*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Mimo, dar la AC/DC se duce ? Schiop asa? Pana la urma, sa inteleg ca i-au suspendat permisul pentru 3 luni?

Patru chiar, trei daca da din nou sala...hahaha, ala tare, regele soselelor, cu mii de kilometri in talpa
Si da...se duce la Toate,Absolut Toate, concertele de vara asta de la Bucuresti....mort copt, taras, sontac, pe jos...acolo se duce

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cleme

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Mimo, mie imi place de Mimu ca stie ce vrea! Nu te duci si tu la concerte cu el?? Mari sta cu piciul...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vreau si eu la Aerosmith, si Radu nu vrea . Voi unde aveti bilete?

Mergi la inceput

Nu stiu unde sunt biletele, a fost o discutie cu ele...se pare ca in picioare, ca daca merg si eu, na...eu n-am fata de VIP Deci ia-ti belet, stai langa noi daca te tin picioarele. Sun-o pe Tuchi, poate faci gasca de Ploiesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

pe toate
Vreau si eu la AC/DC dar nu am cu cine...
Mimo mie mi-a placut aia cu Ahmed, am ras cu lacrimi acum un an cand am vazut-o prima data
Eu am o existentiala acum: de ce in luna mai, la 20 de grade, daca bate vantul si e nor tb sa-i pui copilului caciula? Ca azi era plin de copii cu caciulite, dresul de rigoare si geaca. Iar Diana era la polul opus
Olga acum am citit... sifilis, ce idioti frate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca-mi facui de lucru putin si cand ma intorc 2 pagini..Pai asa va vreau, nene....

Deci, Cleme, eu intotdeauna te citesc cu drag, chiar daca intri mai rar... Ramo, incerca sa te vezi partea plina a paharului...Luny, sa vezi ce perle o sa scoata Mufy..abia astept...
Si....
De aseara sunt libera!!! Adica doar cu Lucutza, dar e asa de bine... E parfum cu un singur copil si ala mic...Cand ma gandesc ce greu mi se parea la Matei, imi vine sa rad..

Din ciclul rasu-plansu, aseara am fost la shopping in 3, sa-mi iau o rochita pt botez... Am probat vreo 6-7 si doar una mi-a venit bine ( am si cumparat-o)..Asa ca aveam o stare nasoala: ba ca nu ma cuprind, ba ca ma fac cat muntele...

Azi am fost din nou in cautare de geanta( e odiseea Geanta pt nasa). Am gasit doua modele care-mi plac ... Voi ce ziceti?
- cea neagra din mana tipei http://www.otter.ro/Accesories.aspx ;
- sau asta neagra: http://www.otter.ro/Products/tabid/64/ProdID/835/RtnTab/64/PageIndex/1/CatID/33/Default.aspx

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Azi am aflat ca nu poti face chiftele la grilul pe care il am. Dar le poti da gust de gratar si apoi le bagi la cuptor :D.

Mergi la inceput

Invizibila, lasa-i mama ca mai vin ei...acu' ca au imbatranit unde sa se mai duca, s-a saturat lumea de ei. Vin aici la sigur, ca stiu ca ia Mimu bilete
Aia cu caciulile e inexplicabila. Oricum e bine infipta in mintea romanului ideea ca racela e mana in mana cu frigul si vant=curent= boala .Ofofof si aoleo, vai de educatia noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Si o veste mai nasoala, ca sa continuam seria de vesti... Luca s-a trezit tusind...Pe zi a mai tusit de cateva ori...In rest, parca e ok...Pediatra a zis sa-i pun apa de mare in nas si atat, e viroza si o sa treaca...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput