Aspirante si Gravi Nou-Venite (93)
Raspunsuri - Pagina 7
trutzi spune:
Neata! tare buna cafeluta
Lorin La multi ani! Sa iti traiasca Capsunica si sa fie sanatoasa! Distractie placuta la cele trei petreceri
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
lorin7774 spune:
Buna dimineata !
eram datoare cu o sampanie de ieri.....dar tinand cont de natura sarbatorii, primiti sampanie de copii de capsuni si de banane
multumesc de urari.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
babiela spune:
neata fete dragi
lorrin sa-ti traiasca mirunica si sa va bucurati de ea , multumim de tratatie
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
sunset_zuzi spune:
si sa ma plang ... aseara am tras o repriza de plans din care nu ma mai puteam opri ...motivul a fost de-a dreptul minor dar se pare ca este nevoie de o singura scanteie ca sa izbucnesc mai aveam putin si umflam parchetul ....hormonii mei alearga pe campii fluturand stegulete galbene ...mi-e mila de saracul meu bebe ce mama nebuna are
Doamne ai grija si de noi 11+
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi si sa ma plang ... aseara am tras o repriza de plans din care nu ma mai puteam opri ...motivul a fost de-a dreptul minor dar se pare ca este nevoie de o singura scanteie ca sa izbucnesc mai aveam putin si umflam parchetul ....hormonii mei alearga pe campii fluturand stegulete galbene ...mi-e mila de saracul meu bebe ce mama nebuna are Doamne ai grija si de noi 11+ |
dar te-ai racorit-cum se spune, nu ???
o sa mai urmeze de-astea.....cica sunt normale pentru noi si mai putin normale pentru aia din jurul nostru
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+
sunset_zuzi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
dar te-ai racorit-cum se spune, nu ??? o sa mai urmeze de-astea.....cica sunt normale pentru noi si mai putin normale pentru aia din jurul nostru LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA cu ajutorul lui Dumnezeu 10+ |
pai sotu nu intelegea "ce are nebuna de plange asa de rau si de mult"...nu ma mai opream ...ma gandeam la bebe ca ii face rau starea asta a mea si tot degeaba....dar cu intr-un final a trecut...si vb ta a fost mult mai bine dupa ...nu sunt normala
lorin7774 spune:
oooooo, stai linistita ca o sa treaca 9 luni si sotul tot n-o sa inteleaga nimic din comportamentul tau....
sa vezi ce o sa va distrati dupa, cand o sa va amintiti de fazele astea fara cap si fara coada....
cu ajutorul lui Dumnezeu
10+
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 oooooo, stai linistita ca o sa treaca 9 luni si sotul tot n-o sa inteleaga nimic din comportamentul tau.... sa vezi ce o sa va distrati dupa, cand o sa va amintiti de fazele astea fara cap si fara coada.... LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA cu ajutorul lui Dumnezeu 10+ |
deci sunt in grafic ...au mai fost si altele ca mine