Aspirante si Gravi Nou-Venite (93)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pianna Lorin (cu intarziere ![]() ![]() *********** ![]() |
nu e deloc cu intarziere....azi la 12.30 s-a produs evenimentul....
in fiecare an am emotii cand imi aduc aminte ce si cum a fost....anul asta parca mai mult ca niciodata; zburda hormonii !
multumim. sa-ti dea DD sanatate sa ajungi si tu sa-ti ti puiul in brate si sa simti ce-am simtit eu acum 5 ani.
valabil pentru toata gasca
![](icon_smile_wink.gif)
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
![](teiubesc.gif)
cu ajutorul lui Dumnezeu
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
lorin chiar vroiam sa te intreb cum se simte o mama in ziua de nastere a fiicei ei...te gandesti "moammmaa acum x ani pe vremea asta....."
fetele ce e cu activitatea asta slaba aici
Doamne ai grija si de noi 11+
douradoudou spune:
helloooooo...fetelor eu nu kmai tin minte daca v-a spus ieri ca am fost la echo:totul este f bine...urmatoarea prgramare e pe 28..nu a putut sa vada daca e fata sau baiat pt ca se agita si statea cu picioarele aprpiate..nu-i problema nu ma grabesc..sanatos/a sa fie..polooooooo de abea astept liniutele de data asta sigurrrrrrrrr..lorin inca o data
la multi ani pt capsuna
..si acum
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
![](gravida.gif)
pianna spune:
doura, rabdare ca apare si caruciorul colorat. Cu cat mai tarziu cu atat mai sigur 15+
lorin7774 spune:
Doura, multumesc din nou
Sun, sa stii ca in anii trecuti, lucrul la care ma gandeam la ora 12.30 era privirea aia pe care mi-a tras-o fiica-mea cand mi-au adus-o la pat, proaspat spalata. N-o s-o uit niciodata !
Anul asta parca incep sa-mi aduc aminte si lucruri mai putin placute. Prietena mea cand a ramas gravi a doua oara, a plans juma de sarcina si nimeni nu pricepea de ce , ca doar si-au dorit foarte mult inca un copil. Explicatia era simpla : prima data m-am dus sa nasc ca mielul la taiat; acum stiu ce ma asteapta...
nu ma bagati in seama; sunt putin emotionata azi !
cu ajutorul lui Dumnezeu 10+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui lorin7774 Doura, multumesc din nou ![]() Sun, sa stii ca in anii trecuti, lucrul la care ma gandeam la ora 12.30 era privirea aia pe care mi-a tras-o fiica-mea cand mi-au adus-o la pat, proaspat spalata. N-o s-o uit niciodata ! Anul asta parca incep sa-mi aduc aminte si lucruri mai putin placute. Prietena mea cand a ramas gravi a doua oara, a plans juma de sarcina si nimeni nu pricepea de ce , ca doar si-au dorit foarte mult inca un copil. Explicatia era simpla : prima data m-am dus sa nasc ca mielul la taiat; acum stiu ce ma asteapta... ![]() ![]() ![]() nu ma bagati in seama; sunt putin emotionata azi ! LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA cu ajutorul lui Dumnezeu ![]() |
semeni cu mine azi
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](japonez.gif)
![](alcool.gif)
![](teiubesc.gif)
![](gravida.gif)
lorin7774 spune:
nimic la care sa nu-i poti face fata......crede-ma pe cuvant !!!
pianna spune:
citat din mesajul lui lorin7774 nimic la care sa nu-i poti face fata......crede-ma pe cuvant !!! ![]() ![]() ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu ![]() |
ce frumos ai spus!!
lia, tragi chiulul azi? Cum ramane cu AMR-ul?
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
aleesicoo spune:
olaa
Lorinn, urez si eu Mirunei un calduros LA MULTI ANI!! SA FIE SANATOASA SI O VIATA PLINA DE FERICIRE SI NOROC SA AIBE!!
am plans cand ai descris prima privire a micutei, si ce simti acum cand o vezi asa mare!!!
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in35 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!
lorin7774 spune:
Multumim, Ale
mai ai un pic si o sa vezi si tu privirea...
bei....ia mai lasati lacrimile, ca ma apuca si pe mine...si azi e zi de sarbatoare nu de bocit....
Lia, hai cu buna-dispozitie, ca ne scufundam aici in lacrimi !!!