Bravo Nikol, Cristina !Flori de mai-iun2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 9
aleesicoo spune:
rocsy atunci ff urat din partea donsoarei mele, ca il face varza pe d-nul col
cate picioare sa mai ia si el?![]()
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in35 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

n_a_n_a spune:
Anca, Vero, multumim de urari
! Vero, super ca nu ai contractii! Sa-ti dea DD o nastere usoara!
Lia, multumim de vestile de la Cris
. E mai bine asa, poate i se va declansa travaliul natural si nu va trebui sa suporte si inducerea.
Fetelor, decretez o stare brusca de panica si depresie... Imi vine sa plang, ma sperie la culme ziua nasterii. Nu ma tem de dureri, anestezii si complicatii, ma inspaimanta gandul ca va fi ziua cand viata mea se va schimba iremediabil, forever... Mama lor de hormoni! Toata sarcina m-am tinut tare ca o stanca, sa ma pierd pe ultima suta de metrii. Si la naiba, azi sunt singura acasa pana diseara!
Nana
38+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2
sau mai putin
?!
ancutzicab spune:
Nana draga, 
! Lasa depresiile, lasa hormonii, esti singurica acasa, dar nu si in www
!
Ai dreptate sa crezi ca ti se va schimba complet lumea, dar este cea mai frumoasa, spectaculoasa, glorioasa, coplesitoare dintre schimbari! Trebuie doar sa ai incredere in tine ca vei face fata cu brio tuturor provocarilor, ca vei fi cea mai buna mamica pentru iubiricea ta!
Anca
35+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
aleesicoo spune:
nana, aceleasi trairi le am si eu....si sunt mereu singurik acs, am un sentiment ca as vrea sa dau inapoi, dar acest lucru nu este posibil.
stiu ca viata mea se va schimba la 360 de grade
ma gandeasc ca poate ar fi trebuit sa mai astept cu bebe, dar in acelasi timp imi doresc enorm sa o tin in brate
si uite asa plang cate o ora
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in35 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

veronicach spune:
hei fetelor..ne asteapta o mare aventura ![]()
si mie mi-e greu sa ma imaginez cu un prunc la san![]()
, mai ales ca mie mi se pare ca sunt inca un copil
(implinesc 25 in august, dar nu e legat de varsta) dar apoi cand vad patutul gol si colorat, abia astept locatarul
la restul ne vom acomoda pe drum
38+
Matei ...
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Anca, Vero, multumim de urari ! Vero, super ca nu ai contractii! Sa-ti dea DD o nastere usoara!Lia, multumim de vestile de la Cris . E mai bine asa, poate i se va declansa travaliul natural si nu va trebui sa suporte si inducerea.Fetelor, decretez o stare brusca de panica si depresie... Imi vine sa plang, ma sperie la culme ziua nasterii. Nu ma tem de dureri, anestezii si complicatii, ma inspaimanta gandul ca va fi ziua cand viata mea se va schimba iremediabil, forever... Mama lor de hormoni! Toata sarcina m-am tinut tare ca o stanca, sa ma pierd pe ultima suta de metrii. Si la naiba, azi sunt singura acasa pana diseara! Nana 38+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -2 sau mai putin ?! |
Nu esti singura acasa ci cu noi
Si eu zic sa nu te mai framanti atata ; dupa ce o sa o iei in brate nici nu iti va mai pasa , mai mult, cred ca te vei intreba de ce nu ai avut parte mai devreme de o asemenea fericire
cris_09 spune:
Surpriza surpriza
(Andreea Marin scrie pe mine
)
Back home,tot la promotie 2 in 1![]()
Asa....cand am plecat de acasa ma lovea bebe in coaste de ma rupsese...se ridicase sus sus,mai mai sa ajunga intre tzatzele mele
parca fugea de la iesire sa-mi dea de inteles ca lui inca ii place in burtica![]()
Am ajuns la spital,m-a controlat pe masa,intr'adevar copilul sus,nu era coborat deloc..mi-a facut eco,colul inchis,nici un pic dilatat...iar bebe a recuperat foarte bine in cele 10 zile de la ultima eco(acum are 3000 gr)...deci mi-a prins bine aspenterul,asa ca nu ar avea nici un motiv sa-mi provoace..nu ar face decat sa ma chinuie aiurea,avand in vedere ca lui bebe ii place inca in burtica si ii merge bine.
In concluzie il lasam in pace si ne vedem joia viitoare pe 13 mai,daca nu nasc pana atunci![]()
Multumesc mult de sustinere,si imi cer scuze k ati obosit motatele degeaba pentru mine
poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
cris_09 spune:
Acum sa bag si eu motate pentru fete![]()

HAI CRISTINA!
HAI NIKOLE!

poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
n_a_n_a spune:
Anca, Ale, Vero, Rocsy, multumesc de incurajari 
! Sper sa ies din starea asta repejor. Problema mea e ca sunt obsedata sa detin mereu 100% controlul asupra tot
, si situatia asta incepe sa-mi scape din mana!
Cris, welcome back
! Lasa, mai stai un pic gravi, ca ai tot timpul din lume sa fi si mami! Asa ceva imi face si mie grasuta mea de N ori pe zi! Fata asta-i dezorientata rau, ea nu stie ca in jos e iesirea
?! N-are rost sa mai spun ca am impresia ca toata sunt numai contuzii pe dinauntru... De fapt, la cat se presupune ca ar fi de mare, nu ma mir.
Mi-am facut un CD pentru masina, ma duc sa dau o tura (sa o calc putin
) la iesirea din oras, cu muzica la maxim
! Chestia asta ma binedispune de fiecare data, plus ca acolo nu este pui de groapa care sa ma supere! Nu va faceti griji, sunt o soferita buna, si nu ma incomodeaza burtica (si azi dimineata am condus pana la medic si inapoi), asa ca o sa fiu bine!
Nana
38+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2
sau mai putin
?!
dunemaire spune:
Bine v-am regasit, dragelor!
Avem in sfarsit net acasa , deci am sters-o de la ai mei sa vad ce mai faceti .. ce ploaie de bebei s-a abatut saptamanile astea! Felicitari proaspetelor mamici, m-am uitat pe webshots si mai sa-mi dea lacrimile vazand ghemotoacele!
Nana ca m-ai tinut la curent cu cine si cand a nascut (noroc cu sms-urile).
Noi suntem bine de la glezne in sus, in schimb de acolo in jos e dezastru, ma doare cam fiecare pas facut, deci stau mult jos si in pat. Data cezarienei o sa o aflam marti, cand trec pe la doctor, sper sa fie cat mai repede si sa nu ni se inchida si noua sectia de obstetrica in ceasul al 12-lea, ca si asa sunt cu morcovul cat casa la gandul unei infectii intraspitalicesti.
Fug sa pap si mai intru cat de curand, daca tot am de unde ![]()
Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si
Teodora, 37+