Prietene la bine si la greu - 10
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina_boc/cristina_boc.jpg)
cristina_boc spune:
Buna ziua,LA MULTI ANI FULGUSORILOR DE AZI
Ce liniste este, dormiti sau sunteti pe afara?
Noi tocmai dormim de pe la vreo 13. Ar fi bine daca nu s-ar trezi din jumate in jumate de ora, il leagan putin si adoarme la loc. Afara e ploaie si vant si nu am iesit deloc.
Ieri am fost plecati toata ziua.
Sper ca fulgusorii bolnaviori si mofturosi la mancare sa isi revina repede si sa nu supere mamicile.
Ma asteapta o chiuveta plina de vase. Am gatit azi daca tot am stat in casa si, ca deobicei, e dezastru in bucatarie.
CRIS ,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
na ca am ajuns
LA MULTI ANI SARABTORITI FRUMOSI si NORA draga (probabil cuscra face vreo 3 torturi 5 prajituri si de restu ciorba)
Lavi - sanatate sotului, tu cum esti cu stomacul?
Mi-am luat notite ca sa nu iau nota mica
Lumi - ma bucur ca-ti place de bubu ca papa, dar eu oha imaginatie, noroc cu voi, sper ca pisicutza sa se dea pe brazda si sa pape, daca nu bubu la pachet si la voi
si la andre
pupam si pe buni
K - sa traiasca vaccinatul grasunel, ce frumos silabiseste el, baba in turca inseamna tata asa ca tot aia e
Santiaga- deci a iesit supa pana la urma, si ma bucur ca-i place lui santi. Multumim de capitol sper sa fie unul diversificat cu lucruri bune
Lili - sa va fie de bine vaccinul, pupam frumosul manechin. mama dar ce "profesor" drastic auzi cate vrea sa faca gingasa de Mariuca, ho bre s-o luam incet Cum e burticutza Mariucii
Dragonitza - tabel alimente te-a rezolvat monis de caca cat de des in diversificare, eu as zice zilnic
cu avocado ia curaj, mai uita-te la linkul ala trimis de monis, mie mi-a iesit am cumparat cei mai frumosi avocati bagati la punga de hartie in 3 zile super frumosi s-au copt, dar bubu iac nu i-a placut nici cu banana a mancat ca e el fomist
Alexa ce face samburica, cum te simti
Cristinica - bine ca ai scapat de virus, acum poti sa stai cu noi
Many - imi pare rau ca nu ai ajutor, dar sunt convinsa ca te descurci, cum e funducul lui Vlad cel pupacios ?eu zic sa sterilizezi minunea de tifon
licuriciu - io umblu zilnic la sala, masaje regime, copil, gradinarit acum si munca lasa ca slabim noi
, pata de la mana si eu am asociat-o cu ceva purtat ceas bijuterie
Monica - bine ati ajuns multilingvisticilor, pupam strumfitza cuminte
Di - frumoasa rochie, am si io o nunta in septembrie, te asteptam cu intrebari despre diversificare
Ramo - itit trimit eu crema
Ralu - bravo pt satul afara, si eu il las afara si eu imi vad de treaba. Tati e chiar branza topita dupa fisu ca orice tatic dupa plodul lui. pupam Mateiu sa treaca de noptile agitate, este super haios cum se agita el acolo
Coque - iaurt bun Napolact, eu am luat sa fac la aparatul de iaurt, a iesit o bunanate, ca ala de-l mancam cand eram mici, ala la borcanele, exact acelasi gust si miros, plus ca facut de je
Cory - felicitari, inseamna ca e bun si place
Natlia - va doresc nopti linistite, hai ca trec ele
Mitzi - multumim de sfatul oftalmo
Gabitza - insanatosire grabnica si speram sa nu ia si Eva
de CRLP mai stie cineva ceva ?
despre noi, Bubu bine, bubitele trec s-au uscat, caca cand si cand culori diferite, un curcubeu ce sa mai, ieri papat 2-3 lingurite de spanac, cam cah asa, azi sarit peste masa de pranz maraiala si somn, se rostogoleste in toate partile face dezastru in patutz. Sambata plecam la strabunica la craiova face 80 ani si bubu 6 luni, merge pe sustache facem surpriza, asa ca ma scuzati in weekend
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
![](images/user_woman.png)
Dozz spune:
Salut!
Oh, oh, eu sunt la recuperari. Am tot stat pe afara si acum trebuie sa trag tare. Desi mai am cateva pagini de citit, trimit raspunsul ca cine stie...
Coque, noi am iesit afara in zilele cu vaccin. Nu stiam ca ar fi restrictii, asa ca am iesit afara. In cazul nostru, nu s-a intamplat nimic rau. Intre timp am ajuns si la explicatia de la Lili, aha macar acum stim de ce, multumim.
Dankutza, util pontul cu cititul etichetelor originale. Multumim.
Ionelamaria, mi-a venit si mie o idee de sugestie de cadou. Daca vrei sa le iei ceva pt casa, eu de cand am Ergorapido (de la Electrolux) - este un aspirator gen mop pe care il tii mereu la indemana – aproape ca ma bucur sa mai vad cate o firimitura pe jos. Tac-pac, sar cu ergorapido pe ea. Eu il gasesc ff util, ca il iei repede, nu te apleci, nu trebuie sa il bagi in priza si in cateva secunde ai luat toate firimiturile, valatucii aia de praf sau alte mizerii enervante care tot apar pe jos... Asta e:
http://www.price. ro/preturi_electrolux_ergorapido_zb2820_154443.htm
Andre, bravo pt cele 4 kg in minus!!! Sunt meritul mancarii la abur? Tu si muncesti mult, incerci sa le faci pe toate, poate e si extenuarea asta de vina. Imi pare tare rau ca ai trecut printr-o perioada asa dificila dupa nastere, eu sunt convinsa ca esti bine si au fost de vina pentru slabitul acela doar oboseala, efortul, emotiile etc.
Mitzi, unde as putea gasi baticutele cu elastic de care zici? Merci.
Lili, eu nu cred ca e cazul sa fii invidioasa pentru ca si tu faci multe intr-o zi, dar probabil nu iti dai seama. Uite, tu ai ajuns deja la diversificare si asta necesita mult mai mult timp decat alaptatul simplu. Apoi, ne scrii mesaje lungi pe forum. Nu am retinut daca ai pe cineva sa te mai ajute din cand in cand cu cate o plimbare – probabil ca nu, iar plimbarile iau mult timp si devin obositoare la un moment dat. Eu, de exemplu, lucrez de acasa destul de putin, dar de nevoie, inca nu am inceput marea D, uneori vin socrii sa ma ajute cu plimbarea copilului si mesaje pe forum scriu cam rar. Sportul l-am inceput deocamdata foarte timid, doar 1 data pe saptamana, dar sper sa reusesc sa imi fac timp mai mult pt asta. Asadar, eu zic chapeau! Si tu faci multe!
Bravo pentru notele bune ale bebelinei tale, eu nu as zice ca e corigenta
Shtephy, multa sanatate, sa vii cu vesti bune de la dr duminica.
Da, Krelia, te-ai prins bine de discutia cu Exomega. Pe statistica pe care o fac acum, se pare ca da rezultate mai bune decat cea de la Mustela, asa ca o voi include in arsenalul meu de alifii, cremute, tifonele si pipete. Asta de la Mustela da roade la inceput, dar parca nu se face pielea frumoasa-frumoasa la loc, raman ceva zone aspre.
Legat de luat laptop-ul in parc, Monis. Am eu asa o convingere ca in ziua in care o sa car laptop-ul in parc, copilul va plange, se va marai, va vrea impins in zig-zag. In ziua in care o sa-l las acasa, va sta cuminte. Eu asa patesc cand iau carti sa citesc, cred ca e tot nenea Murphy de vina. In plus, mai e si problema cu ecranul si soarele, afara greu gasesti un loc in care sa si vezi ceva pe ecran… Ei, astea le-am zis asa, ca sa filozofez. N-as vrea sa te descurajez, mai ales ca ideea mi se pare ff buna si ar fi o mare reusita daca ar functiona. Asa ca va tin pumnii. Stiu ca Krelia parca a reusit o data!
Asa, mai ziceai de loc in program pt o intalnire cu astia de la munca. Eu imi organizez iesirile seara, chiar dupa ce am alaptat. Nu mai stau la ritualul de adormire, ci o intind. Si reusesc sa stau cam 2 ore in oras, 1 ora pe drum si inca 1-2 de somnic pana la prima trezire. E cam obositor, dar functioneaza sistemul; in plus, se rupe rutina, deci e chiar bine. Acum, la tine e problematic, ca daca te-au invitat in oras ca sa tatoneze sa vada cand revii la birou, hmmm…
Lumi, imi pare tare rau de dificultatile voastre. Va tin pumnii, sper sa fi fost doar un slow start, dar sa mearga treaba ca pe roate de acum incolo. Te cred ca esti la capatul puterilor… Imi pare rau ca nu stiu ce idei as putea sa iti dau, ceva care sa functioneze. Iti doresc multa rabdare si mult succes!
Stiu ca nu te incalzeste prea tare, dar eu iti multumesc ca ne scrii cum e, am de invatat. S-ar putea sa ma confrunt cu o situatie similara, cine stie. Asa a fost si cand Smaranditza (parca ea, sper ca nu incurc) a avut problemele cu greva bebelusului care refuza sanul. Ce mai pandeam postarile! Si la cel mai mic semn de nazuri de la piciulina mea m-am tinut tare pe pozitii. Bine, cred ca la noi mai mult am vazut eu semne de greva decat au fost in realitate, dar eu stateam cu acele de cojoc pregatite.
Na_bo, sunt demult aici, de cand am inceput facultatea. Acasa locuiesc in Tudor. Cand voi merge acasa o sa iti zic.
Smaranditza, eu am gasit crema La Roche Posay cu factor 50 in farmacie Helpnet.
Multumesc, RamoC, pt lamurire. Stati ca mai am o intrebare tot de la soiul asta: pe fetita lui Lili_a o cheama Maria, dar voi ii spuneti tot Lili? Sau nu am inteles eu?!? Daca am calcat aiurea in strachini, imi cer scuze de pe acum.
Vin si eu cu o intrebare despre branza de vaci, stiu ca s-a discutat si para-discutat, dar eu am uitat un amanunt. Nu mai tin minte de ce nu e bine sa facem branza cu picaturi de lamaie. Multumesc!
Pe mai tarziu!
Andrecluj spune:
Mami Ralu Darnica la placintele, zgarcita la poze, auzi, ne-a pus si ea 3 poze. Pana si Matei o sfideaza si ne arata cat de Tarzanel e el, cuminte si dulce. Na ca ti-a facut-o, a demonstrat natiunii ca e super cuminte. Mitzi Ce fain te-a fentat pisoiul, bravo lui! Gabitza Vindecati-va repede si ai grija sa nu ia si Eva, daca se poate. Floricik Vrem probe, nu te credem pe cuvant. (cu hainutzele noi) Raluci Pe Bubu numa daca ne permite ginerica , ca deja fata mea cam calca stramb si mi-e teama de gura lu' cuscri . Sa traiasca strabunica si Bubu! Dozz Aburii sunt de vina, ai alcoolului. Glumesc. Sper si eu sa fie doar extenuare, ajung la medic saptamana viitoare (ca saptamana asta se insoara nenorocitu') si vad ce spune de analize. Majoreta sefa Love you! Multumesc pentru pachet. La Carla m-am gandit si eu zilele astea, oare cum o mai fi? Lumi Voi? Stephy Manuta?Eu am decis sa-mi duc copila deseara la sala cu mine, sa vad cum reactioneaza, ca m-a pus pe ganduri discutia cu sportul si copilul. Si ca sa va "inveselesc", dilema de buni pentru ziua de joi "auzi, cand o ridicam in fundic, de ce ii balangane capu'? N-o fi avand ceva handicap ca ai tot tinut-o in wrapul ala?". Na Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Si ca sa va "inveselesc", dilema de buni pentru ziua de joi "auzi, cand o ridicam in fundic, de ce ii balangane capu'? N-o fi avand ceva handicap ca ai tot tinut-o in wrapul ala?". Na |
da-mi voie
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
pupam bubu, cuscra ne permite la cat de "des" intra nu se baga de zeama
si eu ma gandeam sa iau baiatu' la sala dar nu ma lasa branza topita de tasu
![](icon_smile_big.gif)
Raluca, mamica de Remus Andrei
![](bubumica.gif)
![](foto.gif)
asa creste Bubu
raluci_b spune:
Monis - carti format pdf nu are fata, dar daca fac rost bag
cu iesitul afara dupa vaccin pare logica iexplicatiunea, insa la primul vaccin sigur am scos bebe afara nu mai stiu la al doilea, si facut si baie, nu l-am stricat
asa am apucat printre altele sa fac curatenie prin semnele de carti si prin minunile salvate pt diversificare.
Rezumat:
carne nestresata, bio de fapt, avem:
- Pe Sebastian langa benzinaria Mall(intersectia cu 13 Septembrie) este un magazin bio. Se aduc pui, dar la comanda, o data pe saptamana (un pui ajunge la 70-90 ron).
- Pukka Foods aduc carne bio.trebuie sa faci comanda inainte dar aduc. Au magazinul langa APa Nova/Palatul Telefoanelor pe str.George Vraca
- Bio Good de la Feeria si Bio Good din Dorobanti. Au congelat (pui, curcan, peste) dar aduc si pui proaspat.(cam scumpi, un pui intreg si 2 caserole a cate 2 pulpe, 150 de lei)
atentie la banane, zicea Flavors ca sunt "coapte" pe vapor, asa ca mai bine luam verzi si procedam ca si la avocado, bagat in punga de hartie cu un mar sa se coaca linistite
pe parcurs ce mai apra chestii mai dau sarci prin "memorii"
Poze BUBU
asa creste Bubu
douradoudou spune:
buna seara ..am fost azi la echo pt translucenta..e f bine.fara probleme..totul ok...nu mai fac dublu test pt k nu am de ce...totul e f bine .nu a putut sa vada daca e fata sau baiat pt ca statea cu picioarele apropiate..no problem,,sanatos/a sa fie...va
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
![](gravida.gif)
krelia spune:
Hello fete!
Azi am avut o zi destul de sensibila....
Daca dimineata a trecut ok pentru Albastrel, a papat cuminte piure-ul de fructe (apissa nu prea a vrut..nu stiu cand o sa inceapa si el sa bea apa )...a dormit de la la 12 pana pe la 2, cand s-a trezit cu februta 38, nu a vrut sa pape mai deloc (abia daca am reusit sa-i dau cateva lingurite de piure de legume)...dupa care a adormit iar pana pe la 5.30..s-a trezit, iar maraiala, iar incercare de papa..iar esec....si apoi iar somnel. Acum inca doarme. Sper sa isi revina si sa fie iar Albastrelu' meu zambaret si comunicativ.
Din nou, multumiri pentru aprecierile voastre .
Si iar am tinut minte fix 3 lucruri
- rochia de printesa facuta de Di (te bagi la un costum de Albastrel la prima serbare a lui Rares?
)
- nu mai stiu cine zicea ca ar cauta lapte prospat de la tarani..tin minte ca era din Bucuresti (parca Mitzi sau Ralu....)...apai daca gaseste, poate ne ia si noua, doritoarelor. Oricum, eu am de gand sa intreb la mine la tara si daca este sursa ok, cred ca imi voi lua de acolo. Insa pana atunci.....BTW, reteta de branzica cu iaurt cum se face?
- care e faza cu norica mea si cu Bubu? ca nu m-am prins, hait? Raluci, cred ca Cuscri se referea la mine, nu la cuscra ta
tampitii astia de politicieni cred ca au baut gaz....ne pregatesc scumpiri de taxe si au nesimtirea sa declare ca "se si simte ca romanii o duc mai bine"....(ma uit la stiri )
mda, cam asta fu....tzutzupidu' meu se foieste fash-fash in tarc....sunt prin zona.
allen pupiren!
_ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
douradoudou ma bucur sa aud astfel de vesti
Fetele din Iasi dak tot nu zice nimeni nimik, propun eu: ora 3 la Palat. Cine e pro cine e contra..alte idei...
Mami fericita de strumfita
raluci_b spune:
Alexa - bravo, super vesti
K - se poate sa fi incurcat cuscrele, oricum ne pupam cu Chiara
mesaj de la Carla (CRLP) "Sunt bine multumesc, Bebe Matei imi ocupa tot timpul, nu sta deloc singur si nu mai doarme deloc in casa. Pup si multumesc ca nu m-ati uitat.Carla"
hehe acum cu mesajul asta mi-am amintit cand rescriam mesajele din travaliu ale cuscrei care nu vine sa dea de baut si de mancat si stam aici pe uscat PIM PAM
Poze BUBU
asa creste Bubu