Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Irinukaaa spune:
abramburika eu sunt la bb1, dar cred ca poti fi si la bb5 si tot la fel de ingrijorata e normal sa fi, tocmai pentru ca fiecare sarcina este diferita, dupa cum ai zis si tu si in primul rand ca esti MAMA. Nu avem de unde stii ce ne asteapta, nu? 

6+
abramburika spune:
irina - asa imi spun si eu ca-i normal sa imi fac griji totusi, indiferent de cati copii am, da' ma apuca si pe mine pandaliile. Merci!
numeioana spune:
Greata!!!
Greataaa!!!![]()
Sa treaca mai repede timpul sa scap de ea! E la fel ca la prima sarcina! Numai ca atunci eram in calduri la propriu, acum sunt in friguri mari
.
Atunci am gasit ca remediu pt greata guma Orbit. Acum n-am incercat inca... Trebuie cat de curand sa-mi fac provizii daca merge
.
Eu nu beau cafea, nu fumez... La prima sarcina am slabit 5 kg in primele 3 luni... apoi am luat f putin in greutate pana in luna a-7-a. Atunci incepe sa se puna, frate! Pana la final am pus 15 kg, cica asa e la carte!
Am tot citit ca dupa ce nasti dai jos aproape 10 kg, ceea ce e o minciuna! Cand m-am cantarit dadusem jos aproape 4 kg
. Celelalte le-am dus pe picioare pana cand am inceput serviciul. Apoi s-au dus, fara vreun regim, absolut toate! Nici n-am plecat de la o greutate mare, aveam 59 de kg. La fel am acum. La femeile mai plinute se spune ca nu iau atat de mult in greutate. Sau cel putin nu ar trebui.
Eu am si alaptat si am mancat de toate, consistent. Nu aveam cum sa slabesc imediat si nici nu m-am agitat... Am mancat si dulciuri... si tot am slabit cand mi-am reluat activitatea.
Greutatea e ultimul lucru care ma preocupa acum. Important e sa ne bucuram de sarcina, sa avem bebei sanatosi si destepti si sa papam cat mai diversificat.
Problema mea este ca nu beau lichide. Trece si o zi fara sa beau un pahar de apa. Din cauza asta n-am avut lichid la prima sarcina... Trebuie sa ma oblig sa beau mai mult!
Ioana,David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Si eu credeam ca la a doua sarcina o sa stiu prin ce trec si va fi mai usor, dar... nu e. Tot iti faci o groaza de ganduri... de probleme... dar ganditi asa: daca e sa se intample ceva rau se va intampla oricum, chiar daca ne stresam chiar daca nu. Tot ce aveam de facut deci, este a ne incredem in Dumnezeu, sa ne lasam in grija Lui si va fi bine!
Ioana,David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tierry spune:
Uf, mi-a mai venit inima la loc cand v-am citit
. Noroc ca ne mai incurajam unele pe altele, ca altfel am muri la cate griji ne facem fiecare ![]()
Alte simptome nu am, sangerari deloc, iar dureri de burta foarte rare...insa iau si utrogestan. Oricum, sper sa fie bine dl. bebe, vineri o sa ma duc iar la echo, ar trebui sa-l si vada si sa-i auda inimioara ![]()
Multumesc pentru incurajari!!!

tierry spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana dar ganditi asa: daca e sa se intample ceva rau se va intampla oricum, chiar daca ne stresam chiar daca nu. Tot ce aveam de facut deci, este a ne incredem in Dumnezeu, sa ne lasam in grija Lui si va fi bine! |
Ca bine zici Ioana... daca e sa se intample, Doamne fereste, se intampla, indiferent ca ne stresam noi sau nu. Trebuie sa ne gandim pozitiv si Doamne Doamne ne va ajuta!
kitzy spune:
Azi de pe la 11 m-a cam luat greata, o colega era parfumata si mi-a intors stomacul pe dos, pe la amiaz am vrut sa beau apa si mi s-a facut greata de la ea, acuma ma simt foarte bine, am si papat, nici urma de greata. Maine ma duc la al doilea bhcg, am emotii maaaari....mai pe seara intru sa va zic rezultatul.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
bebelu86 spune:
Tierry sa sti k nici pe mine parca nu ma mai dor asa tare sanii si nici nu mai sunt asa umflati.
dar nu imi fac griji. atata timp cat nu sangerez, nu am dureri si imi e super bine..de ce sa-mi fac???
oricum joi ma duc la eco si vdm ce si cum.
de ieri parca nu mai am asa pofta mare de mancare. as manca..dar cand vad papa parca nu mai intra. 
in rest mi-e bine. nu greturi, nu ameteli, nu nimic.![]()

si ma bucur ca am inceput sa ne strangem si noi cat de cat.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
numeioana spune:
Cum e vorba aia, "nu zice hop pana nu sari gardul"
... Nu va mai bucurati ca n-aveti greata. Nici eu nu aveam pana acum 3-4 zile... Maine facem 7 saptamani. Aveti timp destul sa apara... Nu ca v-as dori... ![]()
Ioana,David si samburica
roxx26 spune:
mama, fetele, a inceput sa se agite odiseea noastra...am ceva de recuperat cu cititul.
Deci, s-o luam de la inceput: tigari - nu. Le-am lasat din octombrie 2009, cand am inceput sa ne gandim ca e vremea de BB. cafea beau putina si fara cofeina. Doar asa, de gust.
Referitor la durerile de sani - eu deja ma intreb cand vor disparea, e destul de enervant...
_
BB e deja pe drum
5+