*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)
Raspunsuri - Pagina 6
Olgutzika spune:
Neeeey, Mimo, ca am dezlegare sa vorbesc, Duamna Zoze are ora de studiu cu Sufletel si nu poate intra acum
, cica ii e teama de cati bani are de dat pe pariurile pierdute
.
Eu i-am sugerat ca teama ar trebui sa ii fie de banii de medicamente pe care va trebui sa ii dea cand ne-o lua pe toate inima, ca suntem curioase ca niste cotofene
.
Deci sa va zic? Cu coitze sau cu coditze
?
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ma, dar vine personal la fiecare acasa? Incet Zoze, incet, fierbe-ne, lasaaa...ca noi suntem rabdatoare Numai Olga e de vina, ca agita spiritele .Pun eu mana pe ea , sa vezi ce-i fac...ce daca-i cu un cap mai mare , eu n-am un scaunel sa ma urc s-o ciufulesc un pic ![]() ?Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |

Olga, daca nu zici .....

Olgutzika spune:
Ioi, daca a iesit si Gudinda din barlog si Raluca scoase nasul la ceas de seara....zic
.
Cat de tare ma urati
?
mimonix spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika Neeeey, Mimo, ca am dezlegare sa vorbesc, Duamna Zoze are ora de studiu cu Sufletel si nu poate intra acum Eu i-am sugerat ca teama ar trebui sa ii fie de banii de medicamente pe care va trebui sa ii dea cand ne-o lua pe toate inima, ca suntem curioase ca niste cotofene Deci sa va zic? Cu coitze sau cu coditze |
Ahahahahaaaaaaaaaaa , sa bem sa mancam, avem de luat bani de la Zoze

Manca-o-ar mama pe ea de brunetica mica ce-o sa vina 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Olgutzika spune:
Hai ca se stramba Bitzulina la mine de ziua ei si nu e frumos
( sic, Mimo, de tine nu mi-a frica
).
Zoze va avea o brunetica cu ochii negri cu gene luuuungi, inalta si frumoasa ca tac'su' si ca frac'su' si ca ma-sa 
. Sa fiti sanatosi toti patru Zoze si fericiti cat incape pe lumea asta
!
bitza037 spune:
| citat din mesajul lui gudinde Io zic codite? Cine ma sustine? |
eu de mult sunt pro

Incet Zoze, incet, fierbe-ne, lasaaa...ca noi suntem rabdatoare