Ralu_seby atat de mult m-am regasit in postarea ta, si eu am momennte cand nu mai pot, oboseala este la cota max. Sper sa trecem cu bine
Simina, am sa-ti raspund de ce ma "complic" cu tifonul, ptr. ca o sita, si de plastic, nu se poate curata foarte bine, ramanand prin orificii rest de branza si se stie ca este un mediu favorabil ptr. dezvoltarea la tot felul de "balarii" si nu vreau sa-i dau stomacelul peste cap, iar despre biscuiti, nu comentez, populari nu mananc nici eu dar sa dau copilului. Asta este parerea mea, iar fiecare face cum crede ca este mai bine.
Shtephy, eu nu sunt mare fan cereale, ii dau lui Vlad cam de 2-3 ori pe sapt. Biscuiti vroiam sa-i mai fac cu mar, dar cred ca nu am cautat unde trebuia. Te cred ca esti "ursuza", eu care nu am trecut prin ce treci tu, am aceeasi stare. Pupam piticii
Iesencelor petrecere frumoasa si vremea sa tina cu voi.
Pup toata lumea si w-e placut
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Andre, ce facem...stergi tu subiectul creeat de tine sau il sterg eu pe al meu???????????
Andre...sunt doua subiecte creeate de tine si unul de mine...cum facem....ca le ametim pe fete?????????