Instructiunile caruciorului
Am cumparat saptamana trecuta un carucior pt bb, e adevarat ca nu am ales unul scump, dar parea ok. La a treia iesire in jurul blocului (nu mai departe!), s-a rupt siguranta care tinea manerul, in momentul in care am apasat pe maner sa urc o bordura.
Evident ca m-m dus cu el inapoi la magazin, la care seful magazinului zice : Pai l-ati fortat, de-aia s-a rupt. Nu ati citit instructiunile?
Care instructiuni, ca nu ne-at dat! - raspund eu - la care el se tureaza ca toate carucioarele au asa ceva si scoate dintr-un carucior similar o foaie, de pe care imi citeste urmatoarele instructiuni : "A nu se folosi pe teren cu denivelari, cu bpante, gropi sau la traversarea bordurilor."
- Ati urcat pe bordura - zice - deci nu ati respectat instructiunile.
La faza asta m-am turat eu - Ma mir ca nu avet in instructiuni sa nu punem copilul in carucior! Cum adica - pe unde sa mergi cu caruciorul si sa nu fie nevoie sa cobori sau sa urci o bordura???
in cele di urma mi-a dat banii inapoi, ca am amenintat cu protectia consumatorilor - dar sa vedeti motivul pt care mi-a dat banii : Ca daca va dau alt carucior, iar va suiti pe borduri si-l rupeti, apoi veniti sa vi-l inlocuiesc!
Asa ca va sfatuiesc calduros: CITITI INSTRUCTIUNILE INAINTE DE A CUMPARA UN CARUCIOR!
Raspunsuri
diuna spune:
Absolut fabulos! Traiesc de atatia ani in Romanica si inca imi par inedite intamplarile de genul acesta.
Si rad in hohote, scuze,@witeflower, nu ma pot abtine.
Bine ca ti-ai luat banii inapoi, macar atat...
Instructiunile au fost de-a dreptul bestiale!!!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
witeflower spune:
Nu ma supar daca razi, cred ca si eu as fi ras daca nu mi s-ar fi intamplat mie...
Iar banii mi i-a dat pt ca a reusit sa-l enerveze sotul cand l-a luat cu drepturile consumatorului - cred ca a realizat ca asa scapa cel mai usor de noi. Si ne-a spus ca decat asa clienti mai bine lipsa - asa ca am decis sa-mi informez toate cunostintele din oras... ca daca au de gand sa fie asa clienti dificili ca noi, mai bine sa mearga la alt magazin...
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui witeflower "A nu se folosi pe teren cu denivelari, cu pante, gropi sau la traversarea bordurilor." - Ati urcat pe bordura - zice - deci nu ati respectat instructiunile. La faza asta m-am turat eu - Ma mir ca nu avet in instructiuni sa nu punem copilul in carucior! Cum adica - pe unde sa mergi cu caruciorul si sa nu fie nevoie sa cobori sau sa urci o bordura??? |
Citatul asta parca este dintr-o sceneta umoristica.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
witeflower spune:
Da, acum ca a trecut ceva timp si mie asa mi se pare - parca-l aud pe Garcea: " Deci ai urcat pe bordura, deci e infractiune, deci...stai ca-ti arat eu, fire-ai tu sa fii...!"
Pe de alta parte, uitandu-ma mai cu atentie la carucioparele din comert, nu stiu ce scrie in instructiunile lor, dar m-am prins ca cele relativ ieftine sunt slabe rau de tot si risc sa patesc la fel. Asa ca m-am hotarat sa iau unul second hand, dar bun, probat, cu care s-au urcat si coborat multe borduri si a rezistat...
roxy spune:
witeflower e de milioane ce ai patit, eu cand ai zis de instructiuni ma gandeam la montatul carutului, nicidecum ca nu poti merge cu el pe strada...si cum la noi strazile sunt ca dupa bombardament, cred ca trbuie sa-ti iei un carut cu shenile .
In legatura cu caruciorul second hand, ai grija sa nu fie prea mult probat si sa fi rezistat prea mult, astfel incat tocmai la tine sa cedeze.Bafta sa-l alegi pe cel care sa te tina pana puiul va putea sa se deplaseze singur fara carut.