Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 3

roxx26 spune:
roxx26 spune:
 Inca ceva, Ioana, in seara in care inca ma mai agitam cu liniutele mele neclare am gasit un topic al tau mai vechi, cel cu "A doua liniuta f f pala" ! Si apoi...ce surpriza sa te gasesc aici!!
_ BB e deja pe drum
 BB e deja pe drum

numeioana spune:
numeioana spune:
 roxx, chiar ca surpriza!
Bebele meu e bine, asa ca vreau si eu pe listuta:
DN: 01.12.1981 UM: 24.03.2010 DPN: 28.12.2010
Multumesc!
Sacul meu gestational este de 13,4mm si bebe are doar 4,4mm, mai putin decat avea David la varsta asta... dar depinde si de ecograf... si sper sa fie o fetita delicata . Eu am facut eco transvaginala. In rest am inca chistul ovarian de 4 pe 2 cm, dar sper sa nu-mi puna probleme.
. Eu am facut eco transvaginala. In rest am inca chistul ovarian de 4 pe 2 cm, dar sper sa nu-mi puna probleme.
Irinuka, felicitari!
Ioana si David, cel mai scump martisor 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

numeioana spune:
numeioana spune:
 Vreau saptamana asta sa fac niste analize la sange, plus toxoplasma, la care nu am anticorpi si hepatitele.
Ioana,David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 Irina felicitari pt bb. ma bucur k e bine.
eu maine de dim la 9.30 am  programare.
sper sa fie bine.
Ioana te-am trecut in listuta. bine ai venit, oficial 

la  toate burticile
 la  toate burticile
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!  
 In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!  
 In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!  
 In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!  
 In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! 
 Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!  
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt  5+
 5+

Irinukaaa spune:
Irinukaaa spune:
 Multumesc fetelor! Sunteti niste scumpe! Las ca o sa fie bine si la voi, stiu eu.
Bafta multa si la voi cele ce urmati sa faceti vizita la eco!!!
numeioana felicitari si la tine pentru bb! Cand te-a reprogramat pe tine la urmatoarea consultatie? Ti-a dat dr de facut analize sau doar te grabesti tu sa le faci?
 5+
 5+

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 am fost la doctor,
am facut eco. a mers si tati cu noi.
a zis k e totu ok mom. dar pana nu vede activitate cardiaca nu poate sa zica mai multe. asa k mergem si sapt viitoare la eco sa vdm ce si cum 
si dupa urmeaza analizele 
faza marfa a fost k a mai mers cu o fata care si ea e insarcinata
si i-a facut ei eco prima, dupa care mie.
si erau eco identice. bbii erau in acelasi loc, acceasi dimensiune tot.
si sunt sanse destul de mari sa nastem in aceeasi zi 
tata a ramas socat cand doctoru i-a zis " DL Matei acesta este copilu dumneavoastra "
nu si-a revenit nici acu. dar...ii trece

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
 5+

Irinukaaa spune:
Irinukaaa spune:
 Super bebelu. Ma bucur ca totul este bine, cel putin pentru moment (cat se poate vedea). Te-ai linistit si tu putin acum nu?
Nici mie nu mi-a dat de facut analize, tocami pentru a vedea ca e ok peste 2 saptamani. Mi-a dat doar vitamine pana atunci si acid folic pe care-l luam oricum de la inceputul anului.

5+
 5+

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 da m-am mai linistit un pic. pana sapt viitoare 
azi noapte nu am inchis deloc un ochi. nu am putut sa dorm deloc,
mi-a dat acid folic 1 pastila de 5 mg si 4utrogestan. (2dim si 2 seara)
iar sapt viitoare vedem dc mai continui cu utrogestanu sau nu.

Albumele noastre
 5+

numeioana spune:
numeioana spune:
 Bebelu, o sa fie bine, a fost prea devreme pt a vedea inimioara.
Mie nu mi-a dat analize sau altceva, pt ca m-a intrebat daca nasc aici si i-am zis ca nu, ca vreau sa nasc in apa, la Eva, la Brasov. Si atunci a zis ca cel mai bine e sa merg la doctorul cu care voi si naste, sa stie tot istoricul, ca asa este cinstit. Are dreptate, dar acolo ma duc abia la eco morfologica de trim I si pana atunci trebuie sa fac analizele.
Bebelu, am vazut ca nasti la Elias, cu dr. Rotaru. Acolo am nascut si eu prima data, dar cu altcineva. Iti spun, sa stii la ce sa te astepti, ca poate nu ai aflat. Maternitatea Elias nu e prea incapatoare, iar daca n-o sa ai probleme cu sarcina si nici n-o sa ti se declanseze nasterea mai devreme, doctorul te va duce cu zaharelul cat de mult posibil, pana va avea un pat liber. Sunt vreo 9-10 ginecologi si i-ar reveni fiecaruia in jur de 3 paturi, asa ca iti dai seama ca e bataie pe ele...
Una peste alta, la mine s-a terminat totul cu bine, desi am ramas cu sentimentul ca trebuia sa-mi provoace nasterea mai devreme. Copilul meu s-a nascut cu infectie la ochi, lichidul era verde, infectat, in cantitate mica si a cam avut de suferit. A primit scor Apgar 8. Dar tot asa, m-a amanat pana in ultima clipa... Imi rasuna si acum in ureche vorbele doctoritei care ii spunea rezidentului ca David arata ca un copil batran, cu pielea uscata, descuamata, creata, cum zice la carte ca arata un bebe trecut de termen... Ce-am mai plans! De-asta am zis ca a doua oara merit sa nasc ca o doamna
 De-asta am zis ca a doua oara merit sa nasc ca o doamna si sa se poarte toti minunat cu mine si bebe.
 si sa se poarte toti minunat cu mine si bebe.
Acum o luna a nascut o prietena de-a mea cu dr. Rotaru, care a programat-o la cezariana de 3 ori! Apoi a tot amanat-o, pana a nascut la 2 sapt. de la data stabilita prima data. Ea n-a avut probleme... si a tinut-o in spital o zi. Normal ca s-a trezit acasa ca nu stie ce si cum sa-i faca puiului de om... nu stia nici ca trebuie sa faca kk la fiecare alaptat si s-a panicat... In fine, asta e alta treaba. Eu de servicii am fost destul de multumita la Elias... Toaletele, saloanele lasa de dorit, dar asistentele s-au purtat chiar dragut.
Nu te speria, ti-am zis doar sa stii la ce sa te astepti. Eu n-am stiut si in ultima saptamana am trait un cosmar. Am facut zilnic drumuri la Bucuresti (locuiesc la 100km) si am stat cu frica in san, stiind ca n-am lichid suficient si bebe are circulara (asta mi-a zis o alta doctorita la ecograf), iar doctorita ma trimitea mereu acasa. Am facut o criza de plans si nu m-am linistit pana nu mi-am vazut copilul nascut. Daca as fi stiut... M-am gandit sa-ti spun, ca sa fii informata. De data asta am zis sa incerc in alta parte, respectiv la Eva, unde e 2000 ron nasterea naturala, fara alte cheltuieli si ai conditii si servicii de hotel de 4 stele. Acum trebuie doar sa gasesc un medic bun acolo.
EDIT: Vroiam sa mai zic de dr. Rotaru, ca mi s-a parut ok, un doctor profesionist, vine la orice ora la nastere...
Ioana,David si samburica

alinushca spune:
alinushca spune:
 Felicitari pentru noua odisee! Acum v-am reperat. Sa fiti sanatoase si sa duceti sarcinile cu bine pana la capat!
ioana, nu numai la Elias e jale cu spatiul ci si la CF2. In plus acolo e si mult prea putin personal  . Informati-va foarte bine inainte sa alegeti cu cine nasteti. Maternitatea este si ea foarte importanta din pacate.
. Informati-va foarte bine inainte sa alegeti cu cine nasteti. Maternitatea este si ea foarte importanta din pacate.
Mami de  (28.10.2008) si
 (28.10.2008) si  bb2 12+
 bb2 12+