Ce produse BIO stiti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Olivutza,

din ce citisem pe Internet la un moment dat, ziceau ca se vinde Puiu' Light si in Gima. Sincer n-am cautat in Gima, ca n-am pe langa mine, eu iau din Selgros ca stiu ca acolo gasesc.

Cei de la Angst au o gama de mezeluri care se numeste Santivia, ceva mai "curate", dar nu bio.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia2008 spune:

Intru si eu in vorba pt ca nu am reusit sa citesc ce scrie pe eticheta puiului, dar sunteti sigure ca e bio sau este natural? Eu sunt o mare consumatoare de produse bio dar carne chiar nu am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

mai e un subiect pe tema aceasta discutat cu cateva luni (2-3) in urma. s-au dat acolo preturi si adrese de magazine bio / eco in bucuresti.

as dori sa inteleg si eu ceva; de ce se mira si multa lume cand vede preturile produselor BIO? nu e normal sa fie mai scumpe? si mai rare?

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

ca incepem o polemica, eu nu inteleg de ce te miri tu ca se mira lumea, cand traim in Ro, salariile sunt infecte, si putini sunt cei care-si permit zilnic lapte de 12 ron kilu'...dar ma rog, daca vrei sa fii malitioasa..da, inteleg..
si Viena e una, Ro e alta, dar pana si acolo ai spus ca pretul e dublu, aici e triplu!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

transportul nu costa? sau nu ar trebui continut in pret. nu cred ca era lapte romanesc cel de 12 lei kilu'. deci daca 1 l lapte normal de vaca (de capra nu am vazut ) costa undeva intre 4 si 5 lei, cel bio de capra la 12 lei nu e chiar asa triplu (incluzand si transportul). sau ...?

si malitioasa nu sunt. poate realista, dar fiecare interpreteaza cum are chef.

mami de theo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Ma bucur foarte tare ca s-a deschis subiectul asta si ca sunt persoane bine informate care imi pot da detalii

M-ar interesa in afara de produsele de panificatie, lactate, dulciuri, paste, sosuri..daca exista cumva si mezeluri Bio, adica pregatite fara conservanti, E-uri, cu carne de la animale hranite fara concentrate, hormoni..etc. Care sunt firmele care produc asa ceva si unde se comercializeaza?
Si puii de la Puiu'light sunt fara hormoni de crestere?

Multumesc,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

http://www.gandul.info/viata/suc-de-portocale-e-290-e-330-e-952-e-54-e-951-e-211-e-414-e-420-e-102-e-110.html?3931;3738018

link-ul este pt a se vedea de ce sunt diferente de pret la acelasi sortiment.
sa nu-mi zica cineva ca este lapte normal si la 2-3 lei.

mami de theo

Mergi la inceput

Am citit articolul din Gandul si sincer ma gandesc din ce in ce mai serios sa-i caut si sa-i cumpar baietelului meu cat mai multe produse bio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih@el@ spune:

Ma bag si eu in discutie, pentru ca eu cumpar destul de multe produse Bio pentru copilutul meu. Am marele avantaj din punctul asta de vedere ca aici chiar se gasesc de toate Bio, insa am stat in tara cam o luna jumate si mi-a fost foarte greu pentru ca pe atunci ii dadeam lapte de capra care putea sa mi-l trimita cineva doar din Bucuresti (eu fiind din Botosani). In rest nu am gasit. Intr-adevar, laptele de capra Bio este importat din Germania si este mai scump decat aici (12 lei spre deosebire de 2,14 Euro), insa mie mi se pare normal sa fie mai scump decat laptele de vaca pentru ca nu se produce atat de mult.
Dar, sa stiti ca aici produsele Bio nu mi se par atat de scumpe spre deosebire de celelalte produse. In nici un caz nu vb de preturi duble sau triple cum s-a vehiculat. Spre ex. 1 l de lapte de vaca normal este intre 60 si 80 de centi iar un l de lapte de vaca Bio este 99 centi, bananele Bio sunt la acelasi pret cu cele normale, legumele sunt un pic mai scumpe, e-adevarat, dar nu chiar de speriat, smantana Bio la 200 g este cu maxim 20 centi mai mult decat cea normala, untul normal este intre 75 centi si 1.20 iar cel Bio este 1,69 euro si exemplele pot continua. Repet, asta este situatia aici si e mare lucru ca produsele Bio se gasesc in aproape toate marketurile, plus ca la tot pasul ai magazine specializate Bio. In tara recunosc ca in afara de laptele de capra alte chestii nu am cumparat ca nici nu le gaseam in Botosani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Citat:
citat din mesajul lui mih@el@

Ma bag si eu in discutie, pentru ca eu cumpar destul de multe produse Bio pentru copilutul meu. Am marele avantaj din punctul asta de vedere ca aici chiar se gasesc de toate Bio, insa am stat in tara cam o luna jumate si mi-a fost foarte greu pentru ca pe atunci ii dadeam lapte de capra care putea sa mi-l trimita cineva doar din Bucuresti (eu fiind din Botosani). In rest nu am gasit. Intr-adevar, laptele de capra Bio este importat din Germania si este mai scump decat aici (12 lei spre deosebire de 2,14 Euro), insa mie mi se pare normal sa fie mai scump decat laptele de vaca pentru ca nu se produce atat de mult.
Dar, sa stiti ca aici produsele Bio nu mi se par atat de scumpe spre deosebire de celelalte produse. In nici un caz nu vb de preturi duble sau triple cum s-a vehiculat. Spre ex. 1 l de lapte de vaca normal este intre 60 si 80 de centi iar un l de lapte de vaca Bio este 99 centi, bananele Bio sunt la acelasi pret cu cele normale, legumele sunt un pic mai scumpe, e-adevarat, dar nu chiar de speriat, smantana Bio la 200 g este cu maxim 20 centi mai mult decat cea normala, untul normal este intre 75 centi si 1.20 iar cel Bio este 1,69 euro si exemplele pot continua. Repet, asta este situatia aici si e mare lucru ca produsele Bio se gasesc in aproape toate marketurile, plus ca la tot pasul ai magazine specializate Bio. In tara recunosc ca in afara de laptele de capra alte chestii nu am cumparat ca nici nu le gaseam in Botosani.

Si eu sunt interesata de produsele bio si bravo altor tari ca stiu sa promoveze domeniul fara adaosuri fabuloase, cum sunt la noi. Din pacate, oricat de mult mi-ar place, nu pot fi in totalitate bio, pentru ca nu ne-ar tine buzunarul. Ceea ce cumpar mereu, este faina ecologica, care e la pret aproape triplu fata de cea conventionala.. in rest, asa, uneori...

Cand am fost la BabyExpo, am zarit si o alta firma Bio: eco-baby.ro. Din pacate insa, vad ca au numai scutece, desi ma asteptam sa aiba cat mai multe produse pentru copii. Cred ca ar fi fost o idee geniala.

Mergi la inceput

Si eu sunt interesata de produsele bio si bravo altor tari ca stiu sa promoveze domeniul fara adaosuri fabuloase, cum sunt la noi. Din pacate, oricat de mult mi-ar place, nu pot fi in totalitate bio, pentru ca nu ne-ar tine buzunarul. Ceea ce cumpar mereu, este faina ecologica, care e la pret aproape triplu fata de cea conventionala.. in rest, asa, uneori...

Cand am fost la BabyExpo, am zarit si o alta firma Bio: eco-baby.ro. Din pacate insa, vad ca au numai scutece, desi ma asteptam sa aiba cat mai multe produse pentru copii. Cred ca ar fi fost o idee geniala.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

[/quote]

Incearca www.biomania.ro, un magazin online cu livrare in toata tara si ai sa gasesti o multime de produse alimentare bio si pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Noi luam cereale, suc de rosii si diverse dulciuri de la magazinele DM din austria, germania..dar acum exista si in Bucuresti in incinta supermaketului Real.

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput