America (201)
Raspunsuri - Pagina 21
buflea spune:
Salut si eu pe toata lumea ... mai traiesc, inca nu m-a calcat Ratoiul in picioare. De altfel, parca ne-am imprietenit putin.
Am invatat SAP si am stralucit pe aici pe la serviciu, asa ca nu ma mai calca pe coada, ba chiar mi-a dat si putina independenta.
Simt ca mi-am consolidat pozitia ceea ce imi da un sentiment de bine dar m-a costat asta foarte mult timp smuls familiei mele. Am 2 luni de cand plec dimineata la 8:00 si ma intorc la 8:00 P.M. in fine, sper sa fie mai bine odata ce se mai aseaza lucrurile.
In afara de asta, il convinsesem pe barbat sa lase copiii in Romania ca ma duc eu sa-i iau - apoi m-am gandit ca ma costa prea multi bani si sunt prea buflea ca sa imi flutur fizicul prin Romania asa ca am renuntat cu promisiunea ca ii trimit la vara din iunie pana in sept - sigur ca la vara o sa am iar aceeasi problema - de convind barbatul si de slabit .
In seara asta ma duc la teatru cu gagicile ... suntem sase dudui, amanta included, ne ducem la dinner si apoi la show si o vedem pe Catherine Zeta Jones - adica sper sa o vedem ca stam la balcon in fundul salii ...
Cam atat - pup pe toata lumea (care mi-a dus dorul - ca sa pup mai putin sau poate chiar deloc)
iulianm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana Cine ma ajuta??? Cetatenii romani divortati aici platesc alimony? Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA |
Corina, da, din cite stiu eu. Cazul pe care il cunosc: casatoriti in Ro, el cetatean roman, ea nu. Divortati aici, niciunul cetatean US. El plateste alimony.
Panterra, felicitari, sa fie cu noroc!
Pt cine intreba de problema furnicilor, noi am rezolvat cu Terro. Am incercat intii pe cont propriu ofertele de la Lowe's si Home Depot, apoi Terminix-ul (care ne-au zis ca trebuie repetat la trei luni pina dispar furnicile). Apoi am prins informatia cu Terro. Nu stiu ce-au avut anul asta, de obicei migrau in doua-trei zile. Acum se hotarisera sa stea ((:
http://www.terro.com/
corinadana spune:
Multumesc ptr raspuns Iulia. Aici amandoi sunt romani.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
Macrina spune:
Buflea, te pup si eu.. Ce de vesti bune..
Oana C, ce mai faci? cum e bebita?
Blackp, nu mai zbori cu avionul ala meserias? parca acum era vorba.. eu n-as avea curaj
AB_AC spune:
Tzuc Carmen
Brava Buflea super ideea de iesit. E fain afara numa bun de putina viata sociala. Noi ne-am cam izolat pe aici asa ca abia astept sa plec la vara prin Franta cu cupii cu tat. De fapt nu am cu cine lasa pruncii. Eu am gustat de nevoie destul babysitting cu ei asa ca exclud ideea sa-i las cu un strain. Din pacate 'otul este ocupat pana peste cap cu serviciul, asa ca-mi raman odoarele in grija exclusiva vreo sase luni pe an. Daca n-ar fi si adesea bolnaviori nici nu m-as plange:)