Cum caut job?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Pe cont propriu as putea face conta primara insa sunt o multime de contabili peste tot.
Cred ca o las balta pana dupa sesiune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Timp de aproximativ un an de zile am trimis CV-uri la o multime de firme prin bestjobs si ejobs si alte cateva direct la firme. Stau intr-un oras mic, aici aproape nimic nu mai functioneaza, asa ca nu mi-a ramas decat sa aplic la joburile din resedinta de judet, asta insemnand o naveta zilnica de 60 km dus si 60 km intors.

Timp de un an de zile nu m-au sunat pentru niciun interviu.Zero.Eram suparat si nu puteam sa concep ca nu te poti angaja decat cu pile, cunostinte.

Dupa un an de zile m-au sunat dintr-o multinationala (culmea aplicasem la ei in urma cu vreo 6 luni, nici nu mai tineam minte pe ce pozitie), am trecut etapele de interviu, evaluare si m-au angajat.
Este super fain, imi place foarte mult, lucrez 8 ore pe zi, salarul este ok. Si da, se poate, totul se rezolva pana la urma, important este sa nu iti pierzi speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui tyaa

Pe cont propriu as putea face conta primara insa sunt o multime de contabili peste tot.
Cred ca o las balta pana dupa sesiune.

Exact. Si sa vezi cate pretentii ca sa te angajeze : varsta sa nu treaca de 32 si sa nu fii studenta.
Intr-adevar, este saturata piata de contabili primari, iar acum, pe criza, numai cei mai norocosi isi vor gasi de lucru.
Poate ca ar fi bine sa te orientezi catre casieri care stiu contabilitate.
Succes.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput