LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *203*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Si pt ca maine dimineata plec la munca si nu am timp sa intru, sa va citesc, va lasam de pe acum o invitatie sa urcati cu noi pana la etajul 4, inainte sa beti cafeaua , ca sa faceti gambe frumoase si zvelte.Va pupam de noapte buna!
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/1%20an/?action=view¤t=MVI_1571.flv

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am citit si eu ultimele 2 pagini, adik am vazut-o pe donsoara zambilici cu ochisorii ei superbi si palariute de podium, si am obosit urcand scarile cu micutul Nicholas(este un scump , cum se uita el innapoi)

Acu, vin si eu cu intrebari:
-Ce-mi recomandati? scaun de masa de plastic sau de lemn????......cam cat timp sta in el??? ghioceii mai stau???
- ce scaun de masina gasesc mai accesibil la pret????....poate aveti un link ceva.....ce trebuie sa "caut" la un astfel de scaun???

Mai vreau sa-i iau(mai bine zis bunica vrea sa-i faca cadou) un leagan chilotel da n-am gasit decat "jumpy'(sau cum se scrie).Parca Dyana avea unul prins in tocul usii?!?!????....un linck imi poi da si mie??..pls

Mababei sa-mi trimiti adresa pe pm (am pastrat-o asa de bine ca nu o mai gasesc), sa trimitem scoica la ea acasa, ca fimea nu mai are loc in ea.....Miiiiii de multumiri si mii de

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata!

Salutam Florinela, ne bucuram ca ai mai trecut pe la noi si multa sanatate platinatului si mamicii lui!

Tati multumeste pt urari. A! Si e superincantat ca ginerik e vamaiot!

Vazut poze cu Zambariciul frumos si alegant!

Ce mai aveam de zis!?

A!

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
-Ce-mi recomandati? scaun de masa de plastic sau de lemn????......cam cat timp sta in el??? ghioceii mai stau???
- ce scaun de masina gasesc mai accesibil la pret????....poate aveti un link ceva.....ce trebuie sa "caut" la un astfel de scaun???

Mai vreau sa-i iau(mai bine zis bunica vrea sa-i faca cadou) un leagan chilotel da n-am gasit decat "jumpy'(sau cum se scrie).Parca Dyana avea unul prins in tocul usii?!?!????....un linck imi poi da si mie??..pls

Noi avem scaun de plastic. www.pegperego.com/page.php?sid=bfa791499116adb7ec717dbb7eec8deb&pageid=IJVNL001&idf=03&idp=0000000265&cl=N" target="_blank">Asta, dar portocaliu Acum sta in el doar cand mananca, dar au fost perioade in care o mai puneam si in restul timpului, ca ii placea, acum... are treaba sa mearga... Se poate regla inaltimea, astfel incat poate fi folosit pana la 3 ani. Sau pana o sa poata ea sa ajunga la masa de pe scaun normal...

Scaun de masina noi am luat Key X1 Chicco, a fost vreo 500ron si ceva...

Leganel am luat de Kaufland. Ne dusesem dupa kilotel, dar am gasit mult mai dragutz, din lemn. Saptamana trecuta le-am vazut si la Noriel, kiar un pic mai ieftine. Cam 30-40ron.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am citit si eu ultimele 2 pagini, adik am vazut-o pe donsoara zambilici cu ochisorii ei superbi si palariute de podium, si am obosit urcand scarile cu micutul Nicholas(este un scump , cum se uita el innapoi)

Mababei sa-mi trimiti adresa pe pm (am pastrat-o asa de bine ca nu o mai gasesc), sa trimitem scoica la ea acasa, ca fimea nu mai are loc in ea.....Miiiiii de multumiri si mii de

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

1. Eu iti recomand un scaun care se poate spala usor. Adica lemn cum are Olishka sau cum am si eu )gasesti la KIKA 120 ron, se face separat si scaun* masuta. daca iti iei de plastic recoamnd varianta de la IKEA de 85 ron. Mai sunt scaunele alea de la PEg Perrego sau Chicco cu musama si masuta de plastic, cu 3 poyitii reglabile dar tipul asta nu m+a avantajat deloc pe mine pentru ca noi impreastiem mancarea si s+ar fi spalat greu.

2. Scaun de masina gasesti de la 150 ron pana la 1500 ron. Iti trebuie teoretic grupa 1, 9+18 kg, dar exista si cele care merg pana la 36 de kg )mai scumpe). Acum, daca nu vrei sa dai mult pe el degeaba te cam uiti la ce are si ce n-are ca toate-s cam la fel.

3. Leagan chilotel eu am luat de la Miniblu cu 75 ron. Dar exista si chilotel din PLastic cu 20 de ron in Auchan si Carrefour.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

georgyiuly multumesc pentru aprecieri
Novus frumoasa foc Alexandra este tot timpul vesela si cocheta
Nicky09 felicitari pentru sportivul tau, ce viteaz prinde !
Olga cand citesc prin ce ai trecut cu intzarcatul, automat am amanat momentul pentru mai tarziu. Sper ca ati avut o noapte mai usoara.

Aseara am fost la ziua unei prietene si am stat pana la 00:30, copilul a ramas cu mama si a fost foarte cuminte, a adormit fara tzitzi, ceea ce este mare lucru. Sunt tare mandra de el, pentru ca afost prima iesire in oras seara pentru mai multe ore si fara el si s-a descurcat de minune.

Va doresc o zi faina!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Cat am stat in spital..doamna doctor certa mamicile care alaptau asa excesiv de mult timp le spunea :" doamna are dinti si masele in gura...gata...si-a luat copilul ce-i era necesar ...deacum nu mai e bun nici pt. copil nici pentru mama, ramaneti fara dantura si calciu in oase"
E greu sa-i intarci asa maricei...

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Ce bine ca e Platinatu' mai bine! Auzi, dar orez de-ala prefiert, in pungulitze, nu poti sa-i dai? Ca dureaza 10, maximum 15 minute fiertul si nici nu trebuie sa amesteci in el...
Cat despre citatul pe care l-am dat quote...imi pare rau, dar doamna aia doctor era cam in urma cu noutatzile si cam batuta-n cap pentru o doctoritza: ce treaba au dintii si maselele cu alaptatu'? Sophiphi avea doi dinti la 5 luni, oare era un semn s-o intarc si s-o trec pe friptane? Legenda ca "nu mai e bun"...aoleu, te pomenesti ca s-o fi stricat laptele, ce sa facem, n-am tzinut tzitzi in congelator...Iar m-am inflamat, dar mie-mi pare rau cand aud asemenea prostii debitate de simple mame/ bunici etc dar sa le-aud si in gura unui doctor (pediatru?!) mi se pare deja prea mult, pur si simplu unii doctori ar trebui "reciclati".
Cate vreme copilul nu e "prea mare" pentru sticloantza cu biberon, inseamna ca nu e "prea mare" nici pentru alaptat. Si da, normal ca e mai greu sa-i intzarci cand sunt maricei (eu inca sper la auto-intarcare), cel mai simplu ar fi sa iei pastila dostinex chiar dupa ce ai nascut si sa-i anihilezi din start instinctul pentru tzitzi, atunci e cel mai usor sa-l obisnuiest cu biberonul...ce atata colostru, anticorpi, nutrienti...
No, io astept sa-mi pice toti dintii, incep sa strang bani de proteza
Olishka, asteptam relatari de pe front...cum a decurs a doua noapte? Bietii de voi...imi pot imagina ce frustrat a fost Bossul cand a facut gura mare si n-a primit tzitzishka:))) Of, gandeste-te ca nu mai dureaza mult si recuperezi tu lipsa de somn cumva
Am vazut frumusetea de Alexandra . O sa faca furori la Bucuresti!! Intai Maria, acum Alexandra...baietii din Bucuresti vor fi ravashiti!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Poftiti o buna , buna!!!

Ilinca..asteptam raspunsul tau la "invataturile" doftoricesti!Ieri citind despre Olga cu intarcatul ....asa m-a luat o nostalgie de vremurile cand se cocolosea Giulia in bratele mele si!Ce vremuri!
Si desi eu zic ca am intarcat-o, sotul meu zice ca s-a intarcat singura, ca daca eu nu i-am dat..nici ea nu a mai cerut!Ce stie el!

Florinela in tara nu sunt produse Plasmon??? Pt ca au un orez pt bebei care fierbe in cateva minute si nu cred ca ar probeme sa-l faci pe loc!
Platinatului care creste mare si frumos!

Nicki e super Nicholas cum urca el scarile!

Eu dorm pe mine ca Giulia s-a trezit azi-noapte din ora in ora,cred ca a durut-o burtica si a scancit mereu.Asa ca azi sunt"fresh"!

weekend placut!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

ILINCA,

te inteleg ce zici dar eu cred ca tanti aiadoctor zicea asa: alaptatull noaptea nu mai e bun pt copii ca au dintii in gura si fac carii (la fel si cu bibe), iar pentru mame nu mai e bun ca mananca calciul. Asta cu calciul chiar e adevarata...trebuie neaparat sa ma duc la denstist ca e jale si cu oasele nu mai zic.

Deci, eu cred ca asta vroia sa spuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Admirat poze de Alexandra-Zambarici si Nicholas-urcarici, haiosi foc

OLI, tare tare faza cu bungee. Vreau si eeeeeeuuuuuu! Eu as face si bungee din ala adevarat, dar as sari numai deasupra marii, nu in munti, am eu o frica de munte, mereu am senzatia ca o sa cad si o sa ma zdrobesc de stanci, chiar si cand urc normal, pe drum de munte. Pasarele multe

Imi pare rau ca suferiti cu intarcarea. Pupici, sa fie mai bine

FLORINELA, ma bucur sa te mai vad pe aici. Sanatate multa pt amandoi

ARIS, super tare Vitamina. Mie mi-ar fi fost frica de seringi la mersul descult, stii ca se zice ca pe plaja in Vama e plin de seringi, mai ales de 1 Mai. E posibil sa fie doar reclama negativa. Oricum, super cooooooollll ce ati facut voi

Ana tuseste si e usor mucioasa. Nu stiu de ce, dar sper sa nu evolueze si sa fie ok pana marti, ca avem treaba importanta

Ieri am inceput opratiunea vizionat gradinite. BIANCA, fii pe faza. Am vazut gradinita Casuta Piticilor, de pe strada Elena Clucereasa, vizavi de Pta Domenii. Una peste alta a fost o experienta dezamagitoare. In primul rand, desi vorbisem cu directoarea la telefon si stia ca venim, nu era acolo, asa ca am vorbit intai cu o educatoare, care era chiar cea de la grupa baby, dar au inceput sa urle piticii dupa ea asa ca a trebuie sa plece. M-am intretinut putin cu bucatareasa, dupa care m-a preluta o fatuca (probabil tot educatoare), care habar nu avea de Marketing si cum sa faci o prezentare atractiva. M-a lamurit bustean in multe privinte. In fine...
Aspecte pozitive: spatiu destul de mare; curatenie; bucatarie ok, meniu proaspat, fructe in fiecare zi, lactate, etc. (se gateste zilnic si din ce am vb cu tanti bucatareasa mi s-a parut ok la capitolul asta)
Aspecte negative (sau care nu mi-au placut mie, poate altii nu au nicio problema cu unele din ele):
- pe holul de la intrare, in bucatarie si pe restul holurilor (adica peste tot in afara salilor de clasa) gresie.
- balustradele scarilor neasigurate
- camerele de dormit in aceeasi incapere cu cele de "studiu" - paturi care ies din perete; ele mi-au zis ca trece cam o ora jumate de cand ies din clase si pana merg la somn, timp in care aerisesc, dar mie mi-ar fi placut sa fie separate
- la bai chiuvete normale, la nivel de adult. Ok, au inaltatoare, dar mi s-ar fi parut mult mai ok sa fie la nivelul lor. Doar 2 grupuri sanitare, cu cate un wc si o chiuveta, ceea ce ma face sa cred ca acolo merge si personalul.
- curtea mare, dar total neamenajata. Doua topogane fff mici (ala al lui Vitamina din casa e imens, Ana cred ca rade si cu fundu la un topogan din asta cum aveau ei) si alea sparte, aruncate efectiv la intamplare, trei triciclete si o minge. Curtea neingrijita, cu bosheti si buruieni (Ana era sa se zgarie intr-o tufa de maracini), un furtun aruncat in mijlocul curtii, in care Ana evident s-a impiedicat si....ceea ce mi-a pus capac, cioburi pe jos in curte. Concluzia mea a fost ca fie nu scot copiii afara si atunci degeaba au curtea aia mare, fie nu le pasa de ce se poate intampla cu ei. Oricum, grav in ambele situatii.
Concluzia: am taiat-o de pe lista si asteptam cu interes restul, care se anunta mai promitator (asta nu mi-a placut de la discutia telefonica)

Hai ca m-am intins, dar m-am gandit ca e un subiect care poate intereseaza pe mai multa lume. Daca nu vreti sa va mai ametesc cu experientele mele cu vizionarile de gradi, sa imi spuneti, fara suparare

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Off,PISIKO,
si eu o aveam pe asta pe lista dar deja m-am enervat cu ce zici tu acolo.

In siatuatia asta, daca astea particulare care iti cer 2-3-4 sute de euro pe luna nu sunt ok, o sa ne dam copiii la cresa de stat.

Tu stii ceva de cresa de pe Jiului? Eu nu am vazut-o insa lumea zice ca e ok. Buba ar fi ca au copii la saptamanal acolo si in general astia sunt puradei. Nu ca as fi rasista dar parca nu as vrea sa se amestece paduchii.

Mergi la inceput