Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 21
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
miroase a sfarsit de saptamana... noi vroiam sa mergem cu la un lac din apropiere (deh, nu ne mai ajunge marea...) dar s-a racorit putin vremea si sotul a zis ca n-are chef sa racesc pe-acolo... oricat i-am spus ca la o adica raman sa dorm in masina cu sacul de dormit si ca mai incolo n-o sa mai pot merge... pana la urma cred ca el are dreptate...
29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre
Cris2010 spune:
'Neata si de la noi!
Anca, bafta l adr, sper sa fie ceva usor de tratat.
Racusor, ye asteptam cat mai curand, sa ne povestesti, parca ziceai inainte ceva de Filantropia?
Dragaica, ti-ai luat of-ul de la inima. Uite de aia probabil dr meu nu prea sta la povesti cu mine, imi zice ca totul e ok si am incredere in el, desi si eu mai vad valori mai putin obisnuite in fisele mele.
Rodika, sa le poarte sanatoasa bebelina. La noi nici la magazinele scumpe nu gasesti asa lucrusoare frumoase.Cred ca la noi se aduc ce nu se vinde in afara.
Ce noroc pe fetele care au intrat in concediu. Mai am si eu trei saptamani...
Tanti, multa sanatate lui Andrei. Sa scape usor cu operatia
Va si o zi minunata in continuare!!!
Cris 29+ cu
Victo spune:
paula, atunci du-te linistita, lasa costumatia!
la mine implica un drum de 600 km in total, plecat sambata intors duminica, nunta fiind sambata noaptea..deci f obositor, plus ca la 34 de sapt..si nici nu e cazul de cea mai buna prietena.
Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)
luana081985 spune:
Buna dimineata la toata lumea o zi cat mai frumoasa.
Rodika foarte frumoase hainute , sa le poarte sanatoasa bebelina ta. Imi plac mult lucrusoarele de copii din spania anul trecut am fost la Barcelona nu ma mai opream din cumparaturi, si calitatea e foarte buna. eu ziceam ca cumnata mea imi trimite hainutele de la fetita, ea sta in spania, si are niste hainute de ramai cu gura cascata.
Mycya m-ai innebunit cu gogoselele tale aseara am facut si eu, dupa reteta care ai dat-o tu, am mancat pana simteam ca imi crapa burtica. (calde imi plac mult , reci mai putin). Am vazut ca avem dpn amadoua in aceeasi zi si amandoua asteptam fetite.
racusor sanatate multa, te asteptam cu drag.
anca_vlad tu ziceai de o umflatura intr-o parte, o prietena de a mea avea la fel si au descoperit ca are hernie e insarcinata si ea acelasi numar de sapt ca mine, nu ii face nimeni nimic trebuie doar sa poarte o burtiera speciala de gravide. EU sper ca la tine nu e nimic, bafta la medic si stai linistita.
Va pupic ma duc la smotruit casa, intre pauze mai intru sa vad ce mai ziceti.
26+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
bumblebee spune:
Neata delfinariu!
Am admirat urmatoarele burtici sexy: Otilia, Aelita, Ochidut, Alina2005, Baby, sper ca n-am uitat pe nimeni. Sunteti superbe si trebuie sa va mandriti tare tare.
Racusor, hai acasa, sa ne servesti cu vesnicul mic dejun
Azi sunt iar anti-sociala, a 3-a zi la rand, poate-o trece norul asta o data...
Alina 27+ cu
gargarita
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, inca la magazinul ala de pe Stefan cel Mare nu am fost. Cred ca fug azi pana acolo, poate resuseste sa am surprinda Paula, 28+ cu Raul Codin |
vezi ca sunt 2, unul pe partea dreapta si unul pe partea stanga a strazii
spor la shopping
Oana 31+ Matei
rodyka spune:
fetelor, eu am plecat la medic (rutina saptamanala, chestie de hartogaraie doar), intru prin Carrefour sa iau protectoare de saltea si mai vb apoi. poate cineva schimba si capitolul, asa ca sa avem un capitol nou frumos-frumos si numai cu vesti bune
29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre
sorina_goga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crissy77
senty, saru'mana de raspuns. La fel mi-a zis si dr (referitor la Fe si money. Deja mi-am cumparat, am dat 38 lei/cutie. Cat despre dr D. cred ca e vb totusi de alt cabinet, ca mi-a zis ca sa o sun dupa ora 14, are prg si sambata (o sambata merge la Bc si una ramane la Is)+ inca doua zile din saptamana, nu-mi mai amintesc care. Saru'mana de info, mi le-am salvat. racusor, stai cumincioara ca bb sa se coaca bine. bumblebee, poate vb intr-o zi pe mess despre dr D, sunt tare curioasa cat costa consultatia la ea. La eco la Bc am dat 100 lei (iar la tel imi spusese ca e 200 3D, dar pana la urma mi-a facut 2D asa ca am scapat ieftin) sorina, cu siguranta gasesti zarzarele. Acum sunt in etapa in care au samburele moale si alb deci mai e pana se coc . Prin ce zona stai? Eu pe la gara (adica parintii mei, eu sunt plecata din '97 la Iasi (facultate) si din 2001 la Humor) Azi am monopolizat dc-ul, se cunoaste ca e ziua mea libera Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
si parintii mei stau tot in zona garii (intre scoala nr. 11 si fosta cooperativa, vis-a-vis de blocul explodat)
31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Eu vreau sa-mi iau concediu prenatal de la 30 sapt. Credeti ca e bine?...oricum stau acasa si nu conteaza prea mult dar ma gandesc sa-i mai scutesc de taxe tina 28+ cu |
eu am intrat in prenatal la 30s3z, deci se poate.
31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt