenta, profesorul baiatului meu se cunoaste cu el, si i-a spus acelui profesor ca e coleg de clasa si prieten cu mama lui Richard.
Luna1 spune:
Din memorie:
Mama inchide zipul (fermoarul)
Ma duc sa prind un musc. (o musca)
S-a brokanit jucaria (broken)
Sunt 9 (am noua ani)
Sunt rece (mi-e frig)
Pot sa am un pupic
Iar cea mica, cand i-a cerut mama sa mestece (ce avea in gura) a inceput sa faca semn de "amestecat" in dreptul gurii foarte uimita. (ca stia ca in mancare amestecam).
Tot haios, la mare in Romania, ma asez cu sotul la o terasa si il vad ca se pune pe ras citind meniul. Cand ma uit meniul era scris in romaneste cu traducere in engleza dedesubt. Iar sub Crap romanesc scria mare si frumos in engleza "romanian crap"
In rest folosim si noi ce ziceati pe aici: mi-am bucuit apointment la dr, hai la shopping, platim cu cadul, am deadline, etc.
speed spune:
citat din mesajul lui Luna1 Din memorie: Tot haios, la mare in Romania, ma asez cu sotul la o terasa si il vad ca se pune pe ras citind meniul. Cand ma uit meniul era scris in romaneste cu traducere in engleza dedesubt. Iar sub Crap romanesc scria mare si frumos in engleza "romanian crap" |
asta-i tare de tot
imi amintesc, tot la mare, acu 100 de ani toate restaurantele aveau in meniu "hemendex" .mi-au trebuit citeva zile bune sa-mi pice fisa ca e vorba de "ham and eggs"