*LMA!*Puiuti de Randunici 2008 !! (406)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Nu....Dar de ce, s-a intamplat CEVA??? Vrei sa ne mai dai vreo veste???

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

N-am , dar daca asa anim crenguta...ma scotocesc si de o veste

A plecat Matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Vad ca se mareste gasca de "enervate de sot" , nu ma mai simt singura. Nu de alta dar e racit, cu piciorul intepenit si fara carnet.Si cu taxe marite in viitor. Ma intreb ce mai urmeaza sa i se intample Dar, a venit si la mine in sfarsit Mos Craciun si Iepurasul si cadoul de ziua femeii si toate cate le-am asteptat in gol, asa. Am un expresor de cafea Din ala care rasneste singur cafeaua, reglezi cat de tare cat de moale...baga aburi si apa si de toate. Sunt oarecum multumita, mi-a mai inchis gura nitel .Las ca n-am pantofi in picioare, am expresor
Am citit si eu mailul de la Stela, manata de curiozitate si plina de speranta ca-mi revin din nebuneala....dar eu oricum nu stergeam praful, deci Alta,alta! vorba lui Dudu
Vazut noi inrudeli, inscuscreli, sa va fie de bine si sa ne chemati si pe noi la nunta
Va mai zic doar ca se pregateste intalnirea de 20 de ani de la terminarea facultatii () si ca in fiecare zi ma distrez de mor citind mailuri intre fosti colegi regasiti dupa atata timp, unii maniosi ca nu mai sunt recunoscuti, altii orgoliosi si plini de bani....e fff mare distractie, abia astept sa treaca anul

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Hai ca Olga v-a trezit, eu dau cafea pentru toata lumea
si un ceai pentru Gudinde !

Mergi la inceput

Mimo, sa il stapanesti sanatoasa! Ne-am scos, tu dai de acum cafeaua dimineata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

N-am , dar daca asa anim crenguta...ma scotocesc si de o veste

A plecat Matei?
eu am incercat sa trezesc si sa ma bag in seama cu crenguta cu ceva muzica dar sunt invisible..asa ca stau singurica in bancuta mea,se pare ca nu prea sunt placuta ma retrag in cuibul meu

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Bai dar zau daca nu sunteti cu capu' , ca sa fiu draguta asa Ce-aveti frate cu invizibilitatea asta, ce concluzii de militieni trageti? Ramo, Luny si alte amatoare, acushi vine Ahmed la voi Silance, I'll kiil you

Mergi la inceput

Veste: am inceput de vreo doua zile sa il simt pe bebe . Asa mi-e de drag de el, de nu va spun . Asta a fost o veste!

Alta veste este ca nu sunt sifilitica . Cred ca mi-a iesit ceva fals pozitiv la Municipal, pentru ca atunci cand am sunat sa o rog pe asistenta sa ii dea analizele mele doctoritei ( era important sa vada alea de secretie ) si sa imi comunice un eventual tratament ( nu a fost cazul, ca au iesit bine analizele ), m-a pus sa fac alte trei analize pentru sifilis, dar ca sa nu ma sperii ca nu inseamna ca am asa ceva, dar eu, pacienta cu trombofilie ( ?!?!? - parca nu aveam, pana la urma ) pot avea rezultate fals pozitive. WTF?!!? Dupa ce ca eram cum eram, mai aveam si sifilis . Am facut un misto crunt de Radu, m-am dus si am repetat cele trei analize ( vai, cu ce rusine! mi se parea ca se uita toata lumea sui la mine ) si ieri mi-au venit si rezultatele. Nu am nici pe naiba si nici nu am avut vreodata. Mai vreti vesti? D-astea din Tunelul groazei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Bai dar zau daca nu sunteti cu capu' , ca sa fiu draguta asa Ce-aveti frate cu invizibilitatea asta, ce concluzii de militieni trageti? Ramo, Luny si alte amatoare, acushi vine Ahmed la voi Silance, I'll kiil you

esti o draguta ca intotdeauna(tot timpul mesajele tale imi aduc zambetul pe buze) dar asa ma simtesc io ata ete..scuze nu vreau sa fac pe victima asa ca mai bine bag capu' la cuibulet si va citesc din umbra si mai arunc si cate o vorbulita ca nu scapati asa usor de moi

edit:olgule bine ca nu esti sifilitica..doamne feri...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olga, eu nu dormeam, dar Matei, da. Nu mai doarme .

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput