Pe cont propriu as putea face conta primara insa sunt o multime de contabili peste tot.
Cred ca o las balta pana dupa sesiune...
Timp de aproximativ un an de zile am trimis CV-uri la o multime de firme prin bestjobs si ejobs si alte cateva direct la firme. Stau intr-un oras mic, aici aproape nimic nu mai functioneaza, asa ca nu mi-a ramas decat sa aplic la joburile din resedinta de judet, asta insemnand o naveta zilnica de 60 km dus si 60 km intors.
Timp de un an de zile nu m-au sunat pentru niciun interviu.Zero.Eram suparat si nu puteam sa concep ca nu te poti angaja decat cu pile, cunostinte.
Dupa un an de zile m-au sunat dintr-o multinationala (culmea aplicasem la ei in urma cu vreo 6 luni, nici nu mai tineam minte pe ce pozitie), am trecut etapele de interviu, evaluare si m-au angajat.
Este super fain, imi place foarte mult, lucrez 8 ore pe zi, salarul este ok. Si da, se poate, totul se rezolva pana la urma, important este sa nu iti pierzi speranta.
Citat: |
citat din mesajul lui tyaa Pe cont propriu as putea face conta primara insa sunt o multime de contabili peste tot. Cred ca o las balta pana dupa sesiune. |