Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai fetelor, v-am speriat???
Mely ai doua bucati flacai...sa-ti traiasca. Si ce fain se joaca ei impreuna
Oare ai mei o sa se joace vreodata??? Ca Andra deja are apucaturi de don'soara si nu'l vad pe Radulescu sa-i puna inele de-ale ei si nici sa se dea cu sclipici, mult-mult sclipici pe tot ce inseamna piele si nici pe Andra n-o vad tragand tractorase dupa ea...ca-i o fandosita.

Gata, ma duc la ale mele.
Noapte buna, dovlecime. Pupilici.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Liliano, haide mai, ca nu-i asa de rau la voi, ce te plangi! M-am hotarat, poti sa-ti tai venele! Initial vroiam sa iti zic sa le lasi lungi, dar nu, TAIE-LE!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Pai bine si cum ramane cu gandirea pozitiva? Un sfat bun, un umar la nevoie?

mami fericita de Alex

POZE

POZE NOI

Stai, ca asta cu gandirea pozitiva inca nu-mi iese. Tocmai mi-a downloadat Dan filmul "The Secret", dar cred ca ma uit la el maine, ca acum mi-e cam somn. Vezi ce eleva buna sunt, fac tot ce mi-ati spus voi azi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

Liliano, haide mai, ca nu-i asa de rau la voi, ce te plangi! M-am hotarat, poti sa-ti tai venele! Initial vroiam sa iti zic sa le lasi lungi, dar nu, TAIE-LE!

POZE

POZE NOI

Ma, asa pare??? Ca ma plang??? Uof, miorlaita mica ce sunt Na-na la popon merit!
Nuuu, eu sunt in paradis. Zilnic!!! V-am explicat cam ce visez cand am cosmaruri. Nu ma bagati in seama ca astea trec.
Pupici ca stiu ca e greu si la tine...dar macar te duce sot la munte, ai doi copilasi minunati, arati de-mi vine sa te pup prin poze si mai ai si tone de vointa.

D'ale Andrei

Vremuri

Da, ma duce la munte, dar se scoala la 10 si eu la 7, nu a facut in viata lui ceva de mancare, nu calca, nu face curatenie, etc.
Pot sa-mi tai si eu venele?

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

draga mada:
1. nu mai folosi pluralul prietenesc NOI cand spui scapam noi de kg
2. care forum de gravide maica ? ori esti insarcinata si noi nu stim ? suntem la categoria mamici implinite aici .....

liliachio esti minunata, am in fata ochilor imaginea ta cu carutul intr-o mana si cu baiatul in cealalta. dar macar stii de ce plange Raducu sau asa e felul lui ?

Mai Mary daca nu vrei sa ne arati pozele zi asa....ca eu am incercat in zece feluri pana m-a salvat Mada.
Sunt mortali baietii cum stau ei fiecare la biroul lui. De fapt tu poti sa dormi linistita intre timp, asa mi se pare mie....ei se joaca frumos, curat curat vorba Cristinei....trai pe vatrai
Esti o draguta cu camasuta movulie

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:

Da, ma duce la munte, dar se scoala la 10 si eu la 7, nu a facut in viata lui ceva de mancare, nu calca, nu face curatenie, etc.

POZE

POZE NOI

Uof, ma, cris, n-am avut in intentie sa ofensez prin mesajele mele. Mi-a venit si mie asa un dor de plans...si cum am prins umarul, hop si io ca nesimtita.
Si...soata se educa.
Pai ce crezi ca al meu gatea?? Sau facea curat??
Dar l-am lasat vreo 2 sapt cu pate si salam si niste oua vechi in frigider, cu mormanul de vase-n chiuveta, cu resturi prin toata casa si cum el era neam de nobil imediat s-a inflamat. Mi-am tras migrene si figuri si i-am explicat ca daca nu-i convine...usa are 2 parti
A ales sa descopere unde-s maturile, carpele chiar si cratitele. Deh, a recunoscut el la un moment dat ca a facut investitii proaste...dar eu nu recunosc nimic

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

liliachio esti minunata, am in fata ochilor imaginea ta cu carutul intr-o mana si cu baiatul in cealalta. dar macar stii de ce plange Raducu sau asa e felul lui ?

De la soare, ma, de la soare. Cum bate-o raza, cum se activeaza Si nu-l potolesc cu niciun shhit si niciun zgaltait. Ori il iau la subbrat si alerg spre casa ori caut un boschet mai des si-l pun la alaptat. Nu va zic ca am mers si pe strada cu el agatat de tzitzi numai sa se potoleasca. Deh, ce nu face omul la disperare.
Acum chiar ca ma duc sa ma bag in pat.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

POZE

POZE NOI

Uof, ma, cris, n-am avut in intentie sa ofensez prin mesajele mele. Mi-a venit si mie asa un dor de plans...si cum am prins umarul, hop si io ca nesimtita.
Si...soata se educa.
Pai ce crezi ca al meu gatea?? Sau facea curat??
Dar l-am lasat vreo 2 sapt cu pate si salam si niste oua vechi in frigider, cu mormanul de vase-n chiuveta, cu resturi prin toata casa si cum el era neam de nobil imediat s-a inflamat. Mi-am tras migrene si figuri si i-am explicat ca daca nu-i convine...usa are 2 parti
A ales sa descopere unde-s maturile, carpele chiar si cratitele. Deh, a recunoscut el la un moment dat ca a facut investitii proaste...dar eu nu recunosc nimic

D'ale Andrei

Vremuri

biata mama lui, ce-o fi in sufletul ei, creste baiatul ca o floare si vine una si-i pune matura-n mana
sper sa fie inspirat davidelu in alegerea partenerei

Mergi la inceput

Nu merge, Liliano, la mine. Al meu nici nu observa mizeria. De ex eu de duminica nu am despachetat muuultele bagaje de la munte, care zac pe holul de la intrare. Si azi avea nevoie de ceva si l-am trimis sa caute in morman. Si mi-a zis ca nici nu observase cele 3 valize nedesfacute din hol care sar direct in ochii unui om normal. Deci pot eu sa las farfuriile in chiuveta o luna, ca tot degeaba.
Hai ca m-am enervat, ma duc in pana mea la culcare.
Va pup!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

hai ma cristina ca stii si tu prea bine ca nimeni nu le are pe toate, au si bune si rele.....pentru alea bune i-am luat si marea arta e sa-i poti iubi si pentru cele rele ....sau macar sa te obisnuiesti cu ele

Si inca ceva, eu glumesc aici si incerc sa destind atmosfera si tu pleci la nanel suparata si cu fundul in sus....astfel misiunea mea a esuat
Merg sa mananc niste ciocolata ca nu pun gura pe mere la ora asta, asa tarziu....

Mergi la inceput

Hai, ma, cris, ca fiecare are si de-alea si de-alea. Vrei sa facem schimb o perioada?? Nu musai de soti ci de caractere. Iau eu o saptamana un "lasa-ma ca sa te las" si-l servesc cu pate pe farfurie de plastic (ca eu nu mai gatesc de multa vreme decat delicatesuri ) si-ti dau un cusurgiu . Vrei?? De-ala de te scormoneste peste tot si fereasca sfantu' sa uiti sa pui ceva la dungulita ca i se aprinde fitilu'.

Luto da' tu cum crezi ca s-a educat?? Doar de la el putere?? No way!! L-am parat la ma-sa Si soacra-mea e super-extra-ordonata si ingrijita si dichisita. I-o fi spus de ochii mei ca trebuie sa-si bage mintile-n cap??

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput