mesele bebelusului

mesele bebelusului | Autor: carmickey

Link direct la acest mesaj

fetita mea in varsta de doua saptamanii mananca lapte praf Nan cam 100 ml la o perioada de o ora...
pediatrul mi-a spus sa nu-i mai dau asa des...cum reusesc sa fac un program unui copil asa mic? plange mult cand ii este foame...am incercat sa stam macar doua ore dar tipa rau imi este mila de ea...

mai sunt mame care se confrunta cu aceasi problema??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

uite poti sa intri aici
sunt mamici care te pot ajuta mai mult

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

uite poti sa intri aici
sunt mamici care te pot ajuta mai mult

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

stiu ca e bine sa il hranesti la cerere eu acest sfat l-am primit cand am plecat cu vlad din maternitate!

Poti sa ii dai si cate o lingurita de apa s-ar putea sa ii fie sete si orice celula are la baza apa!

Daca era alimentat natural nu era nevoie deoarece in prima parte laptele matern satisface nevoia de sete a bb-ului!

Apa viarta si racita sau plat sau apa de la humana!

Mai ete ok si Aquatique de la Borsec!

Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brk spune:

Buna.Bebelusul meu are acum 7 luni jumate. De cand l am adus acasa a papat ,la inceput ,la 3 ore(papa san).Intre mese ii dadeam ceai. Apa i am dat mult mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

deci un bebe de o luna papa ca 7-8 mese pe zi la trei ore.
bebe nu plange de foame..plange de la colici si de la faptul ca tu ii alimentezi durerile..dandu-i de mancare haotic...
deci...
ii dai de papa cam la 2,5-3 ori din momentul cand a terminat portia de mancat.cantitatea si cum se prepara..o ai trecuta pe cutie.nu fa greseala sii ii da ceai de colici dulce...da-i un ceai neindulcit.daca ii dai dulce..e posibil sa iti refuze NAN-ul deoarece e un pic mai sarat la gust..nu ca ar avea sare..eu am fost nevoita sa ii schimb laptele la 1 luna jumatate...deoarece refuza NAN-ul si beia numai ceai...i-am luat HUMANA...si de atunci asta papa.
deci..daca nu mananca tot ..sa zicem din cantitatea pe care o are de mancat...ii dai papa la 2 ore din momentul in care refuza sa pape/nu vrea/ nu are chef..il doare burtica/il apuca sughitul..etc..nu il obligi...nu incerci din 10 in 10 minute..de ce? pentru ca agravezi situatia...e chestia cu "lapte peste lapte"..adica stomacelul lui bebe are nevoie de 2,5-3 ore ca sa macine lapticul..si saabsoarba organizmul ce are nevoie...daca tu ii dai mancare aiurea saau din 10 in 10 minute..in provoci si agravezi colicile...vine laptele proaspat peste cel vechi care e branzit..si provoaca gaze....balonari..dureri crunte de burtica..
cand va creste va avea program de mancat..dar asta dupa patru luni..pana atunci mananca in functie de cum termina...

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Marie in balansoar
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput