Viata in Germania (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Pt Alex&Sara:
te potzi uita is aici:

http://www.mitwohnzentrale.de/

Alina, multa sanatate mamei tale.
Mllorca e tare frumoasa si sa stii ca, dupa ce am vazut ce preturi sunt in Turcia, ma gindesc sa revenim in Mallorca sau Italia anul asta.

Yasmine, merci mult pt info referitoarea la Titanic. L.am vazut si eu pe net si arata tare bine. Despre Delphine am citit si de bine si de rau chiar si pe forum. Anul trecut citeva fete nu au fost chiat f multumite. Dar probabil ca, aveau cu ce sa compare.

Andreia

Eu vorbesc de asta: http://www.delphinpalace.de/Antalya-Lara.aspx

Exista mai multe hoteluri cu numele "Delphin" (ex. Delphin Diva tot in Lara).
Prietena mea a fost in aprilie, si e umblata de ani de zile in Turcia, a spus ca a fost cel mai bun hotel din Turcia de pana acum.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Tre sa va povestesc ce am patit azi.
Fiu-meu face gimnastica si antrenorul e din Sibiu. Azi ii spunea lui Andreas: "hai da-i bataie, fa flotarile ca lumea, etc, Nadia (Comaneci) nu tragea chiulul ca tine." La care un coleg al lui intreaba: "cine e Nadia?" Antrenorul: "O cunostiinta comuna a mea si a lui Andreas!"

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

ha ha ha... tare

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

helbi, noi ne-am hotarat sa mergem anul asta in Mallorca. Si noua ne place f.mult. Am mai fost in 2007 pe insula, de data asta insa ne ducem in Palma, ca sa vizitam si orasul. Cica ar fi tare frumos.
Ne ducem in perioada 11-20 iunie, Hotel Augusta. Da de veste daca va luati si voi in ac.perioada, poate ne vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Panseluta, in perioada aia sigur nu ajungem ca vacanta in Hessen incepe din 2 iulie:-(

Noi am vizitat Palma, e tare frumos. Sa mergeti si la Acvariu in St Arenal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Fetele din München, am si eu o intrebare la voi.
Cunoaste careva vre-un dr neurolog bun?

Aveam trimitere la orotoped dar de acolo m-au trimis la neurologie(si asa a fost de ras ca am zis sa merg la un ortoped aici langa mine ca m-am saturat sa bat Münchenul pe la dr. si caut eu pe internet si spre bucuria mea era un praxis chiar langa blocul meu.Merg acolo surpriza, in internet era scris gresit, ei sunt Gemeinschaftspraxis.In fine dr de acolo fiinca tot am ajuns ma intreaba care e pb si imi da trimitere la neurolog.Ma uit iarasi pe internet.Unul din cabinete era in renovare la al doilea mi se spune ca sunt defapt Psychiatrie si nu Neurologie.Bunnnn, dau cautare atunci sa vad daca totusi gasesc vreun dr roman, gasesc, da are liber abia pe 31 iunie da nu pot astepta atat.)
Si dupa ce m-am intins atat cu povestea mea, vin si apelez la bunatatea si cunostintele voastre.Uneori mi se pare ca ma invart in cerc.De o luna ma plimb prin dr de mi s-a luat ca de mere padurete.

Aaa,daca ati mai auzit asa ceva.La analize mi-a iesit ca am avut hepatita A, dar culmea e ca eu nu-mi aduc aminte sa fi avut.
Oricum pt cine a avut e bine de stiut ca vaccinul contra hepatitei B este platit de casa de asigurari(e bine de facut), eu al doilea rapel tb sa-l fac sapt viitoare.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ioana,hepatita a,b sau c poti sa ai fara sa stii,sunt multe forme anicterice,nu ai simptome decit stari de oboseala.Insa oboseala e nespecifica,toata lumea are stari de astenie si oboseala fara motiv.
Sa stii ca eu m-am trezit cu anticorpi de hep c,adica am avut boala asta cindva,am aflat cind am vrut sa fac conservare de cel stem(pina la urma am facut,asta e alta poveste).Bineinteles ca nu stiu cum si cind insa eu am lucrat mult in spital in Ro si in cabinete.Anticorpii astia numai dispar,o sa-mi ramina toata viata insa bine ca e doar atit si bine ca nu are nimeni din membrii familiei mele nimic.De hep b sunt si eu vaccinata de f multi ani.Eu stiu ca la stat vaccinul de hep b se deconteaza in cazul in care ai mai avut hep(in cazul tau,hep a)sau la cei care lucreaza in medicina,ma rog,meserii din astea.

Eu stiu mai multe persoane care au ajuns la ciroza din hep b sau c nestiuta,simptome de ficat bolnav ai ffff tirziu,uneori e prea tirziu pt a mai putea face ceva .

Neurolog roman nu am auzit nici nu am avut vreodata treaba la neuro.Esti sigura ca trebuie sa mergi la neuro,nu consulti intii un internist?

Yasmine,tu ai facut recoltare de cel stem?

seara faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Alina, eu stiu ca poti avea hepatita B sau C fara sa sti, dar A este simtomatica.Sora mea a avut cand era mica, mama zice ca atunci ne-am facut toti analize.Am o prietena cadru medical si mi-a spus si ea la fel, hepatita A este simtomatica.

Nu vreau neaparat un neurolog roman, poate fi si neamt.Ideea e ca am fost la dr de fam(internist), numai ca ea mi-a dat trimitere la ortoped, asta de azi(care am crezut ca este ortoped) mi-a dat trimitere la neurolog.Bine el pe Überweisung mi-a scris CTS, numai ca n-as prea crede.Ideea e ca acum vreo 6 ani am mai fost la ortoped in ro si recomandarea lui a fost revenirea la 6 luni pt control, care normal nu s-a intamplat

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ioana,din cite stiu eu,in copilarie mai bine de 70% din hepatitele a sunt asimptomatice iar la adulti cam 40% sunt tot asimptomatice asa ca e f probabil sa fi avut fara sa fii stiut.Ortoped roman parca era prin Schwabing.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Fetele, cum faceti voi Kartoffelsalat? Ne-au invitat maine niste prieteni la gratar si cica eu sa aduc salata de cartofi, din care eu n-am facut niciodata, doar am mancat. Pe net vad ca-s o multime, dar treb sa se potriveasca la grill, oare toate se potrivesc? Ce am tot si-mi place e Nudelsalat, dar asta eu o fac cu ciuperci si sunca si creveti ori nu cred ca merg cu gratar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Kea, de ce sa nu mergi la party? cumpara salata daca nu sti sa faci, noi asa facem mereu :). Poti sa iei o galetuta de 1 kg de salata de cartofi facuta cu maioneza sau fara maioneza, amandoua sunt foarte bune.

Adriana 24+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput