America (201)
Raspunsuri - Pagina 7
ruxij spune:
Lasa ca avem si dezavantaje. De ex. nu se intampla joaca asta continua decat primavara-toamna. Iarna toti in barlog. E funny cum iese toata lumea afara primavara, ca si gazele:)
Apoi asta nu e cel mai sexy loc de pe lume, mai la tzara, mai la porumb, boooriiing:)
pumba spune:
nu vreau gradini suspendate , vreau doar sa curat putin ,curtea din spate, sa pun edging si numai piatra costa 1000
copii nu avem prin jur, doar pensionari ,buni si aia, stau mai mult in casa
corinadana spune:
Asa cum zici Lia! ca pe vremea raposatului...
Sunt B urile corecte ca stiu aia ce au venit de la district; fostii sefi...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
mihutza11 spune:
Panteruto La Multi Ani! sa fii sanatoasa si fericita!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
corinadana spune:
La multi ani Panterutzo!!!
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
pumba spune:
pantero- La multi ani! sa fii fericita si sa te bucuri de familia ta frumoasa!
nu stiu cum e la voi , dar la noi ninge
miereamara spune:
Panteruto La Multi Ani , iti urez si aici:)!
Sa fii iubita si sa ai o nastere usoara ca un fulg si un bebelus sanatos!
Am o intrebare, plec luni la DC cu Aidan. Am rezervat un shuttle express care ma ia de la aeroport si ma duce la hotel si invers, mi s-a parut mai safe decat un taxi si evident mai ieftin, nu pot sa iau si car seat-ul cu mine si cumva mi se pare mai putin periculos sa il tin pe A in brate intr-un van decat intr-un taxi, desi mi se strange inima...calatoria e scurta, maxim 15 minute.
Voi care aveti copilasi mici, cum ati proceda cu car seat-ul? Fizic nu cred ca imi permit sa iau si carseat si stroller si bagaj, plus copil, mai ales ca singura calatorie cu masina va fi de la/la aeroport. In rest hotelul e la 20 de minute de mers pe jos de ambasada, maxim o mila si ceva.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
philip spune:
aia de la hotel nu au un car seat??
La multi ani Adriana si sarcina usoara in continuare.
Sanzi, sunteti f frumosi.
edit, zi de pestoiul ala
Lia, daca tu stai la tara, eu ce sa mai zic...
AB_AC spune:
Fetelor e fain sa fie copii la joaca. La noi ii dead end si e foarte fain. Da-i invazue de fete saracul Marc ii tare necajit.
La Multi Ani Adriana si multe vise frumoase implinite!
Irina le poti cere de shuttle bus un scaun. S-ar putea sa ai noroc. Daca nu sincer nu as exagera cu prudenta. Eu mi-as pune centura si puiul in brate. In caz de ceva cred ca si de pe lumea ailalta as tine bratyele inclestate sa nu pateasca copilul ceva. Eu am mai fost cu ei in Europa de la aeroport acasa in taxi si i-am tinut. Nu aveam oricum decat alternativa sa car eu singura doua scaune ceea ce uman nu puteam.
Pumba stone-ul se gaseste si la Home Depot si e mult mai ieftin. Daca nu vrei ceva curb il poti face singura, daca_i curb iti distrugi plamanii slefuind. Noi am facut niste chestii curbe cu landscaperii si unul drept mare noi. Costul materialului a fost cateva sute sub sub 4 si cimentul l-am facut intr-o roaba care ne-a costa si ea o suta.