Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 12
madalina84 spune:
NOI bre NOI,ca ma intreaba lumea daca sunt iar gravida la ce burta am,ce daca in poze nu se vede asta nu inseamna ca nu sunt 1-2-3 colaci,deja incep sa depaseasca tzatele
Si de forumul de gravide,ca doar eram gravida cand am scris
Lullaby_2009 spune:
Scrisesem un mesaj mai lung, dar s-a blocat explorerul si am luat-o de la capat.
Mi se inchid ochii de somn, dar am reusit sa incarc pozele de la botez (am trimis link pe mail), sper ca nu sunt exagerat de multe, daca va plictisiti, mai selectez dintre ele.
Va doresc noapte buna!
madalina84 spune:
MARY ti-asm vazut si eu baietii si pe tine,sunt niste frumosi si cumintii foc iar tu mami ai o privire in care se citeste fericirea la cea mai inalta cota
MONIKUS si pe voi v-am vazut azi dar adineauri nu stiam daca ti-am mai scris sau nu,nici acum nu stiu dar eu scriu iar,sunteti frumosi foc,Rares a crescut atata de mult si la fel ca Alexutu Ralukai pare tare cuminte in poze.
Ma bag si eu la somn ca maine dim imi da trezirea la ce ora vrea muschiul lui.
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
Imi place ca v-am vazut active pe forum aseara!
Chiar daca e grele, dom'le, ma bucur sa vad ca tot cu zambetul pe buze o zicem. Suntem intr-adevar supermamici.
Asa, mai intai o salut pe Lullaby si il pup si pe Alex, sa ma ierte ca am intrat ieri ca oita si nu am urat toate cele sarbatoritilor. O pup si pe Emma a Cristinei.
Imi place tare mult sa citesc de fetele noastre Cristina, Lullaby si Fram, care se intalnesc si merg pe terasa, cu tot cu discutiile de rigoare, filozofice sau nu!
Fram, mami, asa deci, mataluta esti din aceea, phi-si! De fapt se vede din mesaje, daca te uiti mai atent. Ce m-a indus in eroare este ca esti omul cuvintelor putine, zici in cateva cuvinte ceea ce mie, de exemplu, mi-ar trebui pagini sa exprim. Si sunt analist, ar trebui sa le am cu cifrele mai mult... sa vorbesc mai putin. Din cate vad eu, Ana ma mosteneste.
Asa. Mi-a placut tare aia cu "servim dupa nevoia clientului". Eu azi sunt indecisa, nu stiu in ce parte o ia ziua, e prea devreme. Sper sa fie una buna. Lasa ca intru mai incolo sa iti zic ce si cum.
Luto, o placere sa re citesc. Dialogurile cu Alex le-am savurat la maxim. Asa, ca mi-am adus aminte, Alex, dovlecel nu mananca Zeina? Ca ala e din familia cucurbitaceelor (sau curcubitaceelor se zice oare? nu stiu, mie mi-a placut o poanta de-a lui Piersic cand eram mica si de-atunci tot bulversata sunt). Asta, ca si suratele lui din familie, au aproape de 99 la suta apa! Deci, da-i mami, fetei, dovlecel si ai scapat de problema hidratarii! Sincer, nu cred ca deshidratata.
Cu vomitatul, ma intrebai cauza probabila. Eu cred ca e de la solide, le accepta greu (o sensibilizare a aparatului digestiv, de cand cu gastroenterita virala). Practic, de asta ii fac analizele, sa ne asiguram ca nu este ceva mai grav. Nu stiu. Vedem.
Raluka, daa, a luat Ana in greutate bine, asa e, dar asta e de fapt recuperare de greutate. O matematica simpla (si defect profesional de analist financiar) imi zice ca daca a pierdut cu boala 700gr, a luat 1kg acum, deci in ultima luna jumate a castigat 300gr... De vis! Ma rog la Dumnezeu ca aceste 300gr pe care le castiga saptamanal sa se mentina, sa putem ajunge si noi mai repede in grafice!
Madalina, tu cred ca m-ai intrebat odata de calatoria cu avionul. Ana a fost extrem, dar extrem de cuminte le drum. Eu am fost speriata de zborul de 12 ore Munchen-HK, insa mi-a facut surpriza placuta sa doarma 5 ore la dus si 8 la intoarcere. S-a mai trezit pentru supturi scurte in acest interval, dar in rest, foarte cuminte. M-a ajutat, drept e, ca alaptez. Imediat scoteam sanul si rezolvam problema. Ma gandesc ca poti rezolva asta cu un biberon pregatit la decolare, sau cu suzi, daca e cazul. O sa treaca repede, o sa vezi. Pentru Ana a fost vis, huruitul ala de la avion cred ca ii aducea aminte de hota de acasa.
A, si vezi sa ii hirdatezi pielea, e foarte uscat aerul in avion. Eu nu am avut nimic la mine, insa mi-am dat seama dupa ce am ajuns acasa. Ana a facut o iritatie pe manute de la acest lucru, dar i-a trecut in cateva zile fara niciun tratament. Eu cred ca de la aerul conditionat sau pur si simplu a atins ceva in avion, nu stiu sigur.
Trimit ca ma lungesc.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
Asa, ce-am mai vrut sa zic? Intre timp am hranit una bucata Ana care a mancat bine.
Da, mi-a placut discutia despre Enrici! Va zic asadar ca al meu este PERFECT! Sa-mi traiasca!
Si, parafrazand-o pe Fram: "Daca barbatul visurilor tale gateste, spala, iti aduce flori, iti cumpara bijuterii, iti face masaj in fiecare seara (si lista e infinita)... esti cel mai probabil amanta!"
Liliana, te imbratisez! Rasare soarele si pe strada noastra, vei vedea!
Pe al mea se lasa noaptea bine de tot, in doua saptamani incep serviciul si inca nu i-am luat bilet de avion maica-mii! Noi sa fim sanatosi! Nu se poate altfel, de omul pentru care lucrez ma leaga o relatie speciala, de ani buni.
Noi am fost zilele astea la spital, dupa cum va ziceam, cu analizele. Am fost internati. Am stat doua zile acolo, pana au recoltat probe si tre' sa ne mai ducem inca o data si maine sa discutam rezultatul si sa ii se mai ia o a doua serie de probe. Seara plecam acasa, scapam ca din pusca toti trei! Dar nu asta vroiam sa zic. Ce vroiam sa zic este ca in aceste doua zile am vazut copii bolnavi (salonul avea peste 12 paturi, este un spital guvernamental), bebelusi cu probleme mult mai mari ca ale Anei. Si i-am multumit lui Dumnezeu inca o data!
De fapt mesajul ce vreu sa il transmit este ca suntem tare, tare binecuvantati daca avem copilasii sanatosi! Orice altceva se rezolva...
NelaM spune:
Vezi Raluca (Fram), am scris ca in zilele bune, asa de tare m-ai impresionat ca esti phisi! Ai zis ca ti-e dor, na ca nu ma mai opresc acum!
Si ca sa fac serviciul complet, crapucine si frapucine pentru toata lumea! Si colica pentru tine. Intravenos, ca pentru mine!
MA bag la pozele lui Lullaby acuma!
V-am pupat!
Azi nu am in program NIMIC, ma, da' nimic! Ma bucur la maxim ca inca mai shed cu Ana fara nici o grija, noi de noi, iesim afara, ne luam frapucina.. stiti voi! Ieri am mers la tati la servici sa pranzim, o adevarata aventura (azi lucreaza de acasa )
Maine la spital, luni la vaccin si marti plecam in vacanta (eu si Ana, pentru tatai e biznis trip ).
Gata, ma duc de-acuma!
O zi excelenta!
alex25 spune:
Buna dimineata si poftiti la multa ca sigur aeti nevoie dupa dixtractia de aseara.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Fragutza spune:
Neatza dragelor!
Nela, hai ca am tot dat refresh la blog sa vad ce mai faceti. Hai, poate ii dati de cap la problema si se termina tot stresul. Cred ca e cumplita experienta din spital..
Saptamana viitoare va fi operata si fetita prietenilor mei la buzitza..nici nu-mi pot imagina ce e in sufletul lor.
Mai, Elle ce face? E prin vacanta ca n-am mai vazut-o...
Liliacule, te pup cu drag! Deci sambata vii in Bucuresti? Te-ai lamurit de unde poti lua suportul ala?
Azi vad ca e intunecat afara..poate imi fac curaj sa curat si baia...sau poate nu!
Va pupescu!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
mary_07 spune:
Buna dimineata
Imi pare rau ca am disparut asa aseara,imi picase netu' iar apoi am avut circ pana la 2 cu Razvi,ii era infundat nasul,nu putea tine suzeta,ii era somn...ooofff,pana la urma am iesit amandoi pe balcon si am stat vreo juma de ora imbratisati,era super cald afara (daca nu se calma,mai ca imi venea sa-l scot la o plimbare) ; l-am bagat in casa si mi-a adormit instantaneu
Ploua acum asa ca profit sa mai asez si eu una alta,baietii se joaca cum ii stiti,fiecare la biroul lui
Beyy,deci vad ca e apreciat laptopu lu' Razvi,l-am luat de la un second,pe cand era Alex mic,cu 10 lei
Multumesc inca o data pt comentarii,sunteti niste dragute
Mada,multam ca le-ai ajutat pe fete ;daca nu erai tu,azi mi-o auzeam de la Luto ca nu vreau sa le arat ce diva sunt eu si stau ascunsa in spatele scenei
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Fragutza spune:
Bey, pozele lu' Lullaby sunt SUPERBE! Am ramas fara cuvinte!
Edit: Am corectat ca ma punea doamna profesoara pe coji de nuca!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.