*LMA -Ghiocei de martie - aprilie 2006 !*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

ho, ho, hoooo
CRACIUN FERICIT la toti ghioceii!

noi am facut bradul , asteptam cadourile si colindatorii
voi???

mareee liniste pe aici...

Stefanna, multumim pt. urari, da, a trecut asa repede un an, Robe nu mai e bebelus, e domnisoara
De Craciun ii serbam ziua, cu musafiri, tort si altele.

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

CRACIUN FERICIT !!!
Sa va aduca Mosul sub brad tot ce va doriti si multa, multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

CRACIUN FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Craciun fericit dragele mele. Sper ca sacul Mosului a fost plin cu tot ce v-ati dorit voi si cu mult dorita sanatate.
Noi ne-am intors aseara de la Las Vegas unde am fost la o nunta a carei ceremonie am asistat-o la capela unde au fost casatoriti Priscilla si Elvis Presley.
Ceremonia a durat 6 minute, s-a desfasurat in ritm rapid, tipul care a oficiat ceremonia a trebuit sa isi scoata fitzuica cu discursul in care nu era mentionat Dzeu, la cererea mirilor. Totul a fost transmis in direct si parintii mirilor au putut sa participe si ei virtual. A fost o chestie nemaipomenita.
Am vajait ca nebunii prin oras, facut poze la hotelul Venetian si Bellagio. Seara am mers la un restaurant de mare clasa unde am servit sushi.
Inainte de a ajunge in Las Vegas am planuit o oprire in Utah sa vizitam un parc national. Facut rezervare la hotel, tot tacamul. Ajungem noi acolo la hotel pe la vreo 8 seara, cam liniste pe strazi ce-i drept, sunam la receptionista care ne spune ca tocmai ce a fost deschis orasul din cauza inundatiilor ce i-au speriat, timp de cateva zile. Pe strazi erau semne luminoase cu parcul Zion inchis. Sa va spun cum ne-am simtit? Ca dracu'. La ditamai hotelul am fost singurii clienti. Ne rezervasem apartament ca sa incapem tot familionul, cu ai mei prezenti. Asta e. A doua zi am sperat ca poate ne vor lasa sa intram in parc per pedes, dar din pacate nu am avut voie din cauza ca viitura a facut ravagii in parc si a stricat aleile si soseaua. Asa ca ne-am mai plimbat un pic prin fata parcului si ne-am promis ca la primavara ne vom reintoarce ca sa vizitam parcul. Merita vazut.
Am condus ieri 12 ore in continuu si aseara la 9 eram acasa. Am ajuns franti de oboseala, cu talpile batucite bine de la alergatura din Las Vegas. Acum ne odihnim. Avem si noi sarmale, carnati, salata boeuff, cozonaci, alba ca zapada si inca o prajitura facuta de mama.
Aseara cand am ajuns acasa am gasit cadourile pentru Mos. Eu nu am primit nimic, bag de seama ca nu am fost fata cuminte. Nu-i niika, imi cumpar eu singura daca am nevoie de ceva.
Pe la noi nu a nins. E curat pe jos. Asa ca avuseram un Craciun fara zapada. Sper dupa 1 ian. sa ajungem la ski. Mi-e dor sa skiez.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani, un an nou implinit,cu multa sanatate si un dram de noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

La multi ani!!!
Un an nou mai bun,plin de bucurii si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Bun gasit in 2011 !!!! Noi suntem in Romania si celebraram intrarea in noul an acasa in familie alaturi si de cativa prieteni dragi.Am iesit cu sania la sat,ne-am jucat cu zapada,ce mai....plecam de aici cu multe amintiri frumoase!Multe bucurii si impliniri in noul an tuturor! Sa fiti iubite!

Mergi la inceput

AN NOU FERICIT, CU MULTA SANATATE SI IMPLINIRI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

La multi ani tuturor in 2011! Un an mai bun si multa liniste!

Alina la multi ani ptr pitica! Hai povesteste cum a fost la ziua ei...chiar ma gandeam zilele trecute la voi...n-am mai vorbit de un car de ani.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

MIHA, multam de urari
a fost fain, ziua lui Robe am tinut-o acasa, de Craciun
si am taiat si motzul cu ocazia asta. Ghiciti ce a ales fata :
aur si bani ...si o lingura de lemn
numa bine pe criza asta!

voi nu mai scrieti nimic?

STEFANNA, ce mai face Lucutz, aoleu, maine poimaine face si el un an , ce mai, cavaler!
pune poze.

AIDA, ANDREEA, nici voi n-ati mai scris demult aici.
Io nu am cont pe feisbuc, tot am zis ca-mi fac dar nu stiu cand va fi si aia.

Matza asta mica ma stoarce, o alaptez si acum. Nu bea alt lapte defel, nici macar nu mai gusta, le-am cam incercat pe toate, dar degeaba. O s-o intarc greu.
Ma bucur in schimb ca mananca f. bine, a avut o perioada nasoala, a fost racita cobza pana inainte de sarbatori, a si slabit un pic atunci, dar si-a revenit acum si e bine mersi. Nu merge singura, nici de-a busilea, e lenesa, ca-i fundul cam greu
Marc bine si el, dar mananca f. prost, s-a lungit si pare slab, nu mai are formele de alta data. E plin de energie si n-are rabdare la nimic, mereu trebuie sa-i gasesc activitati. e inca in vacanta, pana luni.

cam astea ar fi noutatile.
v-am pupat

cam ast

Mergi la inceput