America (201)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

E frumos la voi, aveti aer proaspat, aici cred ca ar putrezi pe sarma rufele, e o umezeala ....

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ah! atunci da, nu ai cum sa le lasi afara. Mie imi par ca miros ca acasa cand le iau de pe sarma...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daaaaa, votez si eu pt front loader, mai fetelor, nici nu credeam ca voi mai avea vreodata rufe curate, zau. plus cat sunt de silentioase. i love mine eu am inca uscatorul vechi, adica perechea top loaderului, dar sunt multumita de el.
macrina, vreau si eu please, please un link cu copilasii tai

Mergi la inceput

Fetele o INTREBARE! cum vi se pare voua cand o directoare a unei scoli (1200 copii- scoala Ralucai) in fata tuturor copiilor (eram acolo) le spune "when you don't know the answer pick the Bs " (cam 80% raspunsul bun cica e B) asta ptr ca saptamana viitoare incep testele ce se dau pe CA. Este normal? Ea vrea scor mare ptr scoala dar ASA????
Eu ce ar trebui sa fac?! stiu ca ei vor cheatui in scoala mai tarziu dar chiar de acum si un director sa i indemne?!
Dupa tampitii de teacheri veniti de la district in loc sa i indemni sa fie atenti si sa studieze tu faci asa ceva ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea/Irina, mai ziceti-mi odata va rog cum se da colargolul! Aidan e infundat tot...ii pun o picatura in fiecare nara?

Adriana 22+ Isabel Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Corina, tipa vrea scor bun la scoala, de asta depinde postul ei, banii primiti, etc....asa ca e fara scrupule. Tu abia acum afli asta? Na, ca uite ca nu laud America asa cum se asteapta cei din tabara Ro-versus US.

Mergi la inceput

Adriana, pt varsta lui Aidan (al meu) ni s-a spus o picatura in fiecare nara, dar sincer eu cred ca scap mai mult pt ca se cam zbate. Poate pt Aidan (al tau) e diferita doza, mai bine iti raspunde Andreea pt ca aveti copii de varste apropiate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Corina, tipa vrea scor bun la scoala, de asta depinde postul ei, banii primiti, etc....asa ca e fara scrupule. Tu abia acum afli asta? Na, ca uite ca nu laud America asa cum se asteapta cei din tabara Ro-versus US.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Carmen dar chiar asa verde in fata? Adica ea isi stie elevii ce nivel au si ii invata pe fata la furat. Apoi isi pune banter ul pe gardul scolii cum ca ce scoala tare sunt ei. RUSINE. Eu o sa scriu o scrisoare la district. Nu am facut o niciodata, nu imi place dar asta se numeste nesimtire crasa.
Nu mi a venit crede urechilor cand am auzit si sarmanii copii erau fericiti...Trist rauuuuuuuuu

Mergi la inceput

Macrina ce frumos si dulce este!
Cat a cantarit, pare marisor!
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Macrina U are my hero!!! Sa iti traiasca iedutzii si sa fie sanatosi, ai o familie frumoasa!! Eu ma simt uneori overwhelmed ... numai cu una RUSINE SA-MI FIE!!!

Corina chiar ca WOW! nu am mai auzit de astea ... la Bianca le-a zis teachera doar inainte de testare sa se odihneasca bine, sa nu se streseze ca va fi ok si "try to do your best!!" si atit ... Bianca chiar nu a avut nici o jena, eu am avut mai multe emotii LOL. Chiar ma intreb cum au reactionat ceilalti parinti ... sau nicicum

Mergi la inceput