sfaturi in caz de indigestie

sfaturi in caz de indigestie | Autor: Taty

Link direct la acest mesaj

Dupa tort si pizza baietelul meu de 2 ani se plinge de durere de burtica. Cred ca are indigestie...ce pot sa-i dau sa-i usurez situatia?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cel mai bun tratament e sa nu ii mai dai de mancare nimic. un ceai simplu de fructe ar fi bun si o doza de debridat. daca nu exista alte simptome e suficient. sanatate. si la multi ani

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Debridat - are efect garantat

si ceai de menta

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna1205 spune:

buna! sunt Cristina si am un baietel de aproximativ 11 luni. de o saptamana are la 7\8 scaune pe zi , apoase de culoare galben si verzui.nu vrea sa manance nimic, doar san si covrigi, ma ingrijoreaza ca a slabit in ultimile zile vizibil si dupa tot tratamentul nu se vede nici o ameliorare. cine poate sa ma ajute cu un sfat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Citat:
citat din mesajul lui crystyna1205

buna! sunt Cristina si am un baietel de aproximativ 11 luni. de o saptamana are la 7\8 scaune pe zi , apoase de culoare galben si verzui.nu vrea sa manance nimic, doar san si covrigi, ma ingrijoreaza ca a slabit in ultimile zile vizibil si dupa tot tratamentul nu se vede nici o ameliorare. cine poate sa ma ajute cu un sfat???

ce tratament? ai fost la dr?
starea copilului care este?
o diaree prelungita atat de mult si scaune verzui m-ar trimite urgent la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Taty

Dupa tort si pizza baietelul meu de 2 ani se plinge de durere de burtica. Cred ca are indigestie...ce pot sa-i dau sa-i usurez situatia?
Multumesc!

Mariuca (02.08.2006), Andrei (05.05.2008) si Ana (18.09.2009)

Doamne-fereste!
Cum poti sa-i dai unui copil de 2 ani pizza? Pana unde o samai ajunga inconstienta unor parintii privind hrana copiilor?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui eusunteuasa

Citat:

Multumesc!

Doamne-fereste!
Cum poti sa-i dai unui copil de 2 ani pizza? Pana unde o samai ajunga inconstienta unor parintii privind hrana copiilor?!

aoleu...femeia are nevoie de un sfat si tu o certi

da-i niste grisine sau paine uscata...in ce mod i se manifesta indigestia?...probabil e de la frisca..sanatate celui mic si evita frisca pe viitor, iar pizza rar de tot si numai din locuri unde stii cat de prospete sunt ingredientele, eu le iau numai margherita(adica blatul de pizza cu mozzarela si sos de rosii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dennissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui eusunteuasa

Citat:

Multumesc!

Doamne-fereste!

vai de mine!!!!! mama a venit aici sa ceara un sfat, nu sa primeasca "peste nas" nu cred ca de asta are nevoie sincer...

eu as zice sa-i dai ceva pt flora intestinala cum ar fi BIOTICS BABY sau ENTEROLACTIS, sunt fff bune la probleme de genu'
Daca nu vomita, nu are diaree si nu face febra nu este grava situatia si s-ar putea sa treaca repede
Si copilul meu a fost la o zi de nastere a unui baietel mai mare si bineinteles ca a poftit si el la pizza copiilor mai mari si la o felie de tort si..a primit, dar cu masura..asa doar de pofta
Multa sanatate va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Multumesc mult pt sfaturi! Chiar a functionat debridatul si ceiutul pe care i le-am dat!

Nu va speriati, mamicilor, pizza de casa maninca mai mereu, sunt fericita ca pot sa ii dau mai multe chestii in ea pe care altfel nu le-ar vrea (cascavalul de ex si anumite legume). Iar carnita este de pui, nicidecum altceva...cum spunea cineva mai sus probabil ca frisca a fost cam greoaie pt el. De cumparat nu ma risc nicicum cu pizza sau tort.

Inca o data multumiri!

Mergi la inceput