*LMA -Ghiocei de martie - aprilie 2006 !*
Raspunsuri - Pagina 9
Catrinel_17 spune:
ah ce a fost aici cand a castigat germania!!!! oana a avut serbarea de vara, a fost foarte fain, intr-o cabanutza in gradina, in padure, cu gradina mare, asa ca nu a fost chiar asa de cald. am avut sambata 37 de grade, ceea ce pt aici e ucigator.
ieri am fost la o petrecere de 4 iulie la prietenii nostri americani, a fost tare misto, mai ales ca scosesera si un bazin mic cu apa afara. caaaald aici si nu avem aer conditionat, e de groaza. dar mai bine decat frig si ploaie.
pupice
unde e ANDREEA?
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Catrinel_17 ah ce a fost aici cand a castigat germania!!!! oana a avut serbarea de vara, a fost foarte fain, intr-o cabanutza in gradina, in padure, cu gradina mare, asa ca nu a fost chiar asa de cald. am avut sambata 37 de grade, ceea ce pt aici e ucigator. ieri am fost la o petrecere de 4 iulie la prietenii nostri americani, a fost tare misto, mai ales ca scosesera si un bazin mic cu apa afara. caaaald aici si nu avem aer conditionat, e de groaza. dar mai bine decat frig si ploaie. pupice unde e ANDREEA? Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006) |
husband a fost la Frankfurt ieri...azi a plecat spre Seatlle de acolo...se intoarce pe 14 iulie tot prin Frankfurt..
Andreea e prin zona ca m-a acceptat pe facebook
miercuri mergem la dentist...prima carie la Cri!
pup!
Stefanna spune:
Salutare fetelor... multumesc celor ce v-ati amintit de mine
Si la noi e o zapuseala teribila.Simt ca ma topesc, nu mai pot .Si noi tot fara aer conditonat sintem... e crunt.
ALINA, eu nu as putea sa las copii doar cu el, fara mine.Si in casa cand se joaca cu Bianca trag cu ochiu,ca e asa de neatent.A lovit-o de nu stiou cate ori si uneori destul de nasol.Bianca se mai duce cu el prin parc, dar ora aia eu nu am stare deloc. In fine, ce sa ma mai plang, ca tot asa va ramane, iar eu voi fi mereu fericita ca am puii astia doi.
Cu Luca e grele dom'le.Nu mi-am putut imagina ce e aia sa nu iti manance plodu.Si e mic, si nu am prea multe obtiuni, ca el ar trebui sa pape doar lapte.Dar iote puslamica nu papa lapte simplu de nici un fel.S-a intarcat singur ca pt canu i-a mai placut.Suge, umple gura de lapte si il scuipa.Asa face si daca are formula.Drept pt care ii pune cate un pic de banana sau suc e morcov in lapte ca sa mamance.Mai mult de 100 oricum nu vezi tata sa pape el, desi are 4 luni.I-am intordus si supa de zarzavat cu cereale ca sa il hranim si noi cumva.L-am si infometat, dar mai mult de 30 ml delapte simplu nu papa,urla de foame era nervos si nimic nu faceam.Acuma e iarasi vesel,ca are si el ceva in burtica.pe 9 iulie tre sa merg la vaccin si am emotii sa vaz de a luat ceva in greutate luna asta, ca eu si mama am slabit vreo cateva kile pe langa el.
Bianca pare ca a mai incetat cu crizele, dami-e si frica sa spun ceva ca sanu o deochi
Eu in 2 sapt am un ex... planuri de vara nu prea aveam, doar asa prin imprejurimi.Adevarul e ca avandu-l pe Luca un atat de distins petentios nu m-as incumeta sa merg pe nici unde.La noi in bucatarie e ca la marile laboratoare, mii de recipiente cu mii de fierturi, in mii de combimatii.Unde oare pot sa ma car eu cu un asa arsenal dupa mine?
AIDA am vazut pozele cu fetele.Nu pot sa cred cat de mult a cresct pitica.Parca vad mesajele tale despre burta mare cu care abia te mai misti...acus e dus anu, si oare cand a trecut?!
V-am pupat, ma duc sa ma destept
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU
Catrinel_17 spune:
MIHA; ANDREEA; AIDA, v-am trimis friends request pe facebook, ca pe voi v.am recunoscut dupa nume si poza #61514; eu am un desen la profile photo.
Aici ne pregatim de meci, dar cred ca germa va pierde, ca sunt pre ape val si increzatori, cred ca si-au pierdut capul, se vad campioni… om vedea. Spaniolii-s tari. Altminteri…. Cald la noi, fain.
STEFANNA, imi pare rau ca piciul nu papa. Cred ca vrea sa se faca mare mai repede, vrea carne si chestii serioase ;-)
MIHA, prima carie? Uhhh saracu Cri. Aveti dentist bun de copii?
Pupice
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Catrinel_17 MIHA; ANDREEA; AIDA, v-am trimis friends request pe facebook, ca pe voi v.am recunoscut dupa nume si poza #61514; eu am un desen la profile photo. Aici ne pregatim de meci, dar cred ca germa va pierde, ca sunt pre ape val si increzatori, cred ca si-au pierdut capul, se vad campioni… om vedea. Spaniolii-s tari. Altminteri…. Cald la noi, fain. STEFANNA, imi pare rau ca piciul nu papa. Cred ca vrea sa se faca mare mai repede, vrea carne si chestii serioase ;-) MIHA, prima carie? Uhhh saracu Cri. Aveti dentist bun de copii? Pupice Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006) |
Uff m-am gandit ca esti tu...dar m-a derutat timisoara...credeam ca ai Frankfurt...mai imi dai?
Am rezolvat cariuta...asa i-a placut ca am fost la o tipa si i-a povestit de un viermisor care i-a papat din dinte...
Catrinel_17 spune:
Miha, unde am timisoara? m-am uitat si la current city si la address si scrisesem Frankfurt. unde mai screi orasul? danke!! buna ideea cu viermisorul, mi-a placut!!
DELIA, ti-am trimis request.
va pove imediat ceva, am nevoie de un sfat pls....
Catrinel_17 spune:
Este vorba de o prietena a oanei, care este cu 1 an mai mare ca Oana. O cheama Mya. La gradinita Myei, se pare ca tema de actualitate sunt organelle sexual. Toti copii se joaca de-a doctorul, se consulta, se examineaza, se ating, educatoarele nu ii prea baga in seaman, din cand in cand zic “ati terminat?” ca sa treaca si la altceva.
Am ridicat tema asta la o sedinta azi la gradi la oana, pt ca ieri, Oana s-a intalnit cu Mya in parc, si Mya s-a grabit sa propuna sa se joace de-a doctorul. S-a intins pe spate, a pus-o pe oana sa o consulte fix acolo jos, cu un prosop pe cap. Oana s-a chinuit sa se uite nu ii statea prosopul, nu ii convenea pozitia, a zis “imi pare rau Mya, dar nu pot”. Pe urma s-a uitat Mya la Oana, eu am propus dupa asta sa mergem sa facem o baie in fantana, ca nu am mai putut suporta.
Stiu ca este normal ca copii sa se atinga, sa se descopere, acasa suntem deschisi la toate astea, stiu toata teoria, sic red ca suntem destul de relaxati in privinta asta, dar ce face Mya si mai ales ca e in public, ma deranjeaza foarte tare, mi-e foarte inconfortabil. Nu stiu, poate e problema mea!!! Dar nu am mai vazut alti copii sa faca asta prin parc, de-aia am si intervenit, si mi se pare totusi in mod exagerat preocupata de povestea asta. In mod foarte exagerat. Nu se mai joaca altceva decat de-a doctorul si doctorul musai sa se uite drept in pasa. Am impresia ca simte si o anumita placer care nu-i e clara, si repeta tot procesul intr-una.
Asa, deci am ridicat problema la gradi, educatoarea a spus ca ,,, copii nu sunt preocupati de asta (adevarul ca si au multe activitati, sunt ocupati si preocupati, e tot timpul cineva cu ei). A zis ca se intampla sa-si arate unul la altul organelle genitale si e si normal, dar nu a devenit niciodata ceva asa de important ca sa devina o “tema” pt toti copii la gradi. In primul rand, ne-a spus – e essential ca ,,, copii sa poata spune NU daca ii deranjeaza lucrul asta: “Nu, nu vreau asta”, “nu vreau sa fac asta”, “opreste-te”, si e foarte important ca asta sa aiba si effect, deci celalalt sa se opreasca, altfel devine “victima”.
Am vazut la oana ca I se parea destul de ciudata toata faza, nu era chiar in apele ei, si azi am de gand sa vorbesc cu ea despre asta sis a ii spun ca e important sa zica “nu” daca nu ii convine. Si mai vreu sa vorbesc cu parintii Myei si sa le spun ca nu imi convine sa se joace de-a doctorul in spatii publice, mai ales daca implica “inspectii” genitale.
Voi ce experiente aveti in sensul asta?
Multumesc pt sfaturi, sper sa aveti cateva, ca m-am simtit ca naiba, si m-am tot intrebat daca sunt vreo incuiata, inchistata si conservatoare….
Delia21 spune:
Catrinel....aoleu...e haioasa faza..dar iti inteleg indignarea 100%.Chiar ciudat...zau.Sunt cu totul pentru deschidere...a mintii copiilor...dar...oare nu e cam mult la varsta lor.Totusi pudoarea...are rostul ei....si nu sunt cea mai pudica dintre persoanele pe care le cunosc.Ciudat rau...eu una as evita total acea fetita...Oana acum e mica...dar s-ar putea sa nu "indrageasca" amintirile astea....le va evalua altfel...peste ani.Chiar mi se pare...ciudata toata atitudinea..si povestea...celor de la gradinita.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Deci chiar mi-e dor de voi!!! Doar ca sunt in Bulgaria, pe o plaja "furtunoasa" la cel mai propriu mod si, tocmai cand ma bucuram ca apuc sa citesc & scriu pe aici,am avut o zi grea. 2 copii, o mama, plaja alaturi, ffrig si maxim 18 grade, marea rece gheata, putine haine groase etc. Stiti cum este sa sa fii nevoit sa gasesti ocupatii in apartament de hotel...sau oriunde. Promit sa va scriu cu proxima ocazie , adica dupa prima zi de plaja si balaceala, atunci cand Duracelli vor cadea franti pe la 21.
Dar suntem bine si sper sa fiti la fel. Va pup si va doresc multa caldura :):):)