Pufuleti de ian-feb 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
decenuela spune:
ma gandeam ca multe dintre voi afirmati ca puneti bb in patutz si adoarme singur...DUMNEZEULE.... suna sf....pai jiji...trai si viatza dom'le...ce e mai placut decat sa stai la tt..si sa adormi cu ea in gura...sau daca se poate nici sa nu ti se ia de acolo....sa mai poti trage cate o dushca? of , of....belea mare jiji asta...dar, cum spunea andre-lina...o sa creasca si el nu?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor voiam sa ma bag la somn, dar ma mananca sa mai zic ceva: pentru fetele complexate de XXXL- ca mine- de ce a fost ok sa fim grase cand eram gravide, adica alea 9 luni si acu' cand trebuie sa alaptam ne stresam ca vai cata om sunt... daca nu am stiut a ne abtine de la bunatati atunci - si eu nu am stiut - atunci sa suportam consecintzele si cat alaptam sa eliminam stresul acesta, caci nici o slabire brusca nu e ok, ce facem cu pielea... AMR 20-ca sa fiu fotomodel, 15-sa fiu pe deplin impacata, 10-sa fie sotul multumit, 5- asa ar zice mama si 0-pentru copilasul meu care ma place asa ca fac lapticu bun pui mic |
f tare AMR-ul tau.....mie mi se potriveste partea cu 0....
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
mariucasara spune:
citat din mesajul lui decenuela ayanna....mi s-a fc pielea de gaina cand am citit,,......ms ca ne-ai coborat k picioarele pe pamant...sa vedem adevaratele prb s-a vb despre ..soare...ce sa va zic...io de cativa ani buni...dupa prima expunere la soare...imi ies niste bubitze care ma manank de mor. am dedus k sunt alergik si nu mi se amelioreaza decat cu ZYRTEC...asa k niciodata nu fac plaja intre 11-5. sincer? io pe jiji nu-l plimb pe la soare decat daca e trecut de 5-6...si efectiv e doar parere personala...dar nu sunt de acord cu mamicile care tin bb in soare cand e cel mai puternic...12- 3...ii vad pe geam... soarele e bun...dar, parerea mea trebuie sa ne expunem cu grija Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
Si eu patesc la fel. Iar bebe nu are ce cauta afara intre 11-17. Razele UV sunt reflecate de pietre, nisip, apa, si ei, care au pielicica sensibila se pot arde si la umbra. La soare pot sta dimineata pana in 9:30 maxim 10 si seara dupa 6. Asa mi-a recomandat mie pediatrul dar nu e obligatoriu sa fie toti dr de acord.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
decenuela spune:
io am o prb care ma zgaraie pe creier...
cum va spuneam jiji nu e innebunit sa faca intoarceri..dar vrea in fund....mai ales daca il pun sa zic pe o perna, putin inclinat...isi ridica capul si maraie pana il ajut.
in carutz la fel...la 180...doar daca doarme...altfel nu vrea. ce ma fac e ink mic..nu stiu exact care e pericolul pt coloana..dar ma dispera
poze
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui rlc_sandor Poze botez: http://family.webshots.com/album/577560110uedaez De abia acum am reusit sa le incarc,revin diseara http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea18.02.2008 si Andrei Casian18.02.2010 |
frumosi copiii tai
sa-i fie de bine lui casian botezul
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
ale1212xa spune:
neatza fetele
eu nu ma plang, de vreo saptamana si-a facut bebe un program super...ne culcam la 23 si dormim pana dimineatza la 5-6 cand papam un biberon intreg si apoi iar somn pana la 8:30-9. Asa ca eu sunt fresh, ma trezesc la 7:30 pun supita la fiert, fac suculetul de mar si morcov, savurez rapid micul dejun si apoi astept sa se trezeasca sefu ceea ce da semne si acum
La noi ploua azi si e mohorat...si totusi speram la o zi frumoasa
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
mariucasara spune:
Neatza! ca nici nu am zis.
Miremia
Andre_lina si eu i-am pus pe buze o felie de mar si a incercat sa suga putin. Cand s-a prins ca nu poate a inceput sa linga la ea, si tare a mai protestat cand i-am luat-o. Dar noi inca suntem mici, patriotul e barbat. Peste cateva saptamani aveti unda verde la papica nu?
Sara a preferat legumele din borcanele pana pe la 8-9 luni cand nu s-a mai atins de ele.
Sagetuta lotiune de protectie solara eu am luat Vichy cu SFP50+ fara parfum si parabeni si e ok. Am mai folosit Mustela cand era Sara mai micuta si a fost ok. Si gama Atoderm recomandata de Micky e super. Noua ne-a recomandat-o pediatrul dar iarna ptr hidratare.
Felicitari ptr alaptarea exclusiva
Ayanna f. frumos...
Decenuela si Sebi vrea in fund. Si urla asa tare cand il pui pe spate...Eu il mai tin in brate in vertical cu fata spre exterior si e f. incantat. Face abdomene la greu si daca il tin de maini, fara sa il trag se ridica singur in fund.
Catalutza cum e Irina?
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cristies spune:
Buna fetele!!!!
Azi implinim 4 luni!!!
Dam de la toata lumea.
Si un cadou sa va binedispuna ziua ca va stiu mari fane:
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
myky791 spune:
neata! ufffff sunt la zi dar acu plange puiul si postez raspunsurile dupa ce il adorm. ceam mai alergat dupa voi
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
cristies spune:
Si acum ca v-am ajuns...
Decenuela, multumim de cafea! Noptile astea... Al meu s-a trezit la 1 (ca l-a pupat ta-su sa-i zica la multi ani) si la 5. Cand o sa doarma de la 22 la 7 dau de baut!
Cris.dogarel bine ai revenit din butoi! Dau un prosop cald sa te usuci de melancolie!
Alexutzzza, si tu Brutus? Am experimentat si eu un episod de plans neconsolabil tot cam pe la trei luni. Incearca sa-l protejezi pe Yannis de atmosfera tensionata din casa! Si sa-ti iasa din cap ca iesi singura in parc: esti cu cea mai importanta persoana din viata ta!
Ayanna, pupam sensibiloasa! Foarte frumoasa povestea!
Rlc_sandor frumoase pozele si copiii... ce sa mai zic? Mi-a placut biserica, e ortodoxa?
Danasor, am murit de ras cu semnatura ta! Esti o hazlie! (Si nu avem tort decat virtual ca sa fie si AMR-ul meu in scadere).
Micki ce-ati facut la dermato?
Decenuela si Dulcineea, exista un tratament care se face cu trei saptamani inainte de a pleca la mare (nu stiu daca merge cu alaptarea). Nici eu nu l-am incercat, acum am mainile pline de bubite pentru ca nu m-am dat cu crema in masina si m-am inrosit.
Andre_lina, de mult tot ma tin sa zic: esti idolul meu ca mergi cu patrioticul in masina. Al meu la semafor incepe sa tipe (ce-i drept si eu eram la fel de iritata inainte).
Referitor la cereale: urmareste promotiile gen 1+1 la jumatate de pret sau cum naiba mai sunt.
Piureurile au cica dezavantajul ca sunt intotdeauna la fel pe cand mancarea facuta in casa iese intotdeauna altfel si copilul nu se plictiseste de ea.
Miremia, cum termin placinta ai PM.
Mariucasara, pentru info!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc