*LMA -Ghiocei de martie - aprilie 2006 !*
Raspunsuri - Pagina 20
Delia21 spune:
Ne cam mutaram pe FB .Si mie mi dor de povestile noastre,ale voastre....
De Rudy pot sa spun ca e tare tare pasionat de orele de patinaj,....am stat sambata 6 ore! la patinoar;am vrut sa vad cat rezista,m-am innarmat cu haine groase,papica,apa....si multa rabdare...si de la 9 dimineata pana 3pm....doar de 4-5 ori a iesit de acolo pentru maxim 10 minute,cat sa ciuguleasca ceva sau pentru baie.Nu cred ca or sa ma mai tina nervii inca 6 ore prea curand acolo dar de 2-3 ori pe saptamana....cate 2 ore,chiar 3...i le voi dedica noii lui pasiuni :))). Eu am inceput cursurile,am 4...si deocamdata sunt doar eu si Rudy pana la sfarsitul lui martie,fara ajutoare din Romania,...si sincer,doamne bine e...,nu ma bate nimeni la cap si nu ma simt datoare sa vorbesc sau sa fac te miri ce...Deci Rudy se bucura de atentia mea 100%...si suntem tare fericiti.Azi deja impartiram invitatiile pentru birthday-partiul lui;i tinem ziua la un local de copii pe 27 februarie.Domnul tati va avea o mica operatie chiar pe 14 februarie.....si sper sincer sa nu intervina nimic si sa ajunga si el la petrecerea puiului.Cam atat de noi....vreau sa mai citesc de voi
gabi_fer spune:
Buna seara!
....sa va spunem noi cate cuvinte despre noi.
Saptamana trecuta am racit toti trei ingrozitor de tare, 3-4 zile de temperatura 39, frisoane, abia acum ne revenim. De activitatea efectuata la gradi suntem f multumimti, Alex deja stie sa scrie si sa citeasca cuvinte mai simple desi nu este in programa. Saptamana trecuta d-na educatoare ne spus ca a aparut decizie in Monitorul Oficial care spune ca scoala va fi obligatoriede la 6 ani, ei vor fi prima generatie.Nu stiu ce se va intampla cu sistemul asta de invatamant, programa scolara, totul va fi diferit.
Voi ati auzit ceva?