Monica Davidescu-Temisan, insarcinata
http://stiri.acasa.ro/articole/monden/Aurelian-Temisan-si-Monica-Davidescu-asteapta-un-copil
Ma bucur pentru ei, sunt o pereche potivita, un cuplu frumos si stiu ca isi doreau de mult timp un copil!
Raspunsuri
Nicoleta spune:
Ce dragut!
---------------------------------------------------------------------
Un prieten este acela care se apropie cand intreaga lume se departeaza.
ellej spune:
Sa le traiasca!
Citeam mai demult pe niste forumuri ca ea ar mai avea un baiat, de 20 si ceva de ani parca.
Nicoleta spune:
Pai nu scria in link ccc ca are 37 de ani?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Pai nu scria in link ccc ca are 37 de ani? --------------------------------------------------------------------------------------------------- Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau. |
Pe forum scria parca o cunostinta, care zicea ca are mai mult, 40-42 parca. Nu mai stiu daca gasesc linkul.
Theiuta spune:
Asa este!
Si eu imi amintesc ca am citit cu citiva ani in urma, prin VIP, ca ea e mai mare decit Temisan cu vreo citiva ani, recte 40-41 ani si, da, ar avea un baiat mai mare. Nu stiu de ce si-a cosmetizat5 biografia, mai nou.
Oricum, sa fie sanatosi si sa le dea Dumnezeu un copilas sanatos!
Theiuta
Mami si Nicolas
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!
Lali_mete spune:
He,he,baiatul e de fapt nepotul ,au fost la Happy hour Monica Davidescu si surorile,impreuna cu baiatul care e de fapt nepot,si pe care ea il indrageste de mic,si il ia cu ea in concedii .
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
valentinag spune:
Felicitari si sarcina usoara!
Edit,e nascuta pe 6 august 1972,are 38 de ani,nu 42!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea