Bravo Nikol, Cristina !Flori de mai-iun2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

BRAVO CRISTINA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE MATEI

Sa cresti mare, sanatos, mancacios si necolicios!

Mami Cristina, ne-ai cam dat ceva emotii, sa te refaci repede si usor si mult laptic iti doresc!

Theodora 32+ Stelios

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

!!! Felicitari Cristina !!!
!!! Bine ai venit Matei !!!

Nana 38+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Andrada

Mergi la inceput

Deci ma doare burta de impietrita ce e! Am luat iarasi 2 nospa si... sunt frectie la picior de lemn! Nu pot sta in pat in nicio pozitie... Si piticot e agitata, se tot impinge in ficatii mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Bun gasit, burtici, mamici si bebei frumosi! Multumim tuturor pentru primire!
Noi suntem acasa de ieri, ne-au dat drumul dupa o zi fiindca am fost cuminti si sanatosi.
Dragos e cumintel (deocamdata). A avut 3900, 52 cm si IA 10. S-a nascut pe 4 mai la 3.35 dimineata la maternitatea Giulesti.

Va spunem si noi cum am aparut pe lume.
Luni pe la pranz am mers pana la maternitate cu oarece dureri, dar era alarma falsa (sau aproape falsa), mi s-au dat de inserat 6 ovule cu estrogen pt inia o pauzarea colului, urmand sa revin marti dimineata pt inducerea travaliului.
Dupa doua prize de estrogen deja durea cam rau si burta si spate iar dr, cand am sunat sa intreb daca poate fi de la ovule, mi-a zis ca n-ar trebui sa aiba legatura si sa merg sa ma vada dr de garda.
Am ajuns la ora 10 cu contractii nu tocmai dureroase la 7-8 minute. M-a vazut dr de garda si a decis internarea desi travaliul era foarte la inceput, pe motiv ca la a doua nastere lucrurile se desfasoara mult mai rapid si nu mai ajung acasa si inapoi.
Pana pe la 12.30 nu s-a intamplat mai nimic notabil, apoi mi-au montat cateterul pt epidurala si mi-au rupt apa ca sa evolueze mai bine travaliul, aveam dilatatie 4. La ora 2 aveam dilatatie abia 7 (se pare ca epidurala incetineste oarecum evolutia travaliului). La 3 fara 10 eram aproape complet dilatata, dar moasa care-mi fusese alocata avea o alta nastere pe masa si s-a putut "ocupa" si de mine abia pe la 3.15. Numai ca nu m-au pus picior peste picior ca sa nu nasc. Ma mir ca nu l-am proiectat in patul de travaliu. Apoi am mers pe masa de nasteri dar nu mai venea dr. Dupa N bip-uri pe mobil a ajuns si el (apropos, am nascut cu medicul de garda, fiindca dr mea nu a binevoit sa apara) si, intr-un final eroic, s-a adunat echipa si am putut si eu sa nasc
.
Ca sa fac o comparatie...nu stiu daca a fost neaparat mai usor dar sigur a fost mult mai scurt. TRavaliul a fost ok dpdv durere - anestezia nu ia durerea cu mana, dar amelioreaza mult din ea, si face ca totul sa fie absolut suportabil. Oricum, a durat mult mai putin. Expulzia, insa, mie una, mi s-a parut mult mai grea, desi au avut exact aceeasi greutate copiii. Rupturi interne nu au mai fost, ca prima data, iar episiotomia mi s-a zis ca ar fi mai mica.
Dupa, insa, a fost poezie, nici nu ziceai ca am nascut. Din prima zi am batut culoarele spitalului, am coborat-urcat scari, starea generala absolut normala...ceva "dureri in fund", dar nimic notabil.

Asa a venit pe lume bobocelul Dragos Andrei, o splendoare de copil. Mami l-a tinut de manuta din prima clipa pana cand i-au taiat cordonul. Apoi l-am primit pe piept cateva secunde pretioase si l-am pupacit. A stiut sa suga singurel din prima, e un mare mancacios, au cam aparut si colicile desi teoretic e cam devreme...Laptic din ce vad eu este, el pare ca se satura, un alaptat il tine cate 2-3 ore. Sunt tare,tare fericita. Sunt mamica mandra a doi baieti minunati.

Daca imi dati un user si o parola la contul de webshots pun si eu cateva pozici sa ne cunoasteti si pe noi.

Vreau sa felicit si eu restul de proaspete mamici si sa urez bun venit floricelelor nou imbobocite.

Va las acum, de la pranz tot scriu cate un rand prin pauze...:)

Noapte buna!

Mergi la inceput

Laura , ma bucur sa citesc ca sunteti bine amandoi! Ce noroc ca Dragos e papacios! Cat despre nastere, bine ca a trecut: nasoala faza cu doctorita ta, la fel si cea cu "adunarea" echipei... Asteptam pozicile! Apropo, ti-am trimis PM cu user si parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hei, Lauriciu, bun revenit acasa!!

Nana, esti la schimbul 3?

Eu cred ca explodez de cat lapte am; sunt fix ca in furia laptelui!

Andrada, cand ti-am scris ca trebe sa retin ce ai zis cu nazofaringiana sa ma dau stiutoare, nu cumva sa ma intelegi gresit, te rog. Aveam mustrari de constinta si musai am vrut sa iti zic

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare dragutelor

Am absentat si eu cateva zile si vad ca fetele s-au pus pe nascut.

Felicitari din inima tuturor mamicilor si bun venit floricelelor de liliac.

lauriciu bun venit acasa. Si eu la prima nastere, tot la Giulesti, si tot cu medicul de garda am nascut, si tot un baietel de 3900. Recuperare rapida si bebe cumintel si mancacios!
Vivela ma bucur ca s-a intors bebe in pozitia regulamentara.
yoyoyo poti sa imi spui te rog si ce concentratie ar trebui sa aiba cele doua remedii homeopate recomandate pentru operatia de cezariana? Aaaa, nu mai stiu daca ai mentionat, dar spune-mi te rog si cate granule se iau.

Noi suntem cat de cat ok, ma cam dor toate cele, si mi se pare ca si burta s-a lasat un pic. Oricum, mult nu mai avem nici noi, probabil ca la sfarsitul saptamanii viitoare vom avea si noi marea intalnire.
In rest...ocupata cu Tudoras care face numai nazbatii. Acum vreo doua zile a cazut in cap, in casa, pe parchet. Nu si-a facut un cucui mare dar in aceeasi zi, seara a vomat de doua ori, asa ca am ajuns pe la camerele de garda la Medlife mai intai pentru ca aveau pediatru de garda, care insa ne-a trimis la Bagdasar. Acolo i-au facut o tomografie care slava Domnului a iesit super ok, nu are nimic copilul la cap, ne-am intors acasa, pe la 2 jumate noaptea, linistiti.
Asa ca mamicilor, proaspete si viitoare, dupa cum vedeti....copii mici - probleme mici, copii mari - probleme mari.

Fug la somn ca e super tarziu.
toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 37+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Ioana, sunt "de serviciu" ca de obicei, numai ca de data asta nu reusesc deloc sa stau in pat ca o iau razna de la presiunea resimtita in burtica. Ma ajuta putin scaunul din living de la calculator ( e din ala mare si moale, directorial)... Oare daca incerci sa te mulgi un piculet, nu o sa te simti mai bine?

Alina, imi inchipui prin ce emotii ati trecut cu Tudor! Ma bucur ca a fost cu happy end !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

acum incerc sa o conving pe Sabina sa manance insa la cat e, trebuia sa am tripleti.....

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput