Pufuleti de ian-feb 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

acu am venit de la dr are raul 7500 gr si a zis ca e gras,ca o sa fie obez in ritmul asta si ca sa nu-i mai dam atata lapte..maxim 170 ml la o masa si 6 mese pe zi ..uff ca parca el intelege ca nu are voie mai multdesi daca stau si ma gandesc cam 6 mese pe zi are si cateodata 150,180,220 ml nu tot timpul e la fel,sa ai dam mai mult ceai....offf daca el nu a avut colici,nu a racit,nu are nici o problema si tata ziua manca doarme face kk pisu se joaca...cum sa nu puna atata..cred ca ma apuc sa ai dau si altceva de papa...nici nu stiu

poze

Offf. Medicii astia...imi vine sa mor cu ei de gat. Cum sa restrictionezi mesele unui sugar? Va incetini ritmul cand va incepe sa se miste. Cand o sa faca gimnastica in patut sa se ridice in picioare nu va mai asimila asa. Lasa copilul in pace. Nu stiu ce papa. Daca ii dai san lasa-l sa pape in continuare cat si cand vrea. Daca papa lp spatiaza-i putin mesele, adica da-i sa pape la 4 ore si intre mese lm, daca mai ii dai, daca nu ceai. Nu limita insa cantitatea ca nu vei face decat sa il frustrezi. Nu te grabi nici cu diversificarea ca nu merita sa ii chinui stomacelul imatur.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna ziua

Va multumesc din suflet pt cuvintele voastre si pt mine este cel mai dulce bebe din lume cel mai frumos .. si asa mai departe .. Il ador .. il iubesc din tot sufletul meu si ii multumesc lui Dumnezeu ca a vrut sa mi-l lase langa mine

Promit ca am sa scriu mai des .. si am sa vin si la intalneala .. Sotul meu deja a inceput sa zica la toata lumea ca pe 9 ma intalnesc cu fetele .. e asa de simpatic cum se agita

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

i-am dat ieri fier, si tb sa ii dau zilnic de acum Ferrum, 3 picaturi pe zi. si deja e constipat.
Tudor avea primul scaun pe la 10, si pana la 14-15 avea deja 3 scaune... acum e 14 si niciunul.
e foarte marait si suparit... of of of

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

poate mi-a scapat vreun post de-al tau...de ce ii dai fier? a rec dr banuiesc ..dar pe ce baza..a ghicit in cafea?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Alexutza, CrisD, CrisM, Mamidepuiuti, Lorex

Sara e bine azi. Ea e f rezistenta. De multe ori noi am zacut cu cate o viroza si ea a avut ceva muci, putina febra si in doua zile era ca noua. Sebi nu a facut febra, a papat binisor, chiar a lins un bibe de 100 ml lm. Acum dorm amandoi cu buni.

Cris D. nu fugi. Te roog. Stiu cum e sa te gandesti la toate prostiile. Stiu cum e sa te simti neputincioasa si vinovata de lucruri ce nu tin de vointa noastra dar incearca sa te calmezi. Trage aer in piept, uita-te la Ana care e deja o domnisorica, si vei intelege ca esti o mama perfecta pentru puii tai. Solutii concrete nu prea am. Incearca sa te mulgi si sa ii dai lm in completare dupa supt cu seringa, lingurita daca nu vrea bibe. Asa excluzi plansul de foame. Eu sunt sigura ca e doar o etapa. Unii copii sunt mai plangaciosi si mai agitati dar nu e vina nimanui. Multa sanatate Anei.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetelor, tare imi pare rau ca nu apuc sa scriu pe cat as vrea. Dar va citesc uneori.
Asa am vazut ca se pune de o intalneala pe 9 mai. Pot sa vin si eu?
Mi-as dori f mult sa va cunosc si cred ca e o ocazie f frumoasa. Dar daca eu nu prea am scris si nu prea am fost activa pe aici....pot sa vin la intalnire?
multumesc frumos.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Tu fetele,am ratat imparteala colaceilor ? ca io tot fug dupa voi dar nu reusesc sa va prind ...ca aveti un spor la scris

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Fetelor, tare imi pare rau ca nu apuc sa scriu pe cat as vrea. Dar va citesc uneori.
Asa am vazut ca se pune de o intalneala pe 9 mai. Pot sa vin si eu?
Mi-as dori f mult sa va cunosc si cred ca e o ocazie f frumoasa. Dar daca eu nu prea am scris si nu prea am fost activa pe aici....pot sa vin la intalnire?
multumesc frumos.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Nu stiu cum ti-a trecut prin cap ca n-ai putea sa vii. Normal ca poti, toti pufuletii care vor sa vina sunt asteptati. Si sa nu mai gandesti asa ca te .

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Tu fetele,am ratat imparteala colaceilor ? ca io tot fug dupa voi dar nu reusesc sa va prind ...ca aveti un spor la scris

N-ai ratat nimic. Am sunat iar la DHL sa intreb de ce nu ajunge totusi. Mi-au zis....a pai da oricum nu vi-l livreaza azi. Il trimit pe al meu sa-l ridice si nu am sa mai folosesc NICIODATA dhl-ul, o sa prefer melcul.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

ce bine ca n-am ratat
ce neseriosi totusi astia Credeam ca sunt mai seriosi Pana la proba contrarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

am mai citit ce am mai reusit!! deci sunt la zi cat de cat!!!!

noi azi am fost la pediatru, deci asa bebe sanatos vioi si totul ca la carte,avem 5200gr si 61 cm.!! am facut si al 2-lea vaccin,plans cu lacrimi,tare suparat mai era dupa...... acum avem temperatura 37,6,cand ii dau ceva p-u???? ca eu stiu ca daca ajunge la 38!!! diversificarea o incepem de la 5 luni deci cand ma intorc innapoi de acasa!!!

nu stiu daca ati vazut sau auzit ce se face aici in Atena!! un dizastru total!!!! la o banca au pus o bomba au murit 3oameni dintre care o femeie gravida !!
ce vor sa demonstreze cu asta.isi distrug propriul oras!!! nu vad rostul la toata mizeria asta!! da protesteaza,aratati nemultumirea da in mod pasnic,de ce tre sa sufere oamenii nevinovati cum acei 3 oamiani morti care erau la lucru!!!! o f of ofof!!!

vedem ce se mai intampla,si eu maine am vrut sa merg la medic si plus sa trimit cu autobuzul o cutie si scaunul de masina in MD!!! ca sa nu tarai multe cu mine in avion!!! si nu cred ca ar fi bine sa merg in centru ,its not safe!!!

baby in burtica
poze bebe iubit

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Mergi la inceput