Bravo Nikol, Cristina !Flori de mai-iun2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatzaaaa!

Hop si eu la cafea cu voi

Pap mic dejun si citesc din urma, apoi revin.

Corina 32s+ cu Maria

AMR 8s- si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

R_ocsy, sunt o mama sucita. Ar trebui sa ma bucur ca e totusi cumintel Dominic. S-o fi trezind el des noaptea, dar doar papa si adoarme imediat. Pana la 3 luni, teoretic, ar trebui sa isi regleze ritmul noapte-zi. Deocamdata vad ca are episoade mai lungi de somn in timpul zilei si mai ales dimineata, cand eu nu am cum sa dorm ca se trezesc baietii cei mari. Si desi sotul il pregateste pe cel mare de gradi, nu pot sa mai dorm. Asadar, ratez intervalul de somn cel mai lung.

Lauriciu, bine-ati venit inapoi acasa. In legatura cu expulzia... si mie mi s-a parut mai "dificila", desi la mine, al doilea a fost chiar mai mic. Eu am pus pe seama extenuarii maxime din primul travaliu. Si cand, dupa durerile alea multe, intense, dupa o noapte intreaga de travaliu, expulzia a venit ca o usurare. Acum, in schimb, dupa nici 2 ore, eram asa fresh incat am vazut si memorat toate culorile de fire cu care a suturat epiziotomia. Cred ca mai aveam putin si numaram si de cate ori m-a intepat.... Iar cu plimbatul si urcatul scarilor, asa a fost si la mine. Dupa 3 ore de la nastere, m-am dus la asistente sa le anunt ca vreau sa merg sa-l vad pe pui. Evident a venit una cu mine sa nu mi se faca rau, dar nu a fost nevoie de ea .

Arturicii, am inteles exact ce ai vrut sa zici (nu sunt genul care sa interpreteze gresit asa cu una cu doua )... noi folosim de-obicei prescurtarea: DNF . Cat despre denumirea diazepamului, probabil era vorba de DESITIN -asta daca o exista asa ceva in Canada. E posibil totusi sa fie cu alta denumire. Dar, intr-adevar, e bine ca in familiile in care au fost cazuri de convulsii febrile, sau cand chiar copilul in cauza a avut in antecedente o convulsie febrila, sa existe Diazepam cu administrare intrarectala. Iar cu lapticul, sa ai grija. Sa nu cumva sa te mulgi in exces, pentru ca asa vei da senzatia organismului ca ai de hranit mai multe guri si (cu siguranta, stii bine de la cei doi voinicei) vei produce si mai mult lapte. Asadar, mulge laptele doar atunci cand sunt prea durerosi si incearca sa mulgi doar atat cat sa te elibereze putin.

Noi raportam o noapte extraordiara. Puiul cel mic s-a trezit la 2 ore. Am reusit sa-l fac sa suga suficient de mult, pana sa adoarma. Azi sunt si eu mai fresh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

Buna dimineata dragele mele.
Cred ca nu m-ati uitat desi eu scriu ff rar dar incer sa citesc zilnic ceea ce scrieti voi.
Vin si eu cu vesti...din pacate nu prea bune
Am fost luni la dr, am 36 saptamani si cateva zile , bb avea 3 kg, insa mi-au descoperit Streptococ B si sincer sunt disperata.
Mi-a dat medicul Augmentin 7 zile dar ce citesc pe net despre problema asta ma ingrozeste.
Ma rog la Bunul Dumnezeu sa stea bb acolo pana pe 24 mai cand e programata nasterea, ca din pacate se pare ca acest streptococ poate duce si la ruperea membranelor inainte de vreme.
Va pup pe toate si sper ca atunci cand intru sa va dau vesti mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

OanaMar,

Stai linistita si fa tratamentul cu Augmentin. Eu am facut si tratament cu Augmentin 7 zile, apoi la cateva saptamani si tratament cu Ciprinol 5 zile ca sa scap de E coli din secretie. In final a iesit negativ totul. Nu te impacienta,ca nu esti singurica care are Streptococul B.Daca ti l-ar fi descoperit mai tarziu, ti-ar fi pus antibiotic in perfuzie la nastere si tot nu scapai de el, nici tu, nici bebe.
Multa sanatate si cu Dumnezeu inainte!

Virginia 36+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

sa inteleg ca asa nu mai imi pun antibiotic in perfuzie la nastere?Eu sper sa nu ia bb, cu toate ca am inteles ca va fi si el pe antibiotic dupa nastere. Off offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI LAURA, CRISTINA, NIKOL!
BUN VENIT BEBEILOR IN LUMEA ASTA! VA DORESC O VIATA SENINA, FARA TAXE SI IMPOZITE ZDROBITOARE!

Vreau sa deschid noua stagiune a majoretelor in incurajarea unei alte burtici care miine intra la cutit: Anamariam, sa ii doresc inima tare, curaj si bafta pentru o recuperare rapida si excelenta, un bebe cu un sex dorit si mai ales un bebe sanatoooos!!! ANAMARIA SI BAFTA MULTA MIINE!

Despre noi: am intrat de ieri in saptamina 37, am fost aseara la evenimentul programat, am stat pina la 2 aproape (la 2 in pat adica), Mateo a stat cumintel, numai pina l-am scos la un dans, dupa care pina acasa nu s-a mai linistit (cred ca a mai vrut, cca dansul a fost super linistit, in 2, numai un leganat, repet). Suntem bine, chiar foarte bine!
Asteptam vizita unui prieten din Banat iar pt. miine am organizat o petrecere surpriza unui prieten care a implinit pe 1 mai 30 ani si nu a marcat el ink momentul: o facem noi, un grup de 20.
Pe mine si graviditatea mea pica sarcina de a-l duce in locatia unde va avea loc petrecerea: il mint ca medicul meu ginecolog trebuie sa imi dea un kit de anestezic si ca deja a plecat din oras, motiv pentru care prietenului ii revine indatorirea sa ma duca la punctul de intilnire cu medicul !E complicat, frumos, nebunesc si sper sa ne iasa!
Tati credem ca mai da o fuga in afara - daca toate merg conform planului, ar tb sa vina acasa pe marti-miercuri si noi nu ne nastem pina atunci pentru ca ne place in burtica, suntem cuminti!

Sa va mai spun ceva: ce am patit ieri la o farmacie! Am mers pt chiar ultimele chestii: baneocin, alcool sanitar, ser fiziologic, pansamente vivapore si 3 pachete de comprese mari (recomandarea cuiva dintre voi, sa fie de la Cara). Mi s-au cerut 120 lei... i-am dat si cind am iesit din farmacie, pina la masina, am cautat bonul sa vad ce a costat asa mult: bon nu era in sacosa... M-am facut pachet de nervi: am mai cautat o data bonul in sacosa: la fel, nu e! Sotul a vz ca ma aprinsesem rau asa ca a mers el in farmacie sa ceara bon la cele achizitionate, moment in care farmacista a dat in bilbiiala, s-a inrosit, etc... Ce facuse? Imi facturase 3 CUTII, NU PACHETE DE COMPRESE STERILE. Valoarea a ceea ce aveam in sacosa nu depasea 40 lei iar ea imi luase 120 lei! E prima data cind mi se intimpla asa ceva, sau la modul asta! Ca mi s-a mai intimplat si sa imi dea numai o cutie, din 2 platite, tot la farmacie... dar asa jaf nu am mai intilnit! Daca eram eu in fata-i cred ca o faceam cu ou si otet insa sotul a amenintat-o linistit, spune el! Sa nu mai repete figura ca e cu ochii pe ea!
Aveti grija!
Va pupic si sper sa va citesc pe diseara! Dupa cum vedeti, sunt tare ocupata!
toate fetele si toti ingerasii bebelusi!

Marlena (Mary)37+cu minune de Tudor Mateo

AMR 3 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

ASADAR:

HAI ANAMARIA!!!!

Marlena (Mary)37+cu minune de Tudor Mateo

AMR 3 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata burtici, mamici si bebici!

Am intrat sa va spun sa nu va faceti griji (daca-i cazul anuntam noi), dar azi nu cred ca mai apuc sa intru pe forum, ca ma straduiesc sa termin toate problemele lasate in coada de peste, ca ma tem ca nasc in urmatoarele zile...

Pun si eu majoretele pentru Anamariam:

!!! Hai Ana !!!

la toata lumea, inca o data!

Nana 38+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CRISTINA felicitari, laptic muuuult si refacere rapida
Bine ai venit pe lume bebe Mateias sa fii sanatos si cuminte
NIKOL felicitari si tie refacere rapida si o floricic de liliac papacioasa si cuminte!!!
Eu transpir ca un cal, o fi normal?Din cauza racelii asteia...

32+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Buna dimineata
Ieri nu am mai apucat sa intru deloc, am "alergat" toata ziua...
Nu am mai apucat sa agit motatele, asa ca vin doar cu felicitarile pentru Nikolett si Cristina: Felicitari, bebei sanatosi si fara colici va doresc! si multe
Corinasmile, Nana - felicitari pentru vestile de la eco si bebei grasunei!

Lauriciu - bine ai venit acasa! Felicitari pentru laptic
Oana Mar - eu aveam Streptococ B in secretie de la prima prelevare - la 7 saptamani adica, nu mi-a dat nimic sa iau...saptamana trecuta am repetat analizele si voi vedea astazi cum mai "stau". Povestesc...Oricum, daca nasti prin cezariana nu este nici o problema, eu asa am inteles.
Asaaa - ieri am fost la ecografie si gogoshica ar avea aprox. 2830 g ceea ce inseamna ca a crescut bine de la ultima ecografie cand avea 1500 g (acum 5 saptamani)...In schimb, a reusit sa-si infashoare cordonul de doua ori, adica l-a facut fular! Asta inseamna ca scad shansele de a nashte natural...sa vedem ce zice dr.
In rest, am trecut pe la dr. de familie sa iau concediul medical, l-am dus la servici, am vizitat Maternitatea Regina MAria...am obosit ingrozitor...
Va pupicesc

Aaaaa - si sa nu uit de Anamaria!!!! Unde sunt motatele alea? Hai Anamaria!

http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png

Mergi la inceput