America (201)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Miere ai un dintos frumos foc si deja i s-a schimbat fizionomia in baietel in toata regula

Carmen vad ca ti-a zis Miere de scorul la mingi

Mai fetelor care puteti schimbati masinile de spalat cit mai repede ca veti vedea ce diferenta e! si eu am folosit de aia americana cu incarcare on top (stiti voi de aia cu sucitor in mijloc :) si mi-am distrus o gramada de haine in ea, plus ca hainele fetei care atunci avea 5 ani si mai varsa pe ea diverse, ieseau ca spalate la zolitor . Pentru mine e un mister cum de mai cumpara lumea modelele alea inca ...

Adriana dar nu puteti conecta masina la apa calda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, aceea este fata care pregateste o pozna, cand ii vad privirea stiu ca urmeaza ceva care o sa-mi puna nervii pe bigudiuri:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ramona noi avem air purifier, acesta
http://www.google.com/products/catalog?hl=en&q=electrolux+air+purifier&cid=6924517461011128721&ei=_KfgS6HhPKPoMJjR3O0O&sa=title&ved=0CAcQ8wIwADgA#p

Suntem foarte multumiti, personal simt diferenta in calitatea aerului.

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Multumesc. Spune-mi te rog cite filtre schimbi la el, cit de des si cit costa.
Astea-s bune la copii, mie cred ca-mi trebuie ceva mai mare in dormitor.
Edit, m-am dumirit intre timp ca-s trei filtre. Sper ca macar initial vine cu filtre instalate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Ramona, eu am de mult timp cover anti-alergice la perne si matress. Le gasesc la Target.
Chiar ma mira ca tu cu Alex nu ai asa ceva. Inseamna ca e mult mai bine Alex si asta nu face decat sa imi dea sperante.

Avem si air purifier, dar cred ca s-a stricat, asa ca e rost de unul nou si a venit la tanc Miere cu linkul ei. Mersi Miere!

Miere si Alintaroma, repet intrebarea, ca Miha a schimbat capitolul si ramase pe ultima pagina acolo. Cate mingii de tenis folositi?

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am unele inca de cind eram la NY, dar nu avem la toate paturile. Mie nu mi-am pus niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Panterutzo dar tu ai doua nume de familie?

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Ce moaca de copil pus pe sotii are Aidan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Nu stiu daca a mai pus cineva vreun link dar uitati lista cu codurile la siroapele de avura recall:

http://www.mcneilproductrecall.com/page.jhtml?id=/include/new_recall.inc

Am sa verific si eu sa vad de mai am ceva prin casa ca noi tare rar folosim ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ramona, aparatul acopera pana la 326 square feet, cat are dormitorul vostru de crezi ca nu e de ajuns?

Nu i-am schimbat filtrul pana acum, te anunta el cand trebuie, are trei filtre, mi se pare ca unul tb schimbat la trei luni (dar nu mai stiu care, cred ca prefilterul) iar hepa tb schimbat cand se aprinde indicatorul, dar tine mai mult de trei luni.

Edit; il avem doar de vreo 2 luni, de cand a inceput Aidan cu alergiile, dar a mers in continuu in dormitor si dupa cum ti-am spus se vede diferenta, nici praf nu se mai aseaza pe mobila.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ramona, aparatul acopera pana la 326 square feet, cat are dormitorul vostru de crezi ca nu e de ajuns?

Nu i-am schimbat filtrul pana acum, te anunta el cand trebuie, are trei filtre, mi se pare ca unul tb schimbat la trei luni (dar nu mai stiu care, cred ca prefilterul) iar hepa tb schimbat cand se aprinde indicatorul, dar tine mai mult de trei luni.

Edit; il avem doar de vreo 2 luni, de cand a inceput Aidan cu alergiile, dar a mers in continuu in dormitor si dupa cum ti-am spus se vede diferenta, nici praf nu se mai aseaza pe mobila.

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Are 355 ft., cred ca trebuie un unit mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

alintaroma - si eu am cu sucitor se vede diferenta? intreb si eu ... o am de 7ani masina de spalat ,tu de care ai?

miere - mama ,ce de maselute.... e un smecher,dar pare cuminte ,sa stii in poze, zici ca nici nu clipeste ...

Mergi la inceput