Dieta Dukan
Raspunsuri - Pagina 4
Laura25 spune:
Mie imi zice ca imi trebuiesc 84 de zile ca sa ajung unde vreau: 2 zile de atac, 34 de 'cruise' si 48 de consolidare. Hmmm... asa o fi? 2 zile de proteine, o luna de mancat cam cum mananc acum si o luna jumate la fel si gata?! Hmmmmm
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Mie imi zice ca imi trebuiesc 84 de zile ca sa ajung unde vreau: 2 zile de atac, 34 de 'cruise' si 48 de consolidare. Hmmm... asa o fi? 2 zile de proteine, o luna de mancat cam cum mananc acum si o luna jumate la fel si gata?! Hmmmmm Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Cred ca e functie de greutatea ideala care ti-o calculeaza,generata de istoricul tau.
La mine a rezultat ca ar fi buna 51,6kg ,desi eu insist ca la 1,58m trebuie 48kg.
Cit ti-a spus ca trebuie sa dai jos?Daca a calculat ca trebuie sa dai jos putin ,atunci e clar ca perioada e mai redusa.,deci ai scapat.
Laura25 spune:
54.5kg a zis ca e ideal. Eu as vrea 52- 53kg
Bazar umanitar DC
emaaimee spune:
mie mi-a zis ca e ideal 61kg, normal ca si eu insist ca nu doar atat. am zis macar 57.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
dulcetica spune:
Groaznic!N-am mai dat nimic ,dar se mentine -1kg de ieri.
Emaaimee nu eluda subiectul,deci ai mincat legume seara si prajiturele in vizita si-ai dat jos 4kg in 8-9 zile,in faza de atac?
Problema e ca ma simt tare ametita.Nici nu vad sa scriu -10kg.
emaaimee spune:
in a 9-a zi am mancat legume seara. da in faza de atac, aproape 4 kg, nu am cantar digital. peste 3.5kg.
cu 3 mese principale + 2 snack-uri. calculat aprox 1300cal/zi. plus multivitamine forte si separat: vit c omega3, vit e, calciu&magne, acidofilus, acid folic. nu m-am simtit ametita deloc. 2 prajiturele in ziua 1 din faza2, ok! si mini-mici, bucati ramase netaiate bine.
seminte de in poti sa iei de la cineva de la tara, etc.
nu astepta sa te constipi daca vezi ca ai pb, fa ceva, crusin, capsule cu extract de senna, etc. sa iti rezolvi disconfortul ...
nu e ok sa fi ametita, ia multivit si mananca bine nu te infometa.
de cand ai inceput, dulcetica.
si tu Laura, ai inceput atacul sau te gandesti?
gata pauza, pup.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
dulcetica spune:
citat din mesajul lui emaaimee de cand ai inceput, . si tu Laura, ai inceput atacul sau te gandesti? gata pauza, pup. ALAPTATUL HELPLINE de piticotu' uriash m-am facut maricica POVESTEA MINUNII |
Asta e a treia zi,dar vreau sa tin 5.Problema e ca vineri ma duc la un botez.Sigur o sa maninc aiurea.
Laura25 spune:
Anca, eu trebuie sa fiu fara burta atarnand sambata, cand sunt nasa la o nunta mare si am o rochita f, pe corp. De asta am recurs pt zilele astea la ceva mult mai drastic si ma intorc apoi sa vad cum e cu Dukan asta mai exact.
Bazar umanitar DC
dulcetica spune:
citat din mesajul lui Laura25 Anca, eu trebuie sa fiu fara burta atarnand sambata, cand sunt nasa la o nunta mare si am o rochita f, pe corp. De asta am recurs pt zilele astea la ceva mult mai drastic si ma intorc apoi sa vad cum e cu Dukan asta mai exact. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Vezi ca sint niste ciorapi italieni ,care au o zona intarita, ca un corset pe fund,burta si putin pe coapse.Merge pt o noapte.Dar mare grija cind megi la toaleta ,ca greu ii pui la loc si exista riscul sa-i rupi .
Laura25 spune:
Mi-am luat deja 2 perechi, in ideea ca daca rup unul, sa am de rezerva. Sunt 20 DEN, nu f. puternici, dar oricum, simt ca strang un pic.
Bazar umanitar DC