Vacc.BCG din Franta

Vacc.BCG din Franta | Autor: miria_cristina

Link direct la acest mesaj

Va rog, sa-mi spuneti si aici apelez in mare parte la fetele care locuiesc in Franta si la cele care au cunostinte medicale adecvate, daca stiti ca vacc. produs in Franta este compatibil cu cerinta romaneasca.
Daca a fost lucrat pe aceleasi tulpini de virosi, spre exemplu.
Si cum artrebui transportat pana in Romania?

Va rog!!

Am posibilitatea de-al cumpara de acolo, dar nu stiu nici cum se administreaza si nici daca este cel potrivit pentru noi, cei din Romania.

Sper sa-mi raspunda careva in timp util!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

teoretic ar trebuie sa fie bun.
vacinul bcg contine defapt tulpini atenuate de bacil calmette-guerin. acest bacil da tuberculoza la vaci si este "ruda" apropiata cu bacilul tuberculozei umane.
diferentele de reactie la vaccinare tin atat de tulpina bacteriana folosita, dar si de reactia individuala. nu poti spune ca vaccinul nostru te protejeaza de tuberculoza noastra iar al lor de a lor (defpat ei nu prea mai au de-a lor, tot de pe la noi si de la emigranti au).
asa ca daca ai de unde sa-l iei, ia-l.
se pastreaza ferit de lumina naturala, la 4-8 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccclat spune:

Eu sunt mamaica unui baietel nascut in 08 aprilie 2010 si am procurat bcg-ul din Franta. L-am transportat cu autocar Atlassib in frigiderul soferului caruia i-a dat 10 euro, iar pana la autocar si de la autocar acasa a fost transportat intr-o cutie frigorifica.
Din experienta insa, iti pot spune ca gasesti mai greu un medic care sa ti-l administreze. Eu am incercat sa merg in maternitate sau la clinici private, la pediatru, insa nu am avut succes. Singura dispusa a fost doctora de familie.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Am inteles ca vaccinul BCG din Franta e facut pe o tulpina asemanatoare cu cea de la noi din tara !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 3 zile

Mergi la inceput