*LMA -Ghiocei de martie - aprilie 2006 !*
Raspunsuri - Pagina 13
Catrinel_17 spune:
CIUF, faina vacanta. Am auzit si eu ca la Disneyland trebe stat o gramada la cozi… Faina faza cu undita!!
Ziki, bine ati venit!! Zi-ne despre voi!
alinaalex spune:
hop si noi!
suntem ok, nu prea apuc sa intru, cu amandoi copiii acasa, daramite sa mai si scriu..
pe Marc l-am lasat ieri la mama, sa mai schimbe decorul
deja a sunat ca vrea acasa, asa ca minunea nu a tinut mai mult de 24 h fara mamica lui
tati e plecat o saptamana la Mures, asa ca suntem noi fetele acasa pana maine.
Am fost cu Robe aseara in oras, la plimbare, la un suc pe Corso, ca tot e cald si nu putem iesi ca lumea decat pe seara , mama ce i-a placut
o iesire intre fete, cu niste prietene vechi, ca pe vremuri, ca m-am saturat si de parcuri, zici ca m-am salbaticit, n-am mai iesit in lume de mult, sa ma relaxez ma refer
acuma sa nu va ganditi ca am fost prin cluburi
nu ...inca...
creste, e mare , sanatoasa, mancacioasa, cuminte
Marc e si el ok, in vacanta, bine mersi, mare smecher, face numai ce vrea el, asa ca, DELIA, te inteleg, asa e si al meu
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
alinaalex spune:
MARI, oo, prin ce ai trecut! ai grija de tine si de bebita!
presupun ca nu mai lucrezi...
multa sanatate si nastere usoara, fara probleme!
CIUF, am savurat povestile despre excursia voastra si locurile prin care ati trecut.
Noi cred ca vom zice pas pana la urma pt. vara asta, mi-e greu si sa ma gandesc cate trebuie sa trambalez cu noi, ne trebuie si o masina mai mare, iar la noi pe litoral nu mai vrem sa mergem. In principiu anul asta stam acasa, asta e...
Legoland trebuie sa fie super, ce i-ar place si lui Marc, e mare fan Lego, toata ziua construieste si mestereste la el
DELIA, vacanta placuta!
Restul fetelor, ce mai faceti?
va pupam pe toate!
am pus si niste poze mai noi in contul comun.
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
ciuf spune:
Ziki, bine ai venit printre noi. Te asteptam la povesti.
Alinaalex, cred ca Marc ar fi tare incantat de Legoland. Ar fi avut ce sa faca acolo. Nu mai spun ca aveau ateliere unde sa construiesti. Erau niste cutii cu piese de Lego din care trebuia sa faci masinute si sa concurezi cu alti copii ca sa vezi care masinuta e mai rapida. Pai ma uitam in cutiile alea si nu stiam cu ce sa incep. Mi se pareau numai ciurucuri. Parca imi venea sa strig sa imi dea careva niste piese mai lungi, mai groase, ba mai subtiri ... sa va mai spun ce capodopere ieseau din mainile copilasilor cu acele piese??? Ceva de admirat. Luca si-a facut o masinuta plina cu tunuri si toate tampeniile pe ea care s-a rupt in doua cand a concurat cu ea. Dar la design a fost o masinuta de nota 10.
Am pus poze la semnatura. Cred ca avem vreo 3 albume din vacanta.
Ce mi-a placut la parcul asta ca era facut pentru cei mici cat si pentru cei mari. Vedeai copii de varste diferite .. pe cand la Disneyland erau mai mici copilasii si parca mai mult fetite.
Acum noi incercam sa ne refacem prin ... o calatorie de trei zile unde vom sta cu cortul. Ca nu am vrut sa treaca anul fara sa mergem cu cortul. Sotul vrea sa urce un varf de munte (si inca nu s-a obisnuit cu altitudinea de aici, dar ma rog ... ), apoi sunt izvoare termale si pot duce copiii la piscina, poate am noroc sa si pescuiesc ... sunt multe de facut. Energie sa avem.
Duminica imi vine mamuka. Delia, sa nu plangi, te rog.
O luam de la aeroport direct din peregrinarile noastre. Asa ca am cam facut curat in casa, am gatit, ea sa vina sanatoasa.
Hai ca va pup si mai intru eu saptamana viitoare.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Delia21 spune:
Ciuf...nu plang,am plans la aeroport cand am dus-o destul.Pana in ianuarie chiar nu e mult,mai putin de 3 luni pana se intoarce.Tare fain v-ati distrat voi.
eu am stat trezuta aproape toata noaptea asta caci am mancat peste cu usturoi dupa care inghetata seara la 8....mai si ....doar stiu ca mie nu-mi face bine mancarea seara...si mai ales combinatiile de genu asta.
Delia21 spune:
Am ras cu lacrimi!Seara asta ma roaga Rudy sa-i spun o poveste si cum in zilele astea plange la fiecare mic refuz,incep eu sa spun o poveste in care copilul plangacios e furat de o pasare si cum el plangea tot timpul mamica nu si-a dat seama ca de data aceea e un motiv serios pentru care plange;binenteles ca am facut in asa fel incat sa aiba povestea happy-ending...mama salvand copilul in ultimul moment.Bon...la care Rudy rasufla usurat si imi zice "mami,sa nu-mi mai spui povestea asta niciodata,mai bine sa-mi zici o poveste in care mama si copilul au mers la Toystore si au cumparat prea multe jucarii."
catrinutza spune:
sal fetelor...vad ca e vacanta prin zona...
noi ne-am vacantit deja in mai si iunie ca sa fim siguri, ca cu burtoiu e mai greu...
suntem relativ bine, mai tragem din cand in cand cate o mucoseala dar una peste alta am supravietuit marii canicule (eu mai cu greu)...iar eu incerc sa ii supravituiesc si marii bebeline care ma rupe peste tot pe unde poate...are deja peste 2 kile si nici macar n-am terminat 32 de saptamani...pana la termen cica o fac de 4 kile...deja lumea face pariuri ...incerc sa jonglez cu cei doi si cu burtica, e destul de greu pt ca rares nu prea pricepe el sau n-arata ca pricepe prea multe...sambata trecuta am fost si nasi de cununie, deci alta nebunie, cu alergatura, pregatiri, curatenii si altele care m-au cam pus la zid si mi-au dat de furca cu sarcina...
sunt destul de obosita oricum pt ca in fiecare noapte se scoala cate unul din iezi, fac cu schimbul...deci ei recupeereaza iar eu acumulez...sunt restanta rau de tot cu un somn bun...astia doi se bat pe mine, nu vor decat cu mine sa adoarma, io sa le dau sa manace, io sa le fac aia, io ailalta...si asta mai ales de cand burtica a prins forme concrete si de cand nici rares nu mai pupa asa des luat in brate....ma bucur ca ma iubesc asa tare dar as vrea ca din cand in cand sa am o pauza si eu
rares imi da de furca cu vorbitul, se incapataneaza sa nu spuna decat "mama" (oricui) si "da"...si incerc sa identific daca in ceea ce mai scoate pe gurita poate fi ceva care se repeta pentru acelasi lucru...sunt destul de ingrijorata de treaba asta, am fost deja la un consult cu el unde mi-a zis ca din toate punctele de vedere e excelent dezvoltat, doar ca are o intarziere in a vorbi desi vocabularul lui pasiv ca sa zic asa e ffff bogat...mi-a recomandat sa mai astept un pic si daca nu isi da drumul la vorbit voi merge si la un consult neurologic ca sa eliminam orice suspiciune...doar ca m-am luat cu mainile de cap cand mi-a zis ceva de pastile daca taraganeaza ....desi doctora mai repede se gandeste ca e la faza de negativism crunt si poate de asta se incapataneaza si cu vorbitul si cu olita...iar de cateva luni 80% din zile mancarea lui de baza e laptele...parca ar fi bebelus...el care manca orice si oricat...in schimb mananca soru-sa...
in rest e un baiat de milioane, probabil ca cu doua fete in casa, el va fi "fata" care ma va ajuta...deja ne batem pe aspirator, spalat vase, sters praful, de multe ori face ceva fara sa ii ceri lui dar aude ca ceri altcuiva...si sa va spun cum profita maria de chestia asta?! e din cale afara...domnisoara e ffff selectiva in a face ceva, numai daca atingi puncte gen taiat de desene, deserturi si alte "placeri lumesti" si il pune pe rares sa execute si fraiericiul le face cu zambetul pe buze, pt ca ii cere "soarele lui"....in rest domnisoara are niste fite si niste figuri in cap de ma fac sa ma gandesc cu groaza la perioada adolescentei....
fac amandoi la poooooozne de uneori imi vine sa ma urc pe pereti, se indemana reciproc deci nu numai maria invata pe rares, dar si maria ia idei de la rares cu duiumul...uneori dupa ce trec de faza nervilor ma umfla si pe mine rasul de ce le da prin cap...ultima lor placere: sa o sacaie pe mamaie in orice fel si chip - maria propune si rares executa (maria spera ca asa il voi pedepsi si pe el cot la cot cu ea)...din pacate nici pe blog nu apuc sa scriu toate traznaile ce le vin prin mintisoare ca nu m-as mai scula de la calculator....
sper sa pun curand poze de la nunta unde puii mei au fost nasici de nota 10, nici eu nu m-am asteptat sa fie asa cumintei si cuprinsi de importanta momentului....maria fara cuvinte si cuminte: o imagine de neimaginat, nu?!
va pup si sper sa apuc sa scriu cat mai curand...cnad ma lasa plozii turbulenti...
-------------------------------------------------------------------------------------------
catrinuta-mamicuta deMariuci, Raresuti si
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
www.mariasirares.blogspot.com/" target="_blank">ce mai citim
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Delia21 spune:
A venit...a venit toamana,anotimpul nostalgiei ...nasteri si renasteri mele.Avem weekend lung...si nu vrem sa stam acasa...asa ca fugim la Disney sambata si duminica...si luni ne intoarcem acasa.Rudy...ma uimeste cu ce fel de intrebari vine;m-a intrebat ieri "mami ...toti oameni care vorbesc limba ta vin din Romania?";mi-au dat lacrimile....caci mi-am dat seama ca am copil mare deja...daca face asemenea conectii.
Catrinutza,mai ai asa de putin pana vine bebe 3Ciuf,Miha,Irina,aida,Andreea,Stefana...pe unde sunteti fetelor?Eu am inceput scoala din nou...si...incerc sa ma adaptez programului...pana in decembrie cred ca am timp...sa ma tot adaptez
mihaser spune:
Salutare!
Eu sunt in preajma...dar cu multe pe cap.
Delia sa va fie de bine acasa la Micky...Sa faceti poze multe!
Bafta si la scoala!
Catrinutza sa stii ca si nasii mei au patit la fel...Si fetita lor a vorbit foarte tarziu pentru ca a vorbit foarte corect...nu a stalcit cuvinte...Si eu am un pitic pe creier...Cri nu zice pe r...zice tot l...iar eli il spune destul de bine pe r...asa caam inceput sa ma stresez.
Va pup!
Qamar spune:
Azi s-a nascut cea de a doua printesa a fam. Batrinu, Anca Ioana, 3260 grame, 53 cm si a luat deja primul 10 din viata.:-)
Your heart is my piñata..