http://stiri.acasa.ro/articole/monden/Aurelian-Temisan-si-Monica-Davidescu-asteapta-un-copil
Ma bucur pentru ei, sunt o pereche potivita, un cuplu frumos si stiu ca isi doreau de mult timp un copil!
Ce dragut!
---------------------------------------------------------------------
Un prieten este acela care se apropie cand intreaga lume se departeaza.
Sa le traiasca!
Citeam mai demult pe niste forumuri ca ea ar mai avea un baiat, de 20 si ceva de ani parca.
Pai nu scria in link ccc ca are 37 de ani?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Pai nu scria in link ccc ca are 37 de ani? --------------------------------------------------------------------------------------------------- Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau. |
Asa este!
Si eu imi amintesc ca am citit cu citiva ani in urma, prin VIP, ca ea e mai mare decit Temisan cu vreo citiva ani, recte 40-41 ani si, da, ar avea un baiat mai mare. Nu stiu de ce si-a cosmetizat5 biografia, mai nou.
Oricum, sa fie sanatosi si sa le dea Dumnezeu un copilas sanatos!
Theiuta
Mami si Nicolas
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!
He,he,baiatul e de fapt nepotul ,au fost la Happy hour Monica Davidescu si surorile,impreuna cu baiatul care e de fapt nepot,si pe care ea il indrageste de mic,si il ia cu ea in concedii
.
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
Felicitari si sarcina usoara!
Edit,e nascuta pe 6 august 1972,are 38 de ani,nu 42!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea