Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 17
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Da, m-am speriat .. tremuram dupa, dar a trecut. Am mai cazut o data asta iarna pe zapada, cand eram in cam 8 saptamani Atunci am cazut in fund.************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">27+ cu ![]() Poze ![]() |
si eu am cazut in fund pe la 10 saptamani...in cadita de la dus
dar nu am cazut din picioare, stateam pe vine si am alunecat in fund, dar tot m-am speriat si am stat cu grija sa nu fi patit bebitza ceva...din fericire nu a patit nimic, ca si la tine!
referitor la indoiala ta cu privire la sexul bebelului - la eco morfologica nu i-a gasit ovarele? ar fi trebuit sa fie vizibile, din cate stiu de la o verisoara care e gravida cu fetita. intai i-a vazut ovarele si apoi peste cateva saptamani a vizualizat si labiile.
Elena
25+ cu un
cuminte
Mycya spune:
am lipsit oleaaca si puticile se transforma
.
nela imp e sa fie sanatos,e mai rau ca nu stii cum sai vb,la cum ii spun eu numa puta lu mama,daca o fi baiat
Carmennu cred ca isi mai schimba letizia sexu,o sa fie fetitza cuminte
ma bucur ca avem vesti de la Denisasi ca sunt bine toti 3,otilia multumim
Bubster si eu la fel iti recomand multa crema,uleiuri,dar nu prea multa pe burtica.
Eladea mai bine sa suni doctorul sa vezi ce e cu presiunea aia,nu cred ca e bine sa fie asa continua,un telefon nu strica si parerea doctorului.si eu m-am speriat cand am auzit de racusor si chiar ma gandeam daca nu am facut rau ca nu am fost la doctor,dar la mine s-au rarit contractiile si dureaza si putin.oricum nu voi avea liniste pana marti cand ma va vedea.
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
mirela2 spune:
buna delfinariu
gata, am 4 pui la putator

va pup pe toate

michelle biata de tine, ai grija de tine

rodyka spune:
| citat din mesajul lui mirela2 buna delfinariu gata, am 4 pui la purtator ![]() ![]() ![]() va pup pe toate ![]() ![]() ![]() ![]() michelle biata de tine, ai grija de tine ![]() ![]() |
mirela, felicitari!!! sa fie totul bine de acum inainte.

29+
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001)pozele noastre
matusa77 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu M-am gandit eu bine dar vreau sa va si intreb! Eu vreau inainte sa nasc cand incepe prima contractie neregulata sa merg sa ma epilez cu ceara sa imi fac mani pedi, parul, adica vreo 5 ore, ca vreau sa fiu frumoasa cand vine Leti, ca de la atat stat in pat sunt stravezie Multumesc! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 27+ cu ![]() |
Carmen parca ai fi mama mea, la fel a facut cand m-am nascut eu, a fost la coafor desi se rupsese apa, tipa de acolo cand a aflat cica a luat-o tremutatul.
saptamana 28
Ducu
bamboletta spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 paula, michelle, aveti PM.. michelle draga, cum ai reusit??? imi pare rau..dar daca n-ai lovit burtica bebe sigur e in regula... sa treaca buba..********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
si eu vreau PM...f frumoase hainutele

Michelle-acum am citit ca ai cazut...sper ca burtica e bine

Bamboletta
23+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Mycya spune:
| citat din mesajul lui mirela2 buna delfinariu gata, am 4 pui la putator ![]() ![]() ![]() va pup pe toate ![]() ![]() ![]() ![]() michelle biata de tine, ai grija de tine ![]() ![]() |
tinei bine la caldurica mirela
,sa le placa in burticutza si sa ramana pana la 40 de saptamani
Bianca
26+
Mycya spune:
eladea is foarte dragutze hainutele
sa se bucure bebele de ele.
si aici am vazut multe la fel de frumusele,dar nu ma pot decide deloc,imi vine sa le cumpar pe toate ca sunt prea frumoase
Bianca
26+