Prietene la bine si la greu - 10
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
dragonitza spune:
coque calculul tau nu e chiar corect pentru ca arunci zerul in care evident ca mai este din calciul lactic, ca doar nu se duce tot numai in branza. Cum pun eu de exemplu 1000 mg la 500 ml lapte imi ies 100 g branza pe care i-o dau in 2 zile ... sa nu mai zic ca nu o papa toata, asa ca nu cred sa se depaseasca doza recomandata.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
coquelicot spune:
uite ca la zer nu m-am gandit...Si credam ca pot sa fac si o ecuatie din chestia asta.hmmm
Citat: |
citat din mesajul lui dragonitza coque calculul tau nu e chiar corect pentru ca arunci zerul in care evident ca mai este din calciul lactic, ca doar nu se duce tot numai in branza. Cum pun eu de exemplu 1000 mg la 500 ml lapte imi ies 100 g branza pe care i-o dau in 2 zile ... sa nu mai zic ca nu o papa toata, asa ca nu cred sa se depaseasca doza recomandata. mami de Piciulina (20nov) |
mami de
![](punk.gif)
![](punk.gif)
laurairina13 spune:
De la malu marii ai multi pupici bre Capisoneasco!
Hai neatza!
Da si eu si voi si toatele ne tot intrebam de Lavi, Laviniablaga unde umbli mami???????????????????Esti suparici pe noi, te-am suparat noi cumva??Ati patit ceva? ca eu nu ma pot gandi decat ca iti era rau dupa nunta, si de atunci nu ai mai dat semne decat odat..cand erai pe langa butoi..Hai vino si spune-ne ce ai pe suflet!
Many , iote ca mi-ai raspuns fara sa vrei la o intrebare intrebatoare de a mea..unde gasesc tifon. Ca sa nu te mai stresezi de o fi sau nu steril, fierbe-l si tu in apa fiarta putin si gata..Sa ne zici de iti iese branzica!
Bei io inca oscilez la manufacturatu branzicii intre aia facuta fara nica cum zicea Strumphy(cu retinerea ca o sa pun lapte uht, sau macar de ala proaspat ce se gaseste la pungi la supermarket de 3.5%)fara iaurt adaugit, si metoda cu iaurt adaugat a la Diana..Dar vorba Capisonesei, ce iaurt adaugam??? Si iote asa ma scarpin la urechea stanga cu mana dreapta, infasurata de doo ori dupa cap
Ralu te nominalizez la sectiunea placintelor de premiu I cu coronita, am zis!! Ai fost mortala la faza mamicilor din bloc cu de astia mici si lesinati
Raluci, unde umbli?cat mai ai de gradinarit??stiu ca te scuzai tu cumva saptamana asta..
Miany, totu bine?
Gabitza, te astept cu vesti bune de la pediatra!
Lili , cum e madmoiselle Mariuca?
Si inca ceva si pe urma iar o sterg voiniceste la preparat fructe, facut nitica ordine, ,si pe urma iar vreo 3 ore de impins carut pe afar cu rechinasa la bord, si pe urma iar pranz gatit pt mandra, si rugat de ea si de gurita ei magica sa se deschida, si pe urma iar chinuit sa o adorm calare pe mine sau in carut, si pe urma iar afara, si pe urma, deja e 7 seara, si apuc iar sa zic ca is blanoasa de o luna si o sa ma prinda vara cu blana pe picioare si in diverse alte locuri, si pe urma spalat cupchil, adormit cupchil de noapte buna, si pe urma scris doo vorbe aici, si somn de noapte buna tot la 11 noaptea prind..Si la 5-6 maine dim. mandra iar se trezeste plangand, ma chinui o ora sa o adorm ca azi, cand adoarme ea , mie imi trece definitiv somnu......
Si uite asa o zi minunata de 24 de ore in care nu am facut nimic altceva decat sa gravitez in juru printesei, fara sa gatesc/spal/calc/crosetez/epilez....etc
Da asta le stiti cu toatele , nu? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Si cum zisesem eu ca mai zic inca ceva si ma duc(dar m-am apucat sa ma plang iar si am uitat
)
RamoC, te penalizez rau tare, ca te vad tare serioasa in ultimu timp!!! Ce ne facem cu partea de entertainment, cine o mai dezvolta???????Ca matale erai responsabila Vezi ca nu te mai angajeaz Monisu...
Si Diana, nu iti fa griji cu Nicoleta, ca m-ai facut sa 'poftesc' , eu pohtesc la ft multe dupa cum vezi:masini cusut/beibicuce/timp liber doar pt moi/dulciuri la greu, deja balesc cu gandu la dulciurile lu Monica din Georgica
...nah ce treburi importante mai am si io..
Si astept cu maaaaaaaaaaaaaaaaaareee nerabdare rochitica Timeei, zi macar culoarea, sa se potoleasca cumva..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Neaza!!!
Nu vad cafeau de la Regin..Lavi??? Stie cineva ceva de ea?
Azi m-am trezit mai devreme si n-am mai putut adormi deloc caci am visat urat tare...si am ramas gandindu-ma la o solutie buna ca sa scap cu bine din vis...
Ralu din cate stiu eu...in lapte este o bacterie care il acreste, prin fierbere sau pasteurizare acea bacterie este distrusa... laptele nu se mai acreste ca sa devina batut. Asta stiu eu.
Fug ca am avut ieri musafiri si a ramas cam dezordine...
Sa aveti o zi buna!!!
Mami fericita de strumfita
laurairina13 spune:
Si mai am o intrebare, ca tot stiu ca sunteti o gasca de mamici saritoare, mi-au iesit doo drace de pete rosiatice la incheietura mainilor, uite asa si ma cam mananca, nu stiu sa fi mancat ceva sa imi fi produs vreo toxiinfectie alimentara, poate am luat raie cumva de la caprele Irinucai
?
Acu serios, ati mai avut vreo una de astea???ca bani de dermato si timp de mers nu am... Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laviniablaga spune:
Salutare...sunt bine, doar ca sotul meu e bolnav si eu il cam doftoricesc! Va pup pe toate si va promit sa recuperez si sa revin cu forte proaspete. S`au adunat cam multe in ultima vreme si trebuie sa ma organizez....va multumesc tare mult ca va ganditi la noi.
Week end-ul asta va fi foarte ocupat ca avem nunti si sambata si duminica...
LMA sarbatoritilor din zilile acestea, imi cer scuze ca nu am spus`o la momentul oportun. Rares e bine, papa tare bine, si tzitzi si solide...e vesel si mai nou s`a obisnuit sa stea in carut...ceea ce ma bucura enorm. Ar mai fi de zis, dar tocmai s`a trezit puiul si merg sa il pupacesc!
ralu_seby spune:
Niatza!
sarbatoriti astazi!!!!! va doresc sa fiti iubaciosi si papaciosi
So, Licuriciu, nu's ce sunt petele astea...
Din apeletivele lui fi'miu: lesinat mic, terorist, mica bestie (ca taica-su e bestia sefa), licuriciu lu mama, felinarul meu si mai sunt..mereu cate ceva nou
Sa-l laud putin (cred ca m-a auzit aseara ca m-am plans): a adormit la 23, la 04 juma de ora papa si apoi somn pana la...09, am crezut ca nu citesc bine ceasul
(am dormit cu bale
).
Many, tifonul nu e steril, doar compresele sterile
Coque, eu am gasit curcan (mai mult piept) in Pta la noi...da nu-s dc e stresat sincer
Da ce avea Capishonul de nu mai vroia somn de la 5?
Lapte HT eu una n-am vazut..
Bag o tzitzi si incerc sa revin.
Laviiiiiiiiiiiiiiiiii, strig sa se auda pana la Reghin
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Licurici(dak zice lumea asa zic si io ser sa nu fie cu suparare ) n-am idee ce-i cu petele tale...dar as incerca sa dau cu spirt, tinctura de iod, ceva sa dezinfectez. Eu ma irit la mana de la ceas si ma mananca de nu ma pot abtine.
sa treaca
Mami fericita de strumfita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cory_B/Cory_B.jpg)
Cory_B spune:
Neata girls,Noi azi avem o premiera: a papat obisnuitul piure de fructe(azi, mar,putina para si o lingurita rasa de biscuite), l-a ras pe tot (vreo 150 gr) si surpriza: s-a culcat fara sa ceara laptic
. Eu ma pregatisem sa-i dau competare ca de obicei dar el era f calm si s-a culcat. Sa fie un semn ca va renunta curand la masa de pra 19?(la noi e cam 9.30 dar nu-i bai)
Vedem...Piureul de legume ii place indiferent de combinatia de legume, se stramba la toate la inceput pana simte el gustul mai bine apoi deschide singurel gurita
. Probabil curand ii voi da si eu celebra branzica calcica.Cea mai fericita mami de
Andrei Nicolas http://picasaweb.google.ro/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465188020727063986